Wyjazd do Berlina
- Tom_my
- Juventino
niestety, ja też nie wiem jak wygląda sprawa z parkingami.
uwaga, znalezione na blaugrana.pl:
z całą pewności chodzi o te dwa miejsca na charlottenburg. dodatkowo znalazłem informację, że będzie ich ok 350 osób - a po godzinach zbiórek (http://blaugrana.pl/17906-Wyjazd-do-Berlina) można wyczaić, że będą w Berlinie koło 12-14, plus gdzieś tam wyczytałem że mają jeszcze jakiś czas na zwiedzanie, czyli nie będą od 10 kampić w knajpach 
uwaga, znalezione na blaugrana.pl:
czyli kłamczuszki też nie mają zarezerwowanych miejscmamy dwa bardzo duże (1200 i 600 miejsc siedzących) lokale blisko siebie, które nie przyjmują na dzień meczu żadnych rezerwacji i gdy wysłaliśmy naszego człowieka do Berlina dwa tygodnie temu by wybadał sytuację to menadzerowie tych miejsc powiedzieli by z taką grupą jak nasza śmiało przychodzić i miejsca nie zabraknie

- sudi
- Juventino
Czytam temat i nie doczytałem się chyba, nadal nie ustaliliśmy miejsce gdzie się spotkamy przed meczem. Proponuje okolice alexanderplatzu ale gdzieś na uboczu żeby odróżnić od całej gromady. Godzina też myślę koło 15-16 jak się ludzie pozjeżdżają i swoje pozwiedzają. Ktoś jedzie polskim busem który o 7 jest w Berlinie ZOB? Ma ktoś plac na powrót po meczu na Warszawę? Proszę o kontakt na pw w tych dwóch kwestiach.
Sai perche' mi batte il corazon?
Ho visto la Juventus
E, mamma! Innamorato son!
Ho visto la Juventus
E, mamma! Innamorato son!
- Marian.
- Juventino
Tak z ciekawości... Ile dałeś? Masz bilet na swoje dane? Gdzie kupiłes?zahor pisze:Ja bede. Mozemy sie ustawic na jakies piwo przed meczem, jak cos pisz PW.stf pisze:A czy ktoś ma bilety i będzie na meczu?

- prze c... ninja
- Juventino
a gadasz, że masz bilet??? ale jaja.
Tak poza tym czy jedzie ktoś z okolic krk lub kato i ma wolne miejsce w samochodzie??? Oczywiście na wyjście do baru nie na stadion...
Tak poza tym czy jedzie ktoś z okolic krk lub kato i ma wolne miejsce w samochodzie??? Oczywiście na wyjście do baru nie na stadion...

- prze c... ninja
- Juventino
??
- Alexxxxx
- Juventino
My w około 50 osób będziemy w Berlinie koło 15.00 i uderzamy na Alexanderplatz. Jeśli nie zastaniemy tam żadnego ekranu na zewnątrz czy czegoś podobnego w okolicy, to uderzamy do zarezerwowanego pubu. Zabawa bez spinania się 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ile mozna powtarzac? W Berlinie nie bedzie ZADNYCH telebimow i to PEWNE. Alexanderplatz to nasza fanzone, ale tam tez nie ma ekranu.
@Tom_my
My mozemy pozwiedzac miasto, wpasc pod hotel, Alexanderplatz itd. i potem od razu jechac do baru, czekajac na naszych.
Albo zrobimy rezerwacje i pojedziemy sie z nimi spotkac. W koncu bedziemy z samego rana, a bedziemy potrzebowac kilkadziesiat miejsc.
@Tom_my
My mozemy pozwiedzac miasto, wpasc pod hotel, Alexanderplatz itd. i potem od razu jechac do baru, czekajac na naszych.
- Alexxxxx
- Juventino
Ekran to tylko telebim? Wyobraz sobie, ze wiele lokali w Berlinie ma po prostu takie coś jak rzutnikmrozzi pisze:Ile mozna powtarzac? W Berlinie nie bedzie ZADNYCH telebimow i to PEWNE. Alexanderplatz to nasza fanzone, ale tam tez nie ma ekranu.
@Tom_my
My mozemy pozwiedzac miasto, wpasc pod hotel, Alexanderplatz itd. i potem od razu jechac do baru, czekajac na naszych.Albo zrobimy rezerwacje i pojedziemy sie z nimi spotkac. W koncu bedziemy z samego rana, a bedziemy potrzebowac kilkadziesiat miejsc.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Tom_my
- Juventino
piękna ekipa, serce rośnie jak się czyta takie postyAlexxxxx pisze:My w około 50 osób będziemy w Berlinie koło 15.00 i uderzamy na Alexanderplatz. Jeśli nie zastaniemy tam żadnego ekranu na zewnątrz czy czegoś podobnego w okolicy, to uderzamy do zarezerwowanego pubu. Zabawa bez spinania się

Pewnie, tylko gdzie niby mielibyśmy tą rezerwację zrobić?mrozzi pisze:Ile mozna powtarzac? W Berlinie nie bedzie ZADNYCH telebimow i to PEWNE. Alexanderplatz to nasza fanzone, ale tam tez nie ma ekranu.
@Tom_my
My mozemy pozwiedzac miasto, wpasc pod hotel, Alexanderplatz itd. i potem od razu jechac do baru, czekajac na naszych.Albo zrobimy rezerwacje i pojedziemy sie z nimi spotkac. W koncu bedziemy z samego rana, a bedziemy potrzebowac kilkadziesiat miejsc.

- prze c... ninja
- Juventino
jest też opcja z pociągiem jeśli jedzie ktoś z krk lub k-ce piszcie z chęcią bym się z kimś zabrał byle by poczuć atmosferę finału...

- stf
- Juventino
Tak, na swoje dane - a inaczej mozna? Zalatwiane przez znajomego w Italii.Marian. pisze:Tak z ciekawości... Ile dałeś? Masz bilet na swoje dane? Gdzie kupiłes?zahor pisze:Ja bede. Mozemy sie ustawic na jakies piwo przed meczem, jak cos pisz PW.stf pisze:A czy ktoś ma bilety i będzie na meczu?