LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Gdzie byli i co robili obroncy oraz dziad Pirlo? Brama stracona jak na miedzyklasowym albo miedzyosiedlowym meczyku na orliku.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Ogólnie jestem ukontentowany, szkoda jednak iż Pirlo stwierdził, że olać Ronaldo samego na piątce, może się uda...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Morgesztern
- Juventino
Sorry, ale 1:1 u siebie z taką grą to jak dla mnie porażka. Miałem nie narzekać, ale...Wojtek pisze:Nieźle się zaczęło, byłem w siódmym niebie po golu Moraty, jednak i tak nie ma źle na tą chwilę, bo mogliśmy spokojnie już przegrywać

- rad
- Juventino
PRzy bramce dla RM tak nas rozklepali, że nasi nie wiedzieli co to za sport jest. Generalnie indywidualności i umiejętnośći są po ich stronie, ale walka po naszej.
Jak mnie wnerwiają te nasze straty, tylko i wyłącznie z naszej winy.
Jak mnie wnerwiają te nasze straty, tylko i wyłącznie z naszej winy.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
To prawda. Graliśmy momentami genialnie, a zostaliśmy skarceni jak zawsze w tym sezonie (czyt. Pirlo, Chiellini).Morgesztern pisze:Sorry, ale 1:1 u siebie z taką grą to jak dla mnie porażka. Miałem nie narzekać, ale...Wojtek pisze:Nieźle się zaczęło, byłem w siódmym niebie po golu Moraty, jednak i tak nie ma źle na tą chwilę, bo mogliśmy spokojnie już przegrywać

- Arbuzini
- Juventino
Może dobrze, że akurat wyszedłem z pokoju jak straciliśmy gola, skoro teraz czytam, że idzie na konto Pirlo... Żółta karta Bonucciego to również jego "dzieło". Dawać Pereyrę, przynajmniej jest szansa, że pojawią się jakieś lepsze kontry i szybsze rozegranie.
Marchisio dziś fenomenalny.
Marchisio dziś fenomenalny.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Tak jak zwykle nie czuję sympatii do Stefana, to dziś morda się uśmiecha za każdym razem, gdy po kontakcie z Krystynką, żelek idzie z pretensjami do sędziego :-D
- Sorek21
- Juventino
Fajnie sie to oglada,nie ma szachow.Szkoda ze nasi po objeciu prowadzenia oddali inicjatywe zamiast dazyc do strzelenia drugiej bramki.Chyba wiekszosc z nas powiedziala sobie - niech to sie skonczy 1-0.Bardzo dobrze w odbiorze Vidal,pozytywnie zaskakuje Sturaro. Za kogo w koncowce wejdzie Pereyra?
- Łukasz
- Juventino
Juventus gra pozycyjny, Real kontratakuje... - do czego to doszło? Do 22 minuty pełna dominacja, Real spóźnił się na to spotkanie - w ogóle nie przeszkadzali nam w rozgrywaniu piłki, zostawiając nam mnóstwo miejsca. Potem kilka groźnych kontr i bramka.
Ale nie jest źle. Naprawdę sensownie gramy.
Pirlo bym nie ruszał, mimo tej jednej paskudnie prostej straty i współwiny przy bramce. Fajnie porządkuje nam dziś grę.
Ale nie jest źle. Naprawdę sensownie gramy.
Pirlo bym nie ruszał, mimo tej jednej paskudnie prostej straty i współwiny przy bramce. Fajnie porządkuje nam dziś grę.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 21:39 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- MCL
- Juventino
Pirlo :evil: wygrajmy te LM i niech se idzie grać do jakiejś Romy czy innego Sassuolo.
Dobra gra, jak mówiłem. 8) Szkoda bramki i oddania inicjatywy, pierwsze 20 minut pod naszą batutę, potem oddaliśmy im pole gry no i bramka. wynik nas nie promuje więc trzeba cisnąć dalej! Damy radę! Avanti Ragazzi!! Forza Juve!
Dobra gra, jak mówiłem. 8) Szkoda bramki i oddania inicjatywy, pierwsze 20 minut pod naszą batutę, potem oddaliśmy im pole gry no i bramka. wynik nas nie promuje więc trzeba cisnąć dalej! Damy radę! Avanti Ragazzi!! Forza Juve!
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- pablo1503
- Juventino
Szkoda straconej bramki, ale tragedii nie ma. Nasi się nie obsrali, a to już coś.
Pereyra za Pirlo, Marchisio na registe i jedziemy! Andrea jest statyczny. W ogóle nie broni, a w ataku daje tyle, co Padoin. Z całym szacunkiem dla tego mistrza, ale to nie jest rozgrywanie, lecz podawanie do najbliższego.
Skoro już straciliśmy bramkę, to musimy to wygrać!
Widać, że Real jest nastawiony na kontry, bo nie atakują Nas na swojej połowie tylko pozwalają rozgrywać piłkę.
Dalej, panowie!

Pereyra za Pirlo, Marchisio na registe i jedziemy! Andrea jest statyczny. W ogóle nie broni, a w ataku daje tyle, co Padoin. Z całym szacunkiem dla tego mistrza, ale to nie jest rozgrywanie, lecz podawanie do najbliższego.

Skoro już straciliśmy bramkę, to musimy to wygrać!
Widać, że Real jest nastawiony na kontry, bo nie atakują Nas na swojej połowie tylko pozwalają rozgrywać piłkę.
Dalej, panowie!

- Giovani
- Juventino
Vidal i Marchisio.. - świetne zawody. Lichsteiner - strasznie irytuje, to samo Pirlo. Tevez natomiast nic nie pokazuje. Powinniśmy dziś grać na Marchisio - ma dzień chłopak, widać było od początku.
FORZA JUVENTUS !
Bramka na konto.... ? bo nie zauważyłem ?
FORZA JUVENTUS !
Bramka na konto.... ? bo nie zauważyłem ?