Claudio Marchisio

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2016, 09:13

arturjuve pisze:
Kamex22 pisze:Chyba jest spora szansa, że będzie może coś grał po przerwie na reprę. (Moje osobiste zdanie).
Wydaje mi, że to troche podchodzi pod ultra optymizm, ale byłoby świetnie :)
Mecz po reprezentacjach (czyli z Udinese) jest 15.10, więc jeszcze 3 tygodnie mamy do niego. To sporo czasu.

Poza tym wyżej chłopaki również piszą, że są przewidywania w mediach, że na mecz z Udine już powinien być gotowy. Wiadomo, że nie chodzi tu o 90 min, ale coś na zasadzie Sturaro. Włączony do kadry meczowej, może zagra kilka minut, może zagra w meczu Primavery. Zobaczymy.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2016, 13:16

jak wróci w październiku i mu się nie odnowi kontuzja to będę w szoku

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
cooler

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2016, 13:57

Bardzo miło jest zobaczyć Claudio biegającego na treningach i ćwiczącego z grupą. Niech wraca do zdrowia jak najszybciej po przerwie reprezentacyjnej (i tu też plus, że go to ominie), natomiast sprawa druga - niech go Max wprowadza stopniowo, aby nic przypadkiem się nie odnowiło, a gracz dochodził do pełni formy.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2016, 21:02

Jego powrót, a więc forma i późniejszy stan zdrowia to będzie chwila prawdy mercato, jeżeli chodzi o dokonane transfery. Jeśli po kontuzji nie będzie śladu i będzie śmigał zdrów jak chart, a także będzie grał tak jak przed kontuzją - znaczy że jesteśmy mocni.

Tyle że głowy za to nie dam... :whistle:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2016, 10:47

Zabawne jak sporo ludzi w lipcu olewała to, że ktoś taki jak Claudio jest w tej drużynie, licząc na wielkie wzmocnienia pomocy w postaci Witsela i w ogóle nie biorąc go pod uwagę w kontekście tego sezonu. Nie wiadomo czy wróci, kiedy wróci a jak wróci to i tak jest już stary. A teraz płacz kiedy Claudio wyzdrowieje. Życie jest jednak przewrotne nieprawdaż?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2016, 16:34

cziro pisze:Zabawne jak sporo ludzi w lipcu olewała to, że ktoś taki jak Claudio jest w tej drużynie, licząc na wielkie wzmocnienia pomocy w postaci Witsela i w ogóle nie biorąc go pod uwagę w kontekście tego sezonu. Nie wiadomo czy wróci, kiedy wróci a jak wróci to i tak jest już stary. A teraz płacz kiedy Claudio wyzdrowieje. Życie jest jednak przewrotne nieprawdaż?
Ja po prostu chcę byśmy w pomocy mieli taki komfort jaki mamy na: bramce, środku obrony, bokach/wahadłach oraz ogóle ataku. Claudio Marchisio jest zagadką i to było wiadomo przed mercato. Co nie zmienia faktu że na niego czekam jak każdy myślący kibic. Jednak nie Powiesz mi chyba, że taki Witsel byłby obecnie nam zbędny?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2016, 10:03

Marchisio powiedział w do mikrofonów Calciomercato, że być może wróci już po TEJ przerwie reprezentacyjnej!!! :hellyes:

JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2016, 10:45

Nigdy wcześniej nie czekałem na żadnego zawodnika z tak wielką niecierpliwością!!!
Oby wrócił cały zdrowy i do końca sezonu trzymał nam poziom w środku :dance2:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2016, 11:02

Super wiadomość! Oby tylko na początku go oszczędzali i wchodził stopniowo, bo najbardziej go będziemy potrzebować w marcu ;)

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2016, 12:14

Świetna wiadomość, mój ulubiony piłkarz Juve, serce i płuca tej drużyny, a inteligencja taktyczna do pozazdroszczenia przez każdego pomocnika topowych drużyn. Oby tylko wrócił w pełni sprawny i był zdrowy już do końca kariery, życzę tego jemu i nam z całego serca.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 12 października 2016, 19:14

Il Principino strzelił dzisiaj w sparingu brameczkę przeciwko Pro Settimo Eureka. :hellyes:

Panie i Panowie powrót Claudio co raz bliżej. :dance:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 października 2016, 16:17

Z nim pomoc Juve w końcu zacznie wyglądać tak, jak tego oczekujemy. :ok: Fajnie, że sprawdziły się prognozy, o który jeszcze w w trakcie trwania okienka transferowego wspominał Allegri - połowa października. Nie wrzucajmy Claudio na głęboką wodę, dajmy mu nieco czasu, a pełnię formy zaprezentuje nam na wiosnę.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2016, 10:12

CavAllano pisze:Z nim pomoc Juve w końcu zacznie wyglądać tak, jak tego oczekujemy. :ok: Fajnie, że sprawdziły się prognozy, o który jeszcze w w trakcie trwania okienka transferowego wspominał Allegri - połowa października. Nie wrzucajmy Claudio na głęboką wodę, dajmy mu nieco czasu, a pełnię formy zaprezentuje nam na wiosnę.
Parząc na świetną formę i zdrowie Khediry, a także to jak rozkręca sie Pjanic, powrót Marchisio sprawi że naprawdę będziemy kapitalni.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2016, 10:41

JuveGrzesiu pisze:Nigdy wcześniej nie czekałem na żadnego zawodnika z tak wielką niecierpliwością!!!
Oby wrócił cały zdrowy i do końca sezonu trzymał nam poziom w środku :dance2:
Ja czekałem - na Alexa. Ta kontuzja to był koszmar bo młody i super zwinny i szybki wtedy chłopak musiał niemalże całkowicie zmienić swój styl gry. Gdyby nie było tej kontuzji to Złota Piłka dla niego to byłaby formalność.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2016, 15:25

Ja czekałem na Diego. :prochno:
Obrazek

Na Marchisio również ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że trochę powłóczy tą lewą nogę. ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ