Serie A: Mercato 2013
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ostatni sezon miał znacznie lepszy niż poprzednie w Premiership, ale to nie znaczy, że grał jakoś genialnie. Być może w Serie A sobie poradzi.bendzamin pisze:Gervinho może przejść do romy, ale to chyba trochę łamaga jest.
Salamon w Sampie na 100%. Zna ktoś jakieś warunki? Skorupski w Romie, ciekawa sprawa. Roma nie ma mocnej "1", także Łukasz może powalczyć. Za rok może wskoczyć na stałe do bramki.
Mam nadzieję, że duża liczba Polaków w Serie A wpłynie mobilizująco na działaczy NC+ i kupią prawa do włoskiej ligi.
- Antek666
- Juventino
W Romie przypadkiem dość pewnej pozycji w bramce mieć nie będzie ten młodzian z bodajże Santosu kupiony za ok 5mln€ ? Skorupski? Łukasz? Nie kojarzę,ni w ząb! Pewno taki z niego solidgolkiper jak i z tego pawłowskiego co to się ośmieszał w Udine

no ba! Od FM 2012 kupuję go do każdego klubu który prowadzębendzamin pisze:Sime Vrsaljko (FMowcy kojarzą)

- annihilator1988
- Juventino
Roma tradycyjnie zdziwia. Zamiast skoncentrować się zakupie zawodników do pierwszej drużyny, to urządzają sobie skup gimnazjalistów. Zabawnie czyta się posty kibiców Romy, gdzie na początku sezonu piszą o upokorzeniu Juve i wygraniu Scudetto, po kolejnych 19 spotkaniach o miejscu gwarantującym LM, a pod koniec rozgrywek ligowych o nowym sezonie i nadziejach z nim związanych

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- bendzamin
- Redaktor
Nie kupili go w końcu, przeszedł wczoraj czy przedwczoraj do napoli. Z romą trenuje za to już Benatia, a transfer ma 'przejść' na dniach, jakichś papierów brakuje.Antek666 pisze:W Romie przypadkiem dość pewnej pozycji w bramce mieć nie będzie ten młodzian z bodajże Santosu kupiony za ok 5mln€ ?
Jeśli chodzi o tego Skorupskiego, to można przeczytać w necie, że gość za kołnierz nie wylewa. To on był zresztą jednym z bohaterów aferki w tym lokalu z tanią wódą, lorneta i meduza czy jakoś tak.
- D-Rose
- Juventino
Widze, ze nie tylko ja zauwazyłem w ich szeregach manie wielkosci swojego klubu. Bez kitu - o ile ich kuzyni Laziale wiedza, ze wyzej niz są nie podskoczą i zadowalają sie walka o Lige Mistrzów... o tyle ci drudzy z Rzymu ciągle fantazjują o jakiś pucharach i innych upokorzeniach jednoczesnie ciągle tez spotykaja sie z okrutną rzeczywistością :Cannihilator1988 pisze:Roma tradycyjnie zdziwia. Zamiast skoncentrować się zakupie zawodników do pierwszej drużyny, to urządzają sobie skup gimnazjalistów. Zabawnie czyta się posty kibiców Romy, gdzie na początku sezonu piszą o upokorzeniu Juve i wygraniu Scudetto, po kolejnych 19 spotkaniach o miejscu gwarantującym LM, a pod koniec rozgrywek ligowych o nowym sezonie i nadziejach z nim związanych![]()
Giganci, psia mać, z trzema Mistrzostwami Włoch

- Krystek
- Juventino
Napisałem o tym stronę wcześniej, że wtedy właśnie pobił szwagra mojego bratabendzamin pisze:Nie kupili go w końcu, przeszedł wczoraj czy przedwczoraj do napoli. Z romą trenuje za to już Benatia, a transfer ma 'przejść' na dniach, jakichś papierów brakuje.Antek666 pisze:W Romie przypadkiem dość pewnej pozycji w bramce mieć nie będzie ten młodzian z bodajże Santosu kupiony za ok 5mln€ ?
Jeśli chodzi o tego Skorupskiego, to można przeczytać w necie, że gość za kołnierz nie wylewa. To on był zresztą jednym z bohaterów aferki w tym lokalu z tanią wódą, lorneta i meduza czy jakoś tak.

Forza Juve!
- De Rossi
- Juventino
w pierwszym poście dodałem wszystkie przeprowadzone dotychczas transfery w Serie A. Lubię Mazzarriego, lubię Milan, ale nie zdziwię się, jak za rok zabraknie któregoś z Mediolańskich klubów w pierwszej trójce. LM bez Mediolanu..?

- Antek666
- Juventino
aha,taka historia mówisz.Już 2 razy tu w tym temacie słyszałem,że ten brazol z Santosu to już(1 ver.) i już prawie(2 wer.) Romanista :roll:bendzamin pisze:Nie kupili go w końcu, przeszedł wczoraj czy przedwczoraj do napoli.Antek666 pisze:W Romie przypadkiem dość pewnej pozycji w bramce mieć nie będzie ten młodzian z bodajże Santosu kupiony za ok 5mln€ ?
Nie lubię Ciebie.De Rossi pisze: Lubię Mazzarriego, lubię Milan,
Nie wiem czy bym się z dumą obnosił faktem,że mój szwagier to cienki bolek który dał się pobić jakiemuś golkiperzynieKrystek pisze:Napisałem o tym stronę wcześniej, że wtedy właśnie pobił szwagra mojego brata

Choć to rywale to jednak jakoś cieszy przybycie takiego gracza jak Gomez do Florenz.Taki fakt podbija atrakcyjność całej ligi w oczach "zagranicy". Ile to człowiek się napatrzył w berlińskim metrze na ''telewizorku" na jego twarz i florencki herb w częstych info na ten temat.
Jak odejdzie(a zapewne tak będzie) Cavani od śmieciarzy i nie wydarzy się nic niespodziewanego to w ciemno typować można dwójkę głównych kandydatów na króla strzelców.Niemca właśnie i... Teveza

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie wiem czy zwróciliscie uwage ale do Udinese wrocil Vydra, ktorym sie interesowalismy rok temu.
Chlopak nastukal 20 bramek w Champion, i teraz w sparingach strzela dla ekipy z wschodniej czesci półwyspu. Ciekawe jak sie spisze w Serie A.
Chlopak nastukal 20 bramek w Champion, i teraz w sparingach strzela dla ekipy z wschodniej czesci półwyspu. Ciekawe jak sie spisze w Serie A.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.