LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- MoreLL_FTL
- Juventino

Takiego wyniku się na prawdę nie spodziewałem, FORZA JUVE!
ps. Konusek znów zbierze forumowe hejty za kolejną niepoprawną cieszynkę.
ps. Konusek znów zbierze forumowe hejty za kolejną niepoprawną cieszynkę.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Proszę Cię, Murzynkowi można zarzucić biegania a'la Krasic, ale nie złe przyjmowanie piłki. Facet dostaje dośrodkowanie przez pół boiska i piłkę ma do 10cm od nogi.ewerthon pisze:Asamoah faktycznie przypomina Krasicia (te złe przyjęcia piłki i zbyt długie wypuszczanie).
- Marian.
- Juventino

O ja Cie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :shock: :lol:. Taki wynik to mi się w najpiękniejszych snach nie śnił
. Chelsea została dziś stłamszona. Byliśmy lepsi pod każdym względem od Anglików. DZIEKUJE WIELKI JUVENTUSIE ZA WSPANIAŁY MECZ, WSPANIAŁY WIECZÓR !!! Tylko tyle mam na tą chwilę do powiedzenia!
FORZAAAAAAA!!!!
FORZAAAAAAA!!!!

- gucio_juve
- Juventino

Gdzie teraz są płaczki typu "nie wyjdziemy z grupy po meczu z Nordsjeland"?
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie ma co zawsze usprawiedliwiać rywali,że mieli gorszy dzień,kontuzje itp..
Pokazaliśmy piękny football,zagraliśmy z charakterem i wywalczyliśmy w pełni zasłużone zwycięstwo.Jestem dumny z chłopaków i dziękuje im za te emocje.Widać,że passa remisów w pucharach trochę nam ciążyła,ale na szczęście to już historia.
Właściwie każdy stanął na wysokości zadania ale pozwolę sobie wyróżnić Giorgio.To co ten chłopak dziś pokazał to "stadiony świata".I te jego serce do gry(oby to zejście nie oznaczało czegoś poważnego).Mały minus dla Pirlo i Bonuca za straty.
Pięknie.
Pokazaliśmy piękny football,zagraliśmy z charakterem i wywalczyliśmy w pełni zasłużone zwycięstwo.Jestem dumny z chłopaków i dziękuje im za te emocje.Widać,że passa remisów w pucharach trochę nam ciążyła,ale na szczęście to już historia.
Właściwie każdy stanął na wysokości zadania ale pozwolę sobie wyróżnić Giorgio.To co ten chłopak dziś pokazał to "stadiony świata".I te jego serce do gry(oby to zejście nie oznaczało czegoś poważnego).Mały minus dla Pirlo i Bonuca za straty.
Pięknie.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Nedved1983
- Juventino

Juve, storia di un grande amore...!!!!
po bramce na 2:0 poleciało kilka łez szczęścia, po 3:0 padłe,m ze szczęścia na kolana i już się popłakałem ze szczęścia. ostatnie takie mecze to dwumecz z Realem kilka lat temu.
jestem pijany ze szczęścia. bramka Quaga, mojego kochanego Vidala no i Gio zrobił swoje stawiając kropkę nad i
no i nawet Szwagier wypadł pozytywnie ( zapomnę o tej jego sytuacji).
panowie i panie, cieszmy się!!! minusów zaczniemy szukać jutro
wynik idzie w świat
po bramce na 2:0 poleciało kilka łez szczęścia, po 3:0 padłe,m ze szczęścia na kolana i już się popłakałem ze szczęścia. ostatnie takie mecze to dwumecz z Realem kilka lat temu.
jestem pijany ze szczęścia. bramka Quaga, mojego kochanego Vidala no i Gio zrobił swoje stawiając kropkę nad i
panowie i panie, cieszmy się!!! minusów zaczniemy szukać jutro
wynik idzie w świat
- wojczech7
- Juventino

Vucinic grał kapitalnie tyłem do bramki i dobrze rozrzucał piłki. Kto tego nie widział ten:blackadder pisze:??? Najsłabszy zawodnik w całym zespole, nie wiem po co trzymali go na murawie tak długo. Moim zdaniem jego najgorszy mecz w sezonie...stahoo pisze:Vucinić robił dobrą grę w 1 połowie, w 2 juz słabiej ale tez spoko.]
a) nie zna się za bardzo na piłce,
b) hejter Szwagra.
Należy rzecz jasna nadmienić, że wykończenie w jego wypadku jest o kant zada rozbić. Za to nagana i to bardzo duża.
Ci, którzy mówią, że Giovinco lepiej by się sprawdził od początku - nie mają racji.
Żaden z naszych napastników nie potrafi tak dobrze grać pod presją obrońcy, jak Czarnogórzec, co ten dzisiaj pokazał niejednokrotnie.
Vidal znowu jest turbokozakiem - uwielbiam gościa.
Bonucci zagrał świetny mecz.
Chiellini nie powinien się brać za rozgrywanie, choć jego cross do Seby w końcówce jak nie jego.
Najbardziej jednak w tym wszystkim podobał mi się brak kalkulacji z naszej strony - coś, czego za kilku poprzednich trenerów uświadczyć nie mogliśmy.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 22:51 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mateo369
- Juventino

spokojnie, dzisiaj nawet jemu się upieczeMoreLL_FTL pisze:ps. Konusek znów zbierze forumowe hejty za kolejną niepoprawną cieszynkę.
Pięknie było oglądać tak bezradnych angoli, to była różnica kilku klas, GRAZIE!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- stahoo
- Juventino

Alez oczywiście że kolega ma racjęwojczech7 pisze:Vucinic grał kapitalnie tyłem do bramki i dobrze rozrzucał piłki. Kto tego nie widział ten:blackadder pisze:??? Najsłabszy zawodnik w całym zespole, nie wiem po co trzymali go na murawie tak długo. Moim zdaniem jego najgorszy mecz w sezonie...stahoo pisze:Vucinić robił dobrą grę w 1 połowie, w 2 juz słabiej ale tez spoko.]
a) nie zna się za bardzo na piłce,
b) hejter Szwagra.
Należy rzecz jasna nadmienić, że wykończenie w jego wypadku jest o kant zada rozbić. Za to nagana i to bardzo duża.
Ci, którzy mówią, że Giovinco lepiej by się sprawdził od początku - nie mają racji.
Żaden z naszych napastników nie potrafi tak dobrze grać pod presją obrońcy, jak Czarnogórzec, co ten dzisiaj pokazał niejednokrotnie.
- Darius19
- Juventino

Bardzo dobra gra ukoronowana odpowiednim wynikiem. Raziła troszkę nieskuteczność w niektórych sytuacjach ale cóż czasem i tak bywa. Ważne, że są 3 punkty i żeby awansować z 2 miejsca wystarczy nam remis z Szachtarem.
FORZA JUVE
- czarny93
- Juventino

Piękne widowisko. Cała drużyna gryzła trawę. nieustanny pressing, szybkie podania, prostopadłe piłki
Coś pięknego. Dla takich chwil żyje każdy kibic Juve. Teraz tylko wrócić z punktami z Doniecka i będzie pięknie.
Forza Juve!!
Forza Juve!!
DejW
- Qrczak
- Juventino

Piękny mecz , takie Juve chce oglądać. Liczyłem na zwycięstwo, a nawet założyłem sie z kolegą o piwo, wiec kolejny plus ;p
O napastnikach już było dużo pisane, ja jednak chce zaznaczyć jeszcze, że dzisiaj zagrał dobrze Kielon i Licht.
Lichtasteinerowi chyba dobrze zrobiła przerwa, bo się chłop zmotywował
O napastnikach już było dużo pisane, ja jednak chce zaznaczyć jeszcze, że dzisiaj zagrał dobrze Kielon i Licht.
Lichtasteinerowi chyba dobrze zrobiła przerwa, bo się chłop zmotywował
- SKAr7
- Juventino

To proponuję Ci zobaczyć raz jeszcze, jak wypracował nam drugą bramkę.blackadder pisze:??? Najsłabszy zawodnik w całym zespole, nie wiem po co trzymali go na murawie tak długo. Moim zdaniem jego najgorszy mecz w sezonie...stahoo pisze:Vucinić robił dobrą grę w 1 połowie, w 2 juz słabiej ale tez spoko.]
No i to miodne dogranie do Lichta też powinno się zakończyć golem.
Z drugiej strony monety ta piłka na piątym metrze posłana kilka metrów nad bramką to skandal.