Juventus mistrz ad 2012 !
- mateo369
- Juventino
Silva nie gra od dłuższego czasu a jakoś po ostatnich wynikach Milanu nie widać jego braku. No ale po cichu też liczę na cud i remis interu. Cud dlatego, bo Milan złapał formę w końcówce sezonu a inter po kilku lepszych meczach chyba wraca do normy. Jedyna nadzieja to wyświechtane powiedzenie, że derby rządzą się swoimi prawami.iltalismano pisze:Silva nie zagra w derbach co powinno być ogromnym boostem dla napastników Interu, a szczegolnie Milito który jest w dobrej formie strzeleckiej.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
'Koleś'. Rzekł człowiek mający czarnoskórego w avatarze bo przecież oni sa tacy QL.Mietson pisze:Kompleksy? :rotfl: Koleś, czy ja Ciebie, no nie wiem, obrażam albo sugeruję, że jesteś głupi? Po prostu drażnią mnie te wszędobylskie zapożyczenia a tutaj mogłeś użyć miliarda innych określeń. Ale być może nie musiałem na to zwracać uwagi.iltalismano pisze:Serio? Jedyne do czego mogłeś się przyczepić to słowo boost?
Eh, te kompleksy
A jak się nie uda to pewnie będziesz się tłumaczył, że byłeś pijany albo pan Zambrotta włamał się na Twoje konto. Nie no, żartuję. Ale trzymam Cię za słowoszczypek pisze:Aha, byłbym zapomniał. Oficjalnie: Jeśli nie wygramy mistrzostwa zmieniam nick na "thor22".
Zwróciłeś na to uwagę, mimo że nie miało to jakiegokolwiek związku z tematem. Na tym koniec offtop'ów.
Do kolegi powyżej:
Fakt, aczkolwiek, Silva miał grac już w poprzednim meczu ,lecz został oszczędzony na Inter.
Nie porównuj napastników klubów w stylu Siena czy Atalanta do Wesley'a , Milito czy Zarate.
Mam nadzieję,tak jak kibice Interu (z tego co wyczytałem na forum) że to Nerrazzuri wyjdą z tej batalii zwycięsko.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Peter
- Juventino
Mistrzostwo jest nasze!!! Nareszcie Juventus na swoim miejscu!!! TAAAAAAK!!!
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- aroninho11
- Juventino
można gdzieś oglądać ceremonię wręczenia pucharu Włoch? Czy to jeszcze teraz nie nastąpi?
- Tacchinardi.
- Juventino
Czas zmienić mały detal w temacie - usunąć znak zapytania!
Wróciliśmy, to niesamowite. Conte stworzył sen, którym każdy Juventini teraz żyje!
Wróciliśmy, to niesamowite. Conte stworzył sen, którym każdy Juventini teraz żyje!

- kosciu88
- Juventino
Upragnione mistrzostwo mam nadzieje ze za rok takze bedziemy swietowac 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Dzięcioł
- Juventino
Dooobra mamy to! Teraz można pobalować do środy, w niedziele formalność z Atalantą i feta w Turynie, ale od wtorku zapier... na Napoli. Wygranie dubletu będzie pięknnym zwieńczeniem przygody Alexa z Juve. Historia zatoczy kolo (vide sezon 94/95). Marzeniem byłoby wygranie LM w przyszłym sezonie tak jak wtedy.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...