Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 19:32

Ciekawe, czy Conte już myśli nad sensownym uargumentowaniem swoich decyzji i słabiutkiej gry drużyny :think: Może wysili się na coś oryginalniejszego niż odkrywcze "Rok temu byliśmy tam, gdzie byliśmy"

Obrazek
Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

gucio_juve pisze:
Mati1990 pisze:Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować :bravo: :doh:
Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ? :angry:
Powiedzcie mi jak to jest, że 3/4 forum tutaj wie, że Pepe, Boriello i Vucinić to piłkarze bez absolutnej formy, a nie widzi tego trener? Coś jest chyba nie tak...
W formie to aktualnie mało kto jest u nas. Wszyscy grają tak jak by musieli, a nie chcieli. Taką grą to oni by i z Wisłą przegrali

Jvri

Juventino
Juventino

Pociesze was. Vucinic bedzie gral do konca. Za borka wejdzie matri, no moze quag ("a niech widza ze robie rotacje w zespole" - pomyslal conte). Mysle jeszcze nad padoinem i jego geniuszem, co nam mecz uratuje. Mysle rowniez ze bedzie remis, w koncu z takim przeciwnikiem to bedzie sukces, no i porownujac do poprzedniego sezonu....

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 19:33

Problem jest taki że Conte zaczyna sie babrać po pas w kale.

W czterech literach mam to że wszyscy popierają decyzje Antonio, ja chce zobaczyc Elie Krasicia i chocby przegrać 3 : 0 a nie patrzec na Vucinicia czy Pepe bez formy i bez zaangazowania o Boriello nie wspomnę bo to jakaś tragikomedia , potyka sie o własne korzenie...

no juz hejtujcie mnie heheh, przemadrzali znawcy , no Alina jedziesz kontrripostami w stosunku do Boriello czy Mirko ... nie zasługująna gre w Juventusie. Cóz za frustracja daaawno nie bylem tak wkurzony ojj dawnooo.

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jvri pisze:Pociesze was. Vucinic bedzie gral do konca. Za borka wejdzie matri, no moze quag ("a niech widza ze robie rotacje w zespole" - pomyslal conte). Mysle jeszcze nad padoinem i jego geniuszem, co nam mecz uratuje. Mysle rowniez ze bedzie remis, w koncu z takim przeciwnikiem to bedzie sukces, no i porownujac do poprzedniego sezonu....
Że zacytuje klasyk... Sad but true...

★ ★ ★
zahor

Juventino
Juventino

mateelv pisze:Jedyny problem to brak PRZYSPIESZENIA. Jesteśmy wypaleni. Nikt nie biega, wszystko na stojąco!!!
To akurat nie jest jedyny problem, bo rywala tej klasy można rozpykać na sto sposobów. Można zabiegać, ale jak zauważyłeś, brakuje prędkości. Można rozpracować grą z klepki, można zaczarować dryblingiem (Pepe kilka razy próbował, niech spasuje), można przymierzyć zza pola karnego (wolny Pirlo to jedyna okazja, kiedy zapachniało golem), można próbować wrzutek - jednym słowem, gdyby nam brakowało tylko przyspieszenia to pozostawałoby nam jeszcze wiele innych sposobów żeby ukąsić. A my nie mamy żadnego.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Tak serio to u nas chyba nawet nie ma kogoś kto gasi piłkę w miarę dobrze :wink:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Deyvid pisze:
gucio_juve pisze:
Mati1990 pisze:Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować :bravo: :doh:
Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ? :angry:
Powiedzcie mi jak to jest, że 3/4 forum tutaj wie, że Pepe, Boriello i Vucinić to piłkarze bez absolutnej formy, a nie widzi tego trener? Coś jest chyba nie tak...
W formie to aktualnie mało kto jest u nas. Wszyscy grają tak jak by musieli, a nie chcieli. Taką grą to oni by i z Wisłą przegrali

No dobrze, są bez formy. Ale w obronie i pomocy to my akurat nie mamy zbyt wielkiego pola manewru, dlatego się nie czepiam. A tutaj może wejść Krasić, Elia, Quagiarella, Matri, Del Piero, a gość stawia na trójce, która powinna teraz być w Turynie i oglądać mecz w TV.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 19:34

Vucinic to zawodnik który może na 30-40 metrze przedryblować dwóch zawodników, założyć siatkę przy pomocy sznurówki albo ewentualnie zrobić jakiś genialny przerzut. Problem w tym, że przy odległościach bliższych niż 25 metrów dostaje on kupy w spodnie i nie podejmuje NIGDY dobrej decyzji, strzela w trybuny, albo podaje do sędziów bocznych.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Łeb mnie #### po tych pierwszych 45 minutach

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Ramirez jest git.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 19:35

zahor pisze:
mateelv pisze:Jedyny problem to brak PRZYSPIESZENIA. Jesteśmy wypaleni. Nikt nie biega, wszystko na stojąco!!!
To akurat nie jest jedyny problem, bo rywala tej klasy można rozpykać na sto sposobów. Można zabiegać, ale jak zauważyłeś, brakuje prędkości. Można rozpracować grą z klepki, można zaczarować dryblingiem (Pepe kilka razy próbował, niech spasuje), można przymierzyć zza pola karnego (wolny Pirlo to jedyna okazja, kiedy zapachniało golem), można próbować wrzutek - jednym słowem, gdyby nam brakowało tylko przyspieszenia to pozostawałoby nam jeszcze wiele innych sposobów żeby ukąsić. A my nie mamy żadnego.
Przyspieszenie to podstawa do każdego z innych sposobów. Zaskoczenie, prędkość, cokolwiek, byle szybko. Tutaj wszystko jest za wolno. Oj za wolno.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

nooo nie ma zmiany , piepszony cykor.

Obrazek
Nedved1983

Juventino
Juventino

annihilator1988 pisze:Łeb mnie #### po tych pierwszych 45 minutach
ja wrocilem do zdawalo by sie ze juz zapomnianej praktyki znieczulania sie przed meczem. znowu pije, rzucam miesem i wyrywam wlosy. dzieki Antonio.
ciezkie zycie kibica

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 19:37

Tak jak mówiłem Di Vaio nas pogrążył. Zobaczymy czy Conte wyciągnął jakąś lekcję z poprzednich spotkań i przeprowadzi zmiany szybciej. Osobiście widziałbym na boisku Giaca, Matriego i może Elię.

Zablokowany