Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- Deyvid
- Juventino
W formie to aktualnie mało kto jest u nas. Wszyscy grają tak jak by musieli, a nie chcieli. Taką grą to oni by i z Wisłą przegraligucio_juve pisze:Powiedzcie mi jak to jest, że 3/4 forum tutaj wie, że Pepe, Boriello i Vucinić to piłkarze bez absolutnej formy, a nie widzi tego trener? Coś jest chyba nie tak...Mati1990 pisze:Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować:doh:
Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ?
- Jvri
- Juventino
Pociesze was. Vucinic bedzie gral do konca. Za borka wejdzie matri, no moze quag ("a niech widza ze robie rotacje w zespole" - pomyslal conte). Mysle jeszcze nad padoinem i jego geniuszem, co nam mecz uratuje. Mysle rowniez ze bedzie remis, w koncu z takim przeciwnikiem to bedzie sukces, no i porownujac do poprzedniego sezonu....
- Cabrini_idol
- Juventino
Problem jest taki że Conte zaczyna sie babrać po pas w kale.
W czterech literach mam to że wszyscy popierają decyzje Antonio, ja chce zobaczyc Elie Krasicia i chocby przegrać 3 : 0 a nie patrzec na Vucinicia czy Pepe bez formy i bez zaangazowania o Boriello nie wspomnę bo to jakaś tragikomedia , potyka sie o własne korzenie...
no juz hejtujcie mnie heheh, przemadrzali znawcy , no Alina jedziesz kontrripostami w stosunku do Boriello czy Mirko ... nie zasługująna gre w Juventusie. Cóz za frustracja daaawno nie bylem tak wkurzony ojj dawnooo.
W czterech literach mam to że wszyscy popierają decyzje Antonio, ja chce zobaczyc Elie Krasicia i chocby przegrać 3 : 0 a nie patrzec na Vucinicia czy Pepe bez formy i bez zaangazowania o Boriello nie wspomnę bo to jakaś tragikomedia , potyka sie o własne korzenie...
no juz hejtujcie mnie heheh, przemadrzali znawcy , no Alina jedziesz kontrripostami w stosunku do Boriello czy Mirko ... nie zasługująna gre w Juventusie. Cóz za frustracja daaawno nie bylem tak wkurzony ojj dawnooo.

- booyak
- Juventino
Że zacytuje klasyk... Sad but true...Jvri pisze:Pociesze was. Vucinic bedzie gral do konca. Za borka wejdzie matri, no moze quag ("a niech widza ze robie rotacje w zespole" - pomyslal conte). Mysle jeszcze nad padoinem i jego geniuszem, co nam mecz uratuje. Mysle rowniez ze bedzie remis, w koncu z takim przeciwnikiem to bedzie sukces, no i porownujac do poprzedniego sezonu....
★ ★ ★
- zahor
- Juventino
To akurat nie jest jedyny problem, bo rywala tej klasy można rozpykać na sto sposobów. Można zabiegać, ale jak zauważyłeś, brakuje prędkości. Można rozpracować grą z klepki, można zaczarować dryblingiem (Pepe kilka razy próbował, niech spasuje), można przymierzyć zza pola karnego (wolny Pirlo to jedyna okazja, kiedy zapachniało golem), można próbować wrzutek - jednym słowem, gdyby nam brakowało tylko przyspieszenia to pozostawałoby nam jeszcze wiele innych sposobów żeby ukąsić. A my nie mamy żadnego.mateelv pisze:Jedyny problem to brak PRZYSPIESZENIA. Jesteśmy wypaleni. Nikt nie biega, wszystko na stojąco!!!
- gucio_juve
- Juventino
Deyvid pisze:W formie to aktualnie mało kto jest u nas. Wszyscy grają tak jak by musieli, a nie chcieli. Taką grą to oni by i z Wisłą przegraligucio_juve pisze:Powiedzcie mi jak to jest, że 3/4 forum tutaj wie, że Pepe, Boriello i Vucinić to piłkarze bez absolutnej formy, a nie widzi tego trener? Coś jest chyba nie tak...Mati1990 pisze:Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować:doh:
Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ?
No dobrze, są bez formy. Ale w obronie i pomocy to my akurat nie mamy zbyt wielkiego pola manewru, dlatego się nie czepiam. A tutaj może wejść Krasić, Elia, Quagiarella, Matri, Del Piero, a gość stawia na trójce, która powinna teraz być w Turynie i oglądać mecz w TV.
- johnnybgoode
- Juventino
Vucinic to zawodnik który może na 30-40 metrze przedryblować dwóch zawodników, założyć siatkę przy pomocy sznurówki albo ewentualnie zrobić jakiś genialny przerzut. Problem w tym, że przy odległościach bliższych niż 25 metrów dostaje on kupy w spodnie i nie podejmuje NIGDY dobrej decyzji, strzela w trybuny, albo podaje do sędziów bocznych.
- annihilator1988
- Juventino
Łeb mnie #### po tych pierwszych 45 minutach
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przyspieszenie to podstawa do każdego z innych sposobów. Zaskoczenie, prędkość, cokolwiek, byle szybko. Tutaj wszystko jest za wolno. Oj za wolno.zahor pisze:To akurat nie jest jedyny problem, bo rywala tej klasy można rozpykać na sto sposobów. Można zabiegać, ale jak zauważyłeś, brakuje prędkości. Można rozpracować grą z klepki, można zaczarować dryblingiem (Pepe kilka razy próbował, niech spasuje), można przymierzyć zza pola karnego (wolny Pirlo to jedyna okazja, kiedy zapachniało golem), można próbować wrzutek - jednym słowem, gdyby nam brakowało tylko przyspieszenia to pozostawałoby nam jeszcze wiele innych sposobów żeby ukąsić. A my nie mamy żadnego.mateelv pisze:Jedyny problem to brak PRZYSPIESZENIA. Jesteśmy wypaleni. Nikt nie biega, wszystko na stojąco!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
nooo nie ma zmiany , piepszony cykor.

- Nedved1983
- Juventino
ja wrocilem do zdawalo by sie ze juz zapomnianej praktyki znieczulania sie przed meczem. znowu pije, rzucam miesem i wyrywam wlosy. dzieki Antonio.annihilator1988 pisze:Łeb mnie #### po tych pierwszych 45 minutach
ciezkie zycie kibica
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Tak jak mówiłem Di Vaio nas pogrążył. Zobaczymy czy Conte wyciągnął jakąś lekcję z poprzednich spotkań i przeprowadzi zmiany szybciej. Osobiście widziałbym na boisku Giaca, Matriego i może Elię.