Stroje na sezon 2012/13
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Ta ostatnia koszulka z linku Pumexa bardzo ładna (chociaż osobiście zdecydowanie wolałbym wersję z kołnierzykiem), ale jeśli faktycznie Agnelli da ciała i na koszulkach nie zabłysną trzy gwiazdki, co po ostatnim wywiadzie wydaje się być niemal pewne... Zresztą, po co się pluć, każdy wie co mam na myśli.
PS. Ten projekt przypomina mi nieco koszulki z sezonu 04/05, i tutaj właśnie widać zdecydowaną zniżkę jakości wśród koszulek Nike, którą obserwujemy dzisiaj. No bo wzór niemal taki sam, ale przy ogólnej prezencji tamtej (detale, szycia, takie drobne urozmaicenia wzoru), ta dzisiejsza... wydaje się taka jakaś od siekiery, po prostu zwykły pasiak przy którym nikt nawet dłużej nie przysiadł.
PS. Ten projekt przypomina mi nieco koszulki z sezonu 04/05, i tutaj właśnie widać zdecydowaną zniżkę jakości wśród koszulek Nike, którą obserwujemy dzisiaj. No bo wzór niemal taki sam, ale przy ogólnej prezencji tamtej (detale, szycia, takie drobne urozmaicenia wzoru), ta dzisiejsza... wydaje się taka jakaś od siekiery, po prostu zwykły pasiak przy którym nikt nawet dłużej nie przysiadł.

- Kuben
- Juventino
Bądź TEN badziew...stahoo pisze:Jeśli wymiękamy (sry, Agnelli wymięka), nie ma mowy, żeby była 'prowizorka' tylko po prostu zostawmy 2 gwiazdki. 2 złote + 1 jakaś fikuśna domalowana pod nimi, jak na niektórych projektach wygląda komicznie.
Co do koszulek podrzuconych przez pumiego - nie przypadły mi do gustu :roll:
Albo TEN krój albo TEN i basta! :-D
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- pumex
- Juventino
Na razie poczekajmy, chociaż faktycznie coraz więcej wskazuje na 2 gwiazdki. Taki ruch pokazałby, że płacze Juve odnośnie Calciopoli i 30-go Scudetto są puste i jest w nich mało konsekwencji. Skutecznie uciszy nasz dalszy głos w mediach, bo jak się mówi "A" a potem nie mówi się "B", to coś jest nie halo :x
Odnośnie wzoru koszulek, projekt ten jest po prostu mocno średni. Nie ma zbytnio na co narzekać, gdyż to w miarę klasyczna propozycja, ale zachwytu to ona nie wywołuje. Ot takie proste, zwykłe pasiaki, których na świecie pełno, tylko w innych kolorach. Pożyjemy, zobaczymy...
Odnośnie wzoru koszulek, projekt ten jest po prostu mocno średni. Nie ma zbytnio na co narzekać, gdyż to w miarę klasyczna propozycja, ale zachwytu to ona nie wywołuje. Ot takie proste, zwykłe pasiaki, których na świecie pełno, tylko w innych kolorach. Pożyjemy, zobaczymy...

- wojczech7
- Juventino
Piszę po raz drugi, bo widzę, że nie wszyscy to widzą (ciekawa składniaKuben pisze:Bądź TEN badziew...stahoo pisze:Jeśli wymiękamy (sry, Agnelli wymięka), nie ma mowy, żeby była 'prowizorka' tylko po prostu zostawmy 2 gwiazdki. 2 złote + 1 jakaś fikuśna domalowana pod nimi, jak na niektórych projektach wygląda komicznie.

Trykot z linku pumexa całkiem spoko. Klasyczne, proste pasy - lubię to. Jeszcze jakiś kołnierzyk i byłyby idealne.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dokładnie. Przecież Interisci nas wyśmieja, a banery "Gdzie ta wasza 3 gwiazdka?" zapełnią San Siro w Derbach..Lypsky pisze:3 gwiazdek nie będzie, jestem tego niemal pewien (pojawi się zapewne jakaś kiepska prowizorka, której nawet nie warto komentować). Wskazuje na to ostatnia wypowiedź Agnelliego, który mówi o tajemniczej niespodziance.
Nie wiem po co było tyle gadaniny o 3 gwiazdkach, skoro ostatecznie wymiękną.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kuben
- Juventino
Ja wiem, że to śpiochy, ale chodziło mi o tą imitację gwiazdki. Zresztą... na krytykę zasługuje też fakt, takiego projektu. Kto widział ubierać swojego potomka w taką kancerę 
iltalismano, Lypsky
Jeśli to okaże się prawdą, Agnelli strzeli sobie w drugie kolano (po 'aferze' z ADP).

iltalismano, Lypsky

Jeśli to okaże się prawdą, Agnelli strzeli sobie w drugie kolano (po 'aferze' z ADP).
- Kuben
- Juventino
Nie chciało mi się wertować wszystkich linków z tego tematu czy przypadkiem nie znajdę tego samego projektu tylko bez tarczy. Ponadto napisałem, że chodzi mi o krój, formę jak zostałaby ta koszulka wykonana, a nie o taki szczegół. (czułem, że ktoś się do tego może przyczepić)

paruf pisze:Zły Kuben.

- royal'ek
- Juventino
Już w sprzedaży 
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-juve ... 16065.html
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-juve ... 16221.html
Niezły Fail D:

Niezły Fail D:
- Gigi Buffon
- Juventino
Będzie trzecia gwiazdka !!! Jestem tego pewien. Projekt przedstawiony przez Pumexa fantastyczny, a widok na jego zdjęciu tylko 2 gwiazdek może oznaczać,że projektujący wolał zaznaczyć na koszulce to co jest pewne. Trzecią gwiazdkę zawsze można doszyć w późniejszym czasie. Zapamiętajcie sezon 2012-2013 będzie sezonem, kiedy nad naszym herbem będą trzy gwizdki.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- francois
- Juventino
Dokładnie - lipa aż piszczyroyal'ek pisze:Już w sprzedaży
Niezły Fail D:

Bez tarczy, bez gwiazdek, bez sponsora. Niemniej jednak krój pasów w domówce mi się podoba

Ale wyjazdówka ohydna

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”