Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena
- Wojtek
- Juventino
Ajjj jaka szkoda mi Alexa, Il Capitano tego sezonu nie uzna za szczęśliwy :doh:
Ciesze się że wkońcu doczekałem się bramki w tym meczu. Ten łysy totalna amatorka przy karnym (nawet nie wybrał rogu) troche śmiesznie to wyglądało
IMO Vidal MVP! Kapitalny mecz, Giac też dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył, Quag na plus, często się cofał, rozgrywał
Pepe dzisiaj dobry mecz lecz skuteczności mu brakowało. Szkoda że nie podwyższyliśmy na 3:0 bo były ku temu okazje (no i FQ strzeliłby pierwszego gola w sezonie).
Najważniejsze jednak trzy punkty na naszym koncie!
Roma w swoim meczu obejrzała !3! czerwone karti więc przeciwko nam nie zagrają Krikic,Juan i Gago. To dobry news.
Oby nic poważngo Alexowi nie było!
FORZA JUVE!!!
Ciesze się że wkońcu doczekałem się bramki w tym meczu. Ten łysy totalna amatorka przy karnym (nawet nie wybrał rogu) troche śmiesznie to wyglądało

IMO Vidal MVP! Kapitalny mecz, Giac też dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył, Quag na plus, często się cofał, rozgrywał

Najważniejsze jednak trzy punkty na naszym koncie!
Roma w swoim meczu obejrzała !3! czerwone karti więc przeciwko nam nie zagrają Krikic,Juan i Gago. To dobry news.
Oby nic poważngo Alexowi nie było!
FORZA JUVE!!!
- annihilator1988
- Juventino
Rossi oraz Guano powinni wylecieć z boiska przed 60 minutą
Teraz czekam na jakieś informacje w sprawie Alexa. Brak słów, żeby opisać chamstwo piłkarza z "13". Mam nadzieje, że zarząd Juventusu dobierze się temu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do tyłka. Rębacz cholerny

- Sajan
- Juventino
Wolałbym już chyba zremisować niż dostać prezent od sędziego w postaci karnego i usunięcia bramkarza chociaż zawodnik z pola radził Sobie nie źle.
Mimo autobusu w bramce powinniśmy wykorystywać okazje była ich "masa" to nie dobrze.
Oby Alex był zdrowy na Romę mocno osłabioną
Ale lider jest nadal
Mimo autobusu w bramce powinniśmy wykorystywać okazje była ich "masa" to nie dobrze.
Oby Alex był zdrowy na Romę mocno osłabioną

Ale lider jest nadal
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- mambooocha
- Juventino
co do Marchisio i tego całowania bicka, to gdzieś czytałem, że ma tam wytatuowane imię żony i dlatego to robi po bramce, a robił tak już w zeszłym sezonie.
Martwiliśmy się o ewentualną kartkę dla Kielona a Roma trzy czerwa złapała
Martwiliśmy się o ewentualną kartkę dla Kielona a Roma trzy czerwa złapała

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- pumex
- Juventino
Dlatego tak ten piłkarzyk mnie denerwuje. Jak gra tak jak np. w meczu z Milanem, bez zbędnych, głupawych trików, to o wiele lepiej to wygląda i jest z korzyścią dla drużyny. Ktoś mu musi wytłumaczyć, że Roberto Baggio to on nie jest.Corcky pisze::doh: Taki ma styl. Teraz to zauważyłeś?pumex pisze:Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. !
:*deszczowy pisze:Parafrazując pewnego trenera polskiej Ekstraklasy... "wypada mi tylko przeprosić Marchisio".
Ogólnie powiem tak: Juventus 2:0 cały tabor PKS
Jestem sceptycznie nastawiony do Marotty, ale muszę z tego miejsca podziękować mu za Vidala - kozak gość.
FORZA JUVE!

- Arcadio Morello
- Juventino
Alex naprawdę fajne piłki rozgrywał. Walczył i gra Juve się ożywiła. Po cichu liczyłem, że strzeli bramkę na nowym stadionie, a tu ten pie Rossi sfaulował Naszego kapitana... :evil:. Czerwona kartka jak nic... Oby szybko Alex wrócił do zdrowia i dostał szanse na grę tak jak w meczu z Ceseną.

- M.R.
- Juventino
Wielka szkoda że Quagliarella nie strzelił dziś gola, szuka cały czas tej pierwszej bramki w sezonie ale jak pech to pech - nawet graczowi z pola nie może strzelić. Mam jednak nadzieję że się przełamie. Pudło Pepe z drugiej połowy gdy Giaccherini wyłożył mu piłkę zapadnie w pamięć po tym meczu. Podobnie jak nieskuteczność Matriego.
A najlepsza była cieszynka Vidala i Pepe po karnym
A najlepsza była cieszynka Vidala i Pepe po karnym

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Paulo
- Juventino
Krótko i na temat, trochę walenie głową w mur, dużo fajnej i składnej gry ale brakowało wykończenia, a tak dla odmiany w tych kiksach brylował Matri
powinien w pierwszej połowie skończyć kilka razy dobre akcje. Vucinic pokazał na tych ogórkach, że techniką można dużo zdziałać. Pomoc - cała trójka zasłużyła na pochwały, Vidal potrafi bardzo dobrze czyścić i dogrywać piłkę, Marchisio to już jak koledzy wcześniej napisali i niektórzy nareszcie zreflektowali nasz najlepszy zawodnik w trudnych momentach. Zasługuje na przeprosiny od tych którzy narzekali...co do sędziego - jak dla mnie długa przerwa się przyda temu panu
już po rożnym przy ewidentnym faulu na Lichym wiedziałem, że ten czlowiek reprezentuje sobą poziom polskiej ligi, potem czerwień dla rossiego moim zdaniem, oby Del Piero nic poważnego się nie stało. Uważam też, że kara ze strony ligi się nalezy. Karnego dla nas nie było i nie oszukujmy się, po prostu Giaccherini zrobił tyle wiatru, że ten miernie sędziujący człowiek dał się nabrać i popełnił kolejny błąd. Wcześniej też faule wyprostowany nogami prosto w łydki czy ścięgna zasługiwały na temperowanie, także sędzia = dno. Brawo za walkę, przed Romą mamy wiele rzeczy na plus, wraca Pirlo, reszta zachowała czyste konto kartkowe, a Roma sama się wykartkowała
także czego chcieć więcej, prowadzimy w lidze, po serii ciężkich meczów i kto wie, czy ten mecz z ogórkami z Ceseny nie był najcięższy, ale zwycięski
Il Capitano wracaj do zdrowia !!! Forza JUVE !!!

- deszczowy
- Juventino
Wyciągnijmy Melo z powrotem z Turcji i mamy kompletną pomoc w przyszłym roku.Ouh_yeah pisze: Myślałem że Pazienza to facet od odbioru a on całkiem ładnie piłki rozdaje.
Przestaję chyba komentować mecze na czacie.
- Dante93
- Juventino
Co do meczu- bez fajerwerków ale z ważnymi 3-ema pkt.
Jak dla mnie karny i czerwona jak najbardziej zasłużone, sytuacja analogiczna do tych, gdy napastnik, w sytuacji 1:1 wypuści sobie piłke obok bramkarza już chce go obiegać i zostaje złapany za nogi. Z czymś w poddobie mieliśmy tutaj do czynienia, aczykolwiek wiadome, że Giakerini raczej nic by z tej piłki nie zrobił, tak więc troche szczeście nam dopisało. Szkoda Alexa bo przez te chwile gdy był na boisku pokazał pare fajnych zagrań. No i szkoda, że to nie Q dostał szanse na strzelenie 1 gola w sezonie z karnego
Jak dla mnie karny i czerwona jak najbardziej zasłużone, sytuacja analogiczna do tych, gdy napastnik, w sytuacji 1:1 wypuści sobie piłke obok bramkarza już chce go obiegać i zostaje złapany za nogi. Z czymś w poddobie mieliśmy tutaj do czynienia, aczykolwiek wiadome, że Giakerini raczej nic by z tej piłki nie zrobił, tak więc troche szczeście nam dopisało. Szkoda Alexa bo przez te chwile gdy był na boisku pokazał pare fajnych zagrań. No i szkoda, że to nie Q dostał szanse na strzelenie 1 gola w sezonie z karnego

- Deyvid
- Juventino
Przede wszystkim cieszą 3pkt. Strasznie męczący mecz, zwłaszcza dla kibiców. Spodziewałem się, że będzie z nimi ciężko, ale nie sądziłem, że aż tak
Cesena zagrała totalny antyfutbol z elementami koreańskiej agresji, takie ekipy powinny spadać z ligi już w przerwie zimowej za taką grę..
Cieszy postawa Romy, zagrali totalne dno i w dodatku pozbyli się 3 graczy, którzy mogli by nam napsuć krwi. :C

Cieszy postawa Romy, zagrali totalne dno i w dodatku pozbyli się 3 graczy, którzy mogli by nam napsuć krwi. :C
- Bartek88
- Juventino
Tak sie zaczalem zastanawiac, kto jeszcze bluznil na Claudio w przeszlosci i chcial sie go pozbyc, ale widze, ze sami zaczeliscie sie przyznawac 
Co sie w ogole Aleksowi stalo ? Glowa rozcieta ?

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No sami, zgadza sięBartek88 pisze:Tak sie zaczalem zastanawiac, kto jeszcze bluznil na Claudio w przeszlosci i chcial sie go pozbyc, ale widze, ze sami zaczeliscie sie przyznawac

Co do Alexa - głowa, ale nie wiadomo dokładnie czy nic się nie stało z okiem, miał wkoło zasłonietą twarz rękoma...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wy serio uważacie że Vucinic zagrał dzis słabo a Alex ożywił spotkanie czy po oglądałem inny Juventus - Casena?pumex pisze:Dlatego tak ten piłkarzyk mnie denerwuje. Jak gra tak jak np. w meczu z Milanem, bez zbędnych, głupawych trików, to o wiele lepiej to wygląda i jest z korzyścią dla drużyny. Ktoś mu musi wytłumaczyć, że Roberto Baggio to on nie jest.Corcky pisze::doh: Taki ma styl. Teraz to zauważyłeś?pumex pisze:Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. !:*deszczowy pisze:Parafrazując pewnego trenera polskiej Ekstraklasy... "wypada mi tylko przeprosić Marchisio".
Ogólnie powiem tak: Juventus 2:0 cały tabor PKS
Jestem sceptycznie nastawiony do Marotty, ale muszę z tego miejsca podziękować mu za Vidala - kozak gość.
FORZA JUVE!
Mirko dostanie jedną z wyższych ocen. Wkręcał obrońcow jak kaczuszki i świetnie zagrywał piłkę.
Już po prostu ludzie sięgacie dna tym co piszecie na temat Mirko.