Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Vucinic jako SS jest w wiekszym stopniu odpowiedzialny za rozgrywanie. Dosc czesto mial pilke przy nodze i w moim odczuciu gra dzis beznadziejnie. Matri tez nie zachwyca, dal pare 'kasztanow' do nikad, jednak jest znacznie mniej pod gra, a jego zadaniem jest strzelanie bramek - tylko niespecjalnie ma okazje.Angelu pisze:Krytykujecie Vucinicia i posyłacie go jako II do zmiany po Giaccherinim, więc wytłumaczcie mi co więcej zrobił Matri w tej połowie od Mirko?
- pumex
- Juventino
Matri jest sępem od zdobywania goli, a że nie miał sytuacji, to nie strzelił. Vucinic jest po to, żeby takie sytuacje kreować i ewentualnie coś strzelić. Zdecydowanie zmieniłbym Vucinica a nie MatriegoAngelu pisze:Krytykujecie Vucinicia i posyłacie go jako II do zmiany po Giaccherinim, więc wytłumaczcie mi co więcej zrobił Matri w tej połowie od Mirko?

- Loremaster
- Juventino
Akurat do Matriego pretensji mieć nie można że nie widoczny bo to egzekutor , jak nie ma podań ( a żadnego podania z którego mógłby strzelić bez jakiś ekwilibrystycznych pokazów nie miał) to kiepsko, Vucinic ma ciągnąć grę a nic nie robi oprócz głupich strat i niemrawego biegania.
Skrzydła grają tak jak z Parmą czyli nie grają..zero ruchu...zero jakiekolwiek ryzyka pójścia 1na1 i stworzenia przewagi tylko oddanie piłki do tyłu. Po prostu z Parma graliśmy lepiej w środku i na więcej nam pozwoliła, kiedy Siena gra twardo to skrzydłowi nie potrafią stworzyć jakiejkolwiek przewagi czy zagrożenia czego w meczu z Parmą nie było, gdyż nie było de facto takiej potrzeby.
Skrzydła grają tak jak z Parmą czyli nie grają..zero ruchu...zero jakiekolwiek ryzyka pójścia 1na1 i stworzenia przewagi tylko oddanie piłki do tyłu. Po prostu z Parma graliśmy lepiej w środku i na więcej nam pozwoliła, kiedy Siena gra twardo to skrzydłowi nie potrafią stworzyć jakiejkolwiek przewagi czy zagrożenia czego w meczu z Parmą nie było, gdyż nie było de facto takiej potrzeby.
Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 15:59 przez Loremaster, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Conte zapewne opierniczy Vucinicia za spacerowanie po boisku, a zmian nie spodziewałbym się zaraz po przerwie. Jedno jest pewne, Juventus nie może sobie pozwolić na stratę punktów. Holender z Vidalem i kimś z trójki Fabio/Alex/Krasić powinien rozhulać to towarzystwo 

Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 15:59 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
pumex, bez spiny przecież to Wojtek napisał... nie wiesz jak należy brać jego posty?pumex pisze::shock: LEPIEJ? Nie żartujWojtek pisze: Giac lepiej niż z Parmą![]()
Del Piero, Quaqliarella, Krasic i Elia się rozgrzewają klepiąc w kółku czyli odrazu po przerwie raczej zmian się nie spodziewajmy

Chyba, że Vidal, który gdzieś powędrował prawdopodobnie pobiegać, wejdzie.

- -Lucas-
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Skrzydłowi i Vucinić słabiutko, a jednak to oni zrobili akcję meczu (swoją drogą - chyba najsłabszy mecz Matriego w Juve). Giaccherini w ostatnim meczu zagrał poprawnie, dziś - słabiutko. Pepe zaś nie powinien grać z lewej strony. Poza tym - za mało ruchu i gry z klepki, za dużo holowania piłki. Conte chyba bardzo nie lubi Q, dziś była znakomita okazja, żeby dać mu pograć po urazie M. - dużo bardziej nadaje się na jedynego napastnika niż Alex.
3 punkty są.

Ps. Co z Chiellinim? Jakiś uraz - bo przegapiłem? Mina Krascicia, gdy Conte tłumaczył mu, co ma grać - bezcenne (jest gdzieś zdjęcie?).
3 punkty są.

Ps. Co z Chiellinim? Jakiś uraz - bo przegapiłem? Mina Krascicia, gdy Conte tłumaczył mu, co ma grać - bezcenne (jest gdzieś zdjęcie?).
- Mate.G
- Juventino
Jakimś cudem wygraliśmy
Ostatnie 15 minut tak jakby nie chciało im się już w ogóle atakować
3pkt i to się liczy

Ostatnie 15 minut tak jakby nie chciało im się już w ogóle atakować

3pkt i to się liczy
- juventussek
- Juventino
Cieżko bylo nam stworzyc 100% sytuacje, Siena bronila sie cala druzyna.
Ktos wie o co chodzilo Krasic vs Conte ? ;p
Ktos wie o co chodzilo Krasic vs Conte ? ;p
Cieszą 3 pkt, cieszy że na 0 z tyłu i że w miarę ogarniamy w defensywie. To tyle.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Gathafi
- Juventino
Z tym Dżjakerinim to Conte już przegina, koleś gra straszną padake a ten mu daje grać cały mecz. Mam nadzieję że nie będzie takej samej sytuacji jak z Mottą u DN :doh:
PS: ktoś wie o co ściął się Conte z Krasiciem?
PS: ktoś wie o co ściął się Conte z Krasiciem?