Mirko Vučinić
Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.Arcadio Morello pisze:Marny fotomontaż... :roll:.Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK
Mam nadzieje, że jednak Vucinic nie trafi do Juve... To by była tragedia teksańską piłą mechaniczną... Co oni w nim widzą? Zarząd, Marotta, Moggi, Conte...:doh:.
Już 100 razy bardziej wolę Berbatova, który wymiatał w Man Utd, ale niestety jak pojawił się Javier Hernandez to posadził go Alex Ferguson na ławe...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Arcadio Morello
- Juventino
ale myślę, że w Juve by odbudował formę :-D.^FAZZI^ pisze:Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.Arcadio Morello pisze:Marny fotomontaż... :roll:.Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK
Mam nadzieje, że jednak Vucinic nie trafi do Juve... To by była tragedia teksańską piłą mechaniczną... Co oni w nim widzą? Zarząd, Marotta, Moggi, Conte...:doh:.
Już 100 razy bardziej wolę Berbatova, który wymiatał w Man Utd, ale niestety jak pojawił się Javier Hernandez to posadził go Alex Ferguson na ławe...

- deszczowy
- Juventino
A wy nadal płaczecie nad rozlanym mlekiem? Że wam się chce....
Cóż. Mam nadzieję, że Mirko i Lugano(?) nie wyczerpią ze szczętem naszego budżetu.
Cóż. Mam nadzieję, że Mirko i Lugano(?) nie wyczerpią ze szczętem naszego budżetu.
- @Maras@
- Juventino
Jeśli zostanie królem strzelców ligi angielskiej w pół sezonu nazywasz przeciętną grą to nie mam więcej pytań^FAZZI^ pisze:Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.Arcadio Morello pisze:Marny fotomontaż... :roll:.Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK

Tak czy siak nie bardzo widzę go w Juve...

- hinx
- Juventino
^FAZZI^ pisze:Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.Arcadio Morello pisze:Marny fotomontaż... :roll:.Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK
Zartujesz sobie? W zeszlym sezonie gdyby nie fakt ze został posadzony na ławce zdobyłby samodzielna Koronę.
Zagrał w 32 meczach i strzelił 20 bramek.
Nie grał w ostatnich kolejkach praktycznie nic , a mimo to zdobył korone króla strzelców razem z Tevezem.
Jak dla mnie, takie osiągniecie w EPL to jest WYMIATANIE.
- stahoo
- Juventino
Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...
- annihilator1988
- Juventino
A Fabio to pies ? 8) Lipiec upłynął jako czas zakupów, sierpień natomiast zostanie przeznaczony na sprzedaż. Mam nadzieje, że Giuseppe przy okazji będzie rozglądał się za porządnym lewoskrzydłowym, bo możliwy transfer Vucinicia traktuje jako zakup napastnika, nie zaś skrzydłowego. Co do transferu OŚ to zapewne kwestia najbliższych dnistahoo pisze:Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...
Wg. mnie, Vucinic będzie dobrym zakupem, pod warunkiem (tak jak mówił Marotta), ze nie będzie to nasza obiecana gwiazda! Co do Rossiego... Skoro Villareal nie chce go sprzedać teraz, niech nasz "ukochany" zarząd stara się o niego w zimie, albo w przyszłym roku. Tak czy siak, będą musieli go (typowego SS'a) kupić, bo to jest ostatni rok kariery naszego Alexa...
Liczę, że zarobki Vucinica będą na poziomie max 3 mln. euro!
Liczę, że zarobki Vucinica będą na poziomie max 3 mln. euro!
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- zahor
- Juventino
Ani tu, ani tam szczególnie nie wymiatał. Ostatni sezon był jego pierwszym w Premiership, w którym przekroczył granicę 15 bramek. Można założyć, że to Di Natale-bis, ale bardziej prawdopodobna jest opcja że to pierwszy i ostatni tak udany sezon. W każdym razie - w Juve bym go nie chciał.@Maras@ pisze:Jeśli zostanie królem strzelców ligi angielskiej w pół sezonu nazywasz przeciętną grą to nie mam więcej pytań^FAZZI^ pisze: Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.
Tak czy siak nie bardzo widzę go w Juve...
- stahoo
- Juventino
Strikerannihilator1988 pisze:A Fabio to pies ?stahoo pisze:Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...

- binio
- Juventino
Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę. Nie wiem kompletnie co nam może dać Vucinić. Rozumiem wymiane Melo na Vidala, Pazienza za Sissoko, Pirlo - Aquiliani, ale Vucinić ?
Ani on skrzydłowy ani napastnik, który jest lepszy od Quaga czy Matriego. Najwyżej ta sama klasa. Zamiast zaoszczędzić kasę i kupić mocnego skrzydłowego i Lugano i szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka to nie, Vucinić.
Ani on skrzydłowy ani napastnik, który jest lepszy od Quaga czy Matriego. Najwyżej ta sama klasa. Zamiast zaoszczędzić kasę i kupić mocnego skrzydłowego i Lugano i szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka to nie, Vucinić.
- @Maras@
- Juventino
Nie wiem o co w końcu chodzi. Raz piszą że 18 baniek zapłacimy gdzie indziej że 15, w jeszcze innym miejscu 13+3... Tak samo z zarobkami... raz 3,5, przed chwilą czytałem że już nawet 4 bańki będzie zarabiał... istny cyrk...

- Arcadio Morello
- Juventino
Zgadzam się, Mówię Wam, że to będą wyrzucone pieniądze w błoto.binio pisze:Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę. Nie wiem kompletnie co nam może dać Vucinić. Rozumiem wymiane Melo na Vidala, Pazienza za Sissoko, Pirlo - Aquiliani, ale Vucinić ?
Zamiast postarać się o Mauro Zarate albo Berbatova.
Jak nie to poszukać koniecznie lewego pomocnika: Bastos lub Johnson.
Środek obrony: Micah Richards
ale przecież Marotta wie lepiej...
Od kilku sezonów mamy przeciętnych dyrektorów sportowych w wielkim klubi jakim jest Juve po aferze Calciolpoli, a trenerzy wcale nie lepsi...
Juve to miejsce dla najlepszych. Przykro patrzeć jak oni rujnują Juve... :doh:. Z przeciętnymi graczami nic nie ugramy m.in. Vucinic... Potrzeba z 3-4 klasowych piłkarzy w Juve. Jeden już jest: Vidal, ale to za mało...

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Raczej nie na siłę, od czerwca słyszeliśmy o zainteresowaniu Vucinicem. Conte bardzo go chce więc Marotta, który chciał kupić Bastosa w przecenie, musiał zmienić swój kierunek i uszczęśliwić nowego trenera.binio pisze:Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę.
Alex za rok odejdzie. Następca powinien być ogranym w Europie, ukształtowanym piłkarzem z dobrym CV. Od szlifowania talentów z Ameryki Płd to jest Udinese. My jesteśmy od odkupowania ich po zawyżonych cenachbinio pisze:szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka

Przecież to piłkarze tego samego typu co Mirko. Zdolne lenie, że tak powiem. Mogą przedryblować pół boiska i strzelić gola, ale tylko jak poczują impuls. Na co dzień spacerują i mają problemy z koncentracją marnując najprostsze sytuacje bramkowe.Arcadio Morello pisze:Zamiast postarać się o Mauro Zarate albo Berbatova.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2011, 13:15 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.