Mirko Vučinić

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 00:23

Arcadio Morello pisze:
Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK :smile:
Marny fotomontaż... :roll:.

Mam nadzieje, że jednak Vucinic nie trafi do Juve... To by była tragedia teksańską piłą mechaniczną... Co oni w nim widzą? Zarząd, Marotta, Moggi, Conte... :angry: :doh:.
Już 100 razy bardziej wolę Berbatova, który wymiatał w Man Utd, ale niestety jak pojawił się Javier Hernandez to posadził go Alex Ferguson na ławe...
Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 00:25

^FAZZI^ pisze:
Arcadio Morello pisze:

Mam nadzieje, że jednak Vucinic nie trafi do Juve... To by była tragedia teksańską piłą mechaniczną... Co oni w nim widzą? Zarząd, Marotta, Moggi, Conte... :angry: :doh:.
Już 100 razy bardziej wolę Berbatova, który wymiatał w Man Utd, ale niestety jak pojawił się Javier Hernandez to posadził go Alex Ferguson na ławe...
ale myślę, że w Juve by odbudował formę :-D.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 00:53

A wy nadal płaczecie nad rozlanym mlekiem? Że wam się chce....

Cóż. Mam nadzieję, że Mirko i Lugano(?) nie wyczerpią ze szczętem naszego budżetu.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 03:30

^FAZZI^ pisze:
Arcadio Morello pisze:

Jeśli zostanie królem strzelców ligi angielskiej w pół sezonu nazywasz przeciętną grą to nie mam więcej pytań :D
Tak czy siak nie bardzo widzę go w Juve...

ObrazekObrazekObrazek
hinx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 09:57

^FAZZI^ pisze:
Arcadio Morello pisze:

Zartujesz sobie? W zeszlym sezonie gdyby nie fakt ze został posadzony na ławce zdobyłby samodzielna Koronę.

Zagrał w 32 meczach i strzelił 20 bramek.
Nie grał w ostatnich kolejkach praktycznie nic , a mimo to zdobył korone króla strzelców razem z Tevezem.
Jak dla mnie, takie osiągniecie w EPL to jest WYMIATANIE.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 10:11

Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 10:30

stahoo pisze:Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...
A Fabio to pies ? 8) Lipiec upłynął jako czas zakupów, sierpień natomiast zostanie przeznaczony na sprzedaż. Mam nadzieje, że Giuseppe przy okazji będzie rozglądał się za porządnym lewoskrzydłowym, bo możliwy transfer Vucinicia traktuje jako zakup napastnika, nie zaś skrzydłowego. Co do transferu OŚ to zapewne kwestia najbliższych dni

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 11:47

Wg. mnie, Vucinic będzie dobrym zakupem, pod warunkiem (tak jak mówił Marotta), ze nie będzie to nasza obiecana gwiazda! Co do Rossiego... Skoro Villareal nie chce go sprzedać teraz, niech nasz "ukochany" zarząd stara się o niego w zimie, albo w przyszłym roku. Tak czy siak, będą musieli go (typowego SS'a) kupić, bo to jest ostatni rok kariery naszego Alexa...

Liczę, że zarobki Vucinica będą na poziomie max 3 mln. euro!

#FinoAllaFine
#WeAreOne
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 12:30

@Maras@ pisze:
^FAZZI^ pisze: Berbatov wymiatał ale w Tottenhamie. W MU raczej rzadko mu się zdarzało.
Jeśli zostanie królem strzelców ligi angielskiej w pół sezonu nazywasz przeciętną grą to nie mam więcej pytań :D
Tak czy siak nie bardzo widzę go w Juve...
Ani tu, ani tam szczególnie nie wymiatał. Ostatni sezon był jego pierwszym w Premiership, w którym przekroczył granicę 15 bramek. Można założyć, że to Di Natale-bis, ale bardziej prawdopodobna jest opcja że to pierwszy i ostatni tak udany sezon. W każdym razie - w Juve bym go nie chciał.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 12:35

annihilator1988 pisze:
stahoo pisze:Tylko, że Berbatov to kolejna "9", na którą musi pracować, miedzy innymi, cofnięty napastnik. I to własnie tutaj, oprócz lewej pomocy, Juventus ma największe braki, bo mamy tylko Del Piero i ewentualnie (troche to na wyrost piszę) Martineza...
A Fabio to pies ?
Striker :) On nie zrobi rajdu, nie bedzie kreować z przodu gry. Jest dobry technicznie, umie zrobic ostatnie podanie, ale to nie jest charakterystyka Alexa.

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 12:53

Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę. Nie wiem kompletnie co nam może dać Vucinić. Rozumiem wymiane Melo na Vidala, Pazienza za Sissoko, Pirlo - Aquiliani, ale Vucinić ?
Ani on skrzydłowy ani napastnik, który jest lepszy od Quaga czy Matriego. Najwyżej ta sama klasa. Zamiast zaoszczędzić kasę i kupić mocnego skrzydłowego i Lugano i szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka to nie, Vucinić.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 13:00

Nie wiem o co w końcu chodzi. Raz piszą że 18 baniek zapłacimy gdzie indziej że 15, w jeszcze innym miejscu 13+3... Tak samo z zarobkami... raz 3,5, przed chwilą czytałem że już nawet 4 bańki będzie zarabiał... istny cyrk...

ObrazekObrazekObrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 13:03

Moim zdaniem żaden cyrk. Wystarczy poczekać do momentu w którym wszystko będzie oficjalnie potwierdzone, wówczas pojawią się prawdziwe informacje.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 13:05

binio pisze:Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę. Nie wiem kompletnie co nam może dać Vucinić. Rozumiem wymiane Melo na Vidala, Pazienza za Sissoko, Pirlo - Aquiliani, ale Vucinić ?
Ani on skrzydłowy ani napastnik, który jest lepszy od Quaga czy Matriego. Najwyżej ta sama klasa. Zamiast zaoszczędzić kasę i kupić mocnego skrzydłowego i Lugano i szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka to nie, Vucinić.
Zgadzam się, Mówię Wam, że to będą wyrzucone pieniądze w błoto.
Zamiast postarać się o Mauro Zarate albo Berbatova.
Jak nie to poszukać koniecznie lewego pomocnika: Bastos lub Johnson.
Środek obrony: Micah Richards
ale przecież Marotta wie lepiej...
Od kilku sezonów mamy przeciętnych dyrektorów sportowych w wielkim klubi jakim jest Juve po aferze Calciolpoli, a trenerzy wcale nie lepsi...
Juve to miejsce dla najlepszych. Przykro patrzeć jak oni rujnują Juve... :doh:. Z przeciętnymi graczami nic nie ugramy m.in. Vucinic... Potrzeba z 3-4 klasowych piłkarzy w Juve. Jeden już jest: Vidal, ale to za mało...

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 13:12

binio pisze:Mam wrażenie, że ten transfer jest robiony na siłę.
Raczej nie na siłę, od czerwca słyszeliśmy o zainteresowaniu Vucinicem. Conte bardzo go chce więc Marotta, który chciał kupić Bastosa w przecenie, musiał zmienić swój kierunek i uszczęśliwić nowego trenera.
binio pisze:szukać przez rok następcy Alexa w Ameryce Południowej, jakiegoś dwudziestolatka
Alex za rok odejdzie. Następca powinien być ogranym w Europie, ukształtowanym piłkarzem z dobrym CV. Od szlifowania talentów z Ameryki Płd to jest Udinese. My jesteśmy od odkupowania ich po zawyżonych cenach :prochno:
Arcadio Morello pisze:Zamiast postarać się o Mauro Zarate albo Berbatova.
Przecież to piłkarze tego samego typu co Mirko. Zdolne lenie, że tak powiem. Mogą przedryblować pół boiska i strzelić gola, ale tylko jak poczują impuls. Na co dzień spacerują i mają problemy z koncentracją marnując najprostsze sytuacje bramkowe.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2011, 13:15 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany