CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- ADI_Jungle
- Juventino
ja również chciałbym zamówić komplet
"Buscetta nazwał siebie obsesyjnym kibicem Juventusu? Jeśli go spotkacie, powiedzcie mu, że to jedyna rzecz, jakiej nie będzie w życiu żałował"
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ADI_Jungle
- Juventino
sorki, że tak na raty, ale dorzuć mi jeszcze rękawice dla brata 

"Buscetta nazwał siebie obsesyjnym kibicem Juventusu? Jeśli go spotkacie, powiedzcie mu, że to jedyna rzecz, jakiej nie będzie w życiu żałował"
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Majos
- Juventino
do 15 stycznia są zapisy, potem pewnie kasa, może zaczniemy już wpłacać, im wcześniej się zbierze, tym lepiej. Co Wy na to ?tabo89 pisze:to jak jedziemy już z tym koksem? bo później nie wszyscy się wyrobią i będą problemy.. kasę na tą akcję mam już odłożoną (choć kusi mnie żeby ją wziąć na pasiaka)
- faja69
- Juventino
tyle że sporo osób mi pisało aby właśnie wpłaty były ok 15, bo wcześniej nie mają kasy, a wiadomo babcia po rencie zawsze coś rzuci:P nie no żart,także zostanie pierwotny termin.
jak narazie chętnych na rękawiczki jest bardzo mało, a w ankiecie oddaliście aż 100 głosów. pomijając staha który maczał w tym palce;P
jak narazie chętnych na rękawiczki jest bardzo mało, a w ankiecie oddaliście aż 100 głosów. pomijając staha który maczał w tym palce;P

- tabo89
- Juventino