RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
No panowie (skoro pań nie mamy)...
Faza grupowa, Grupa F
Włochy - Paragwaj
20.30/PONIEDZIAŁEK - 14 V/Benvenutti
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Są chętni? Na chwilę idę ja oraz nasz zaprzyjaźniony "wróg", ale tym razem siłą rzeczy będziemy po tej samej stronie.
Na piątek, sobotę, niedzielę planuję jakieś gierki.
Faza grupowa, Grupa F
Włochy - Paragwaj
20.30/PONIEDZIAŁEK - 14 V/Benvenutti
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Są chętni? Na chwilę idę ja oraz nasz zaprzyjaźniony "wróg", ale tym razem siłą rzeczy będziemy po tej samej stronie.
Na piątek, sobotę, niedzielę planuję jakieś gierki.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Grupa F
Włochy - Nowa Zelandia
Niedziela, 15.30
Tym razem proponuję Kamienicę, dla odmiany. W sezonie też tam będziemy zaglądać na mecze (jak będą na Polsacie), trzeba miejsce gruntownie obadać
Włochy - Nowa Zelandia
Niedziela, 15.30
Tym razem proponuję Kamienicę, dla odmiany. W sezonie też tam będziemy zaglądać na mecze (jak będą na Polsacie), trzeba miejsce gruntownie obadać

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mówisz o tej pizzerii za rynkiem? Szkoda, że mnie nie ma w Rzeszowie bo bym chętnie poszedł zobaczyć tę knajpę.Volto pisze: Tym razem proponuję Kamienicę, dla odmiany. W sezonie też tam będziemy zaglądać na mecze (jak będą na Polsacie), trzeba miejsce gruntownie obadać
A tutaj to w ogóle się ktoś na zlot wybiera?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Volto ma na myśli chyba tę knajpę...preclix pisze:Wlasnie o czym Ty mowisz bo ja nie ogarniam ? A co z gierką ?
http://kamienica.vel.pl/
...a ja się pytam czy wy w ogóle na zlot jedziecie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Luna
- Juventino
Tez bym zagrał... na tym orliku na staromieściu juz na 2 tygodnie pozajmowane jest all
Więc trzeba szukać boiska albo na 4 Lo albo tam na sportowej gdzie gralismy ostatnio z Tristanem nie wiem jak tam na sportowej się rezerwuje boisko.
Ale pewnie z gierki nici bo chyba sesja wam sie zaczyna racja ?

- Luna
- Juventino
Troszkę cicho się tutaj zrobiło ale nie szkodzi, liczę na to że odwiedzacie dalej ten temat. Więc do rzeczy jako iż ze mnie organizator jest jak z koziej du ekhm no wiecie, to czy byłby ktoś w stanie jakąś piłkę zorganizować ? Boisko na staromieściu często jest wolne więc można jak najbardziej grać tam, graczy chętnych do gry myślę ze też jest od groma, więc co wy na to ? Można nawet (jeśli zbierze się jakaś ekipka ) zagrać w piłke na tygodniu chodz preferowany termin jak myślę to weekend.
Więc kto wstępnie powtarzam wstępnie pisał by się na piłkę w tym tygodniu, niech napisze szybko tutaj lub piszę do mnie na gg. Dałem je gdzieś we wczesniejszych postach.
Pozdrawiam :]
Więc kto wstępnie powtarzam wstępnie pisał by się na piłkę w tym tygodniu, niech napisze szybko tutaj lub piszę do mnie na gg. Dałem je gdzieś we wczesniejszych postach.
Pozdrawiam :]
- mac_12
- Juventino
Jestem ze sportowej i tam się nie rezerwuje ale często jest zajęte ale jakby było tak z 12 osób to można by się wepchać , tylko jak mówiłem dość często jest zajęte.Luna pisze:Tez bym zagrał... na tym orliku na staromieściu juz na 2 tygodnie pozajmowane jest allWięc trzeba szukać boiska albo na 4 Lo albo tam na sportowej gdzie gralismy ostatnio z Tristanem nie wiem jak tam na sportowej się rezerwuje boisko.
♞♘ⒹⒺⓁⓅⒾⒺⓇⓄ✰ ★