Koszulki na sezon 2009/2010
- Azrael
- Juventino
W internecie pojawiają się kolejne wersje naszych niby oficjalnych koszulek:

Wszystko to na trzy dni przed oficjalną premierą naszych strojów robi się coraz bardziej nudne i przede wszystkim brak w tym jakiejkolwiek spójności.
Tak czy siak ogólny zarys tego jak mają wyglądać nasze koszulki w następnym sezonie jest znany. Ja osobiście modlę się tylko o to, żeby Nike zrezygnowało z tego badziewnego pseudo-paska na boku spodenek. Reszta stroju mnie zadowala.

Wszystko to na trzy dni przed oficjalną premierą naszych strojów robi się coraz bardziej nudne i przede wszystkim brak w tym jakiejkolwiek spójności.
Tak czy siak ogólny zarys tego jak mają wyglądać nasze koszulki w następnym sezonie jest znany. Ja osobiście modlę się tylko o to, żeby Nike zrezygnowało z tego badziewnego pseudo-paska na boku spodenek. Reszta stroju mnie zadowala.
Pozdrawiam!
- montero4
- Juventino
Mnie pasują. Wyjazdówka niczym River Plate które darze sympatią.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- minimav
- Juventino
Pasiak wygląda zdecydowanie lepiej w takiej postaci niż na "płasko"Azrael_Juve pisze:W internecie pojawiają się kolejne wersje naszych niby oficjalnych koszulek:
![]()

to byłoby jeszcze lepiej

- stahoo
- Juventino
Jak zobaczyłem wyjazdówkę z logiem sponsora wzdłuż pasów bardzo mi się spodobało, ale po apru sekundach czar prysł. New Holland może i wyglada oryginalnie, ale kurcze, przeciez to ma byc kosuzlka Juve a nie New Hollanda. Logo niech zostanie takie, jakie jest 

- Gigi Buffon
- Juventino
Już jutro ,jak podaje juventus.com , dowiemy się oficjalnie jakie koszulki nasi będą ubierać w nadchodzącym sezonie. Po zakończeniu prezentacji bedzie też konferencja prasowa z Giglim i z Ferrarą odnośnie tegoż sezonu ( 2009/2010) .
Jam nadzieję ,że wyjazdowe będą takie,jak Marti prezentował ,a domowe z postu Azreal'a_Juve
A i nie wie ktoś , kiedy Ferrara poda kadrę na zbliżający się obóz w Pinzolo ??
Jam nadzieję ,że wyjazdowe będą takie,jak Marti prezentował ,a domowe z postu Azreal'a_Juve
A i nie wie ktoś , kiedy Ferrara poda kadrę na zbliżający się obóz w Pinzolo ??
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- tabo89
- Juventino
żart żartami panowie ale nikt tu nie wspomniał o bardzo ostatnio nagłośnionej przez media możliwości zmiany loga sponsora na koszulce Juve
jak wiecie właścicielem praw nie jest NH ale grupa Fiata go której należy mnóstwo marek, a to przeciąganie prezentacji strojów nie jest przypadkowe - sa 2 warianty
WARIANT 1 - FERRARI - ostatnie niepowodzenia w F1 powodują iż ta własnie marka potrzebuje promocji a koszulki Juve są do tego świetną okazją

WARIANT 2 - IVECO MOTORS - ostatnio spadła im sprzedaż i pojawili się silni konkurencji w branży dlatego też zarząd grupy Fiata zastanawia się nad takim rozwiązaniem

jak wiecie właścicielem praw nie jest NH ale grupa Fiata go której należy mnóstwo marek, a to przeciąganie prezentacji strojów nie jest przypadkowe - sa 2 warianty
WARIANT 1 - FERRARI - ostatnie niepowodzenia w F1 powodują iż ta własnie marka potrzebuje promocji a koszulki Juve są do tego świetną okazją

WARIANT 2 - IVECO MOTORS - ostatnio spadła im sprzedaż i pojawili się silni konkurencji w branży dlatego też zarząd grupy Fiata zastanawia się nad takim rozwiązaniem

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z tego co podaje tuttosport
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +queste%3F
Jutro około 17 zostaną oficjalnie zaprezentowane stroje z udziałem Blanc'a i Ferrary,później konferencja prasowa naszego trenera( tak przynajmniej zrozumiałem
)
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +queste%3F
Jutro około 17 zostaną oficjalnie zaprezentowane stroje z udziałem Blanc'a i Ferrary,później konferencja prasowa naszego trenera( tak przynajmniej zrozumiałem

- PaulCone
- Juventino