"Prison Break"
- Michal17
- Juventino
2x17 pisze:Mnie tylko zastanawia, czy Pope nie boi się zemsty Firmy, w końcu już nie pierwszy raz im pokrzyżował plany? Czy do takiej zemsty w ogóle dojdzie?
Odcinek sam w sobie ok, przepełniony wątkami, brakowało tylko nowego federalnego B.Bellicka![]()
- mnowo
- Qualità Juventino
02x17 pisze:Ja powiem krótko:
* odcinek rewelacyjny, nie mogłem usiedzieć w miejscu
* świetny wątek z Popem
* szkoda, że odcięli Kellermana, ale myślę, że jeśli będzie się chciał na kimś zemścić, to tylko na Sarze ("jedna kula przeznaczona jest dla Ciebie" - pamiętacie?) - choć myślę, że teraz zostawi ich w spokoju, a będzie chciał dotrzeć do Prezydentowej
* Kim "kwardy jest", szkoda, że mu Linc jeszcze górnych jedynek nie wybił, fajnie by wyglądał gdyby się uśmiechał
* C-Note moim zdaniem na bank zwabi Michaela podając się za Sucre na tym forum - wg mnie pewny scenariusz
* moim zdaniem wszyscy teraz będą chcieli dorwać Prezydentową
* następny odcinek nazywa się "Wash" - może w związku z oczyszczeniem z zarzutów?
* co jest na tym pendrive???... aghhh...
- KOPEĆ
- Juventino
*następny odcinek nazywa się "Wash" - może w związku z oczyszczeniem z zarzutów?
Nie zapominaj o "wybieleniu" spoilerów! /swiergotSpoiler 2x17 pisze:ja myslę, że sie będzie tak nazywał w związku z oczyszczeniem zawartości pen driva przez Henry'ego. W końcu ma być trzecia seria, a jakby już teraz mieli tak mocny dowód, to musiałoby się skończyć.
No i w 17. odcinku zastanawia mnie jedno - jak Kim przeżył atak Lincolna?
On po takiej serii ciosów powinien leżeć na intensywnej z krwiakami mózgu ;D a on sobie wstał jakby go biło dziecko z przedszkola
- Machnes
- Juventino
Spoiler 2x17 pisze:Odcinek bardzo udany, jeden z lepszych w 2 serii :] ciesze sie ze znow pojawil sie Pope. Sara chyba rzeczywiscie nie przepada za Kellermanemtroche mi go bylo szkoda, bo gdyby nie on Micheal i Linc juz dawno by nie zyli. A co do zawartosci PenDrive'a to moze to byc wszystko, zdjecia, filmy, dokumenty :]
A co do Lincolna to z jego siłą, takimi uderzeniami powinien zabic Kima ;|
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
mnowomiejsky pisze:02x17 pisze:
* C-Note moim zdaniem na bank zwabi Michaela podając się za Sucre na tym forum - wg mnie pewny scenariusz
* co jest na tym pendrive???... aghhh...
Moonk pisze:
- Pamietaj ze to jest Prison Break...i tu wszystko jest możliwewiec co do pewnosci bym tak przy tym nie przystawał, tak naprawde C-Note moze naściemniać Mahone'owi bo przeciez puscili jego żonke i jej chyba znowu nie zamkną. chociaz on jest wojskowy wiec pewnie ma swój honor jak obiecał tak zrobi...ale jak mowie niczego nie mozna być pewnym...
- co moze być na pendrivie? pewnie gorące sceny Pana Tancredi z Kimem + Pani prezydentówa...napewno taki materiał w niepowołanych rękach mogł wywołac ogromny skandal....seks-Afera![]()
a tak na serioooo to wiadomo co tam jest...nie sadze by cos sie z tym nagraniem stało...
Co do odcinka to był spoko...fajny watek z Popem...
watek C-NOTE troche mnie nużył ale teraz chyba z nim koniec...napewno powinno go być mniej...
Kellerman chyba stanie sie małym Killeremwszyscy go zdradzili wiec chłop nie ma nic do zdradzenia...pif- paf we wrogow....
Sara go troche nie ladnie potraktowala...szkoda bo zaczynałem go lubić 8)
T-Bag troche mu zacząłem współczuć...ciekawe jaki bedzie dalszy wątek z nim...moze podda sie?? bo przeciez jego celem była pani Hollander...duzo niewiadomych sie zrobilo po tym odcinku...
- mnowo
- Qualità Juventino
02x17 pisze:Ostatnio natknąłem się na opinię, że tytuł 18-go odcinka, "Wash", może być związany z miastem "Washington" - kto wie, może tam chcą spotkać Prezydentową. Aha, wszedłem sobie ostatnio na to forum - europeangoldfinch.net - fajnie, naprawdę coś takiego istnieje
Co do Kellermana - stawiam, że odpuści sobie pościg za braćmi i Sarą tylko skupi się na Karolinie i będzie chciał jej "podziękować" za wszystko. Ale szkoda, gdyby przyszło mu polec.
Na Kimie chyba bardzo zależy scenarzystom, bo za Chiny (co za zbieg okoliczności z tymi Chinami) nie chcą go uśmiercić. Kellerman powinien był wpakować mu kulkę, ale nie - zwiał. To trochę wbrew logice.. Więc pewnie musi żyć.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Pozostały mi już tylko dwa odcinki z pierwszego sezonu. Naprawdę nie myślałem, że jakikolwiek serial może mnie aż tak wciągnąć.
Gdyby mi ktoś wczesniej powiedział, że nie spał całą noc tylko oglądał serial na dvd nazwałbym go idiotą, a teraz robie to samo :oops:
Gdyby mi ktoś wczesniej powiedział, że nie spał całą noc tylko oglądał serial na dvd nazwałbym go idiotą, a teraz robie to samo :oops:
- gosciu_Muranista
- Juventino
Nie przejmuj się Ultras ja mam to samo. Też nie wierzyłem, że będę oglądać PB a tu prosze. Kolega podrzucił mi 18 odcinków 1 serii obejrzałem je w 1 dzień a następnego dnia ściągnąłem cała resztę jaka się do tej pory pojawiła. PB jest świetne, teraz czekać do wtorku na kolejny odcinek, ehh.
- mnowo
- Qualità Juventino
A jak byś nazwał to, że w moim przypadku razem ze mną oglądała to w taki sposób żona?... Która nie ogląda seriali?... :roll:UlTrAs pisze:Pozostały mi już tylko dwa odcinki z pierwszego sezonu. Naprawdę nie myślałem, że jakikolwiek serial może mnie aż tak wciągnąć.
- pajzano
- Juventino
Machnes pisze:Spoiler 2x17 pisze:A co do zawartosci PenDrive'a to moze to byc wszystko, zdjecia, filmy, dokumenty :]
A co do Lincolna to z jego siłą, takimi uderzeniami powinien zabic Kima ;|
Dziwne, że Kellerman nie rozwalił Kima, mimo że miał go na widelcu. Taki zawodowiec powinien wiedzieć, jak się zachować. A na Pendrivie jest nagranie rozmowy, mówił o tym Pope i na końcu odcinka włącza się własnie jakiś plik audio.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Ultras
- Qualità Juventino
Ja też generalnie nie oglądam seriali. A to, że razem oglądacie PB to jest chyba właśnie przeznaczenie. Widocznie jesteście sobie pisanimnowomiejsky pisze:A jak byś nazwał to, że w moim przypadku razem ze mną oglądała to w taki sposób żona?... Która nie ogląda seriali?... :roll:UlTrAs pisze:Pozostały mi już tylko dwa odcinki z pierwszego sezonu. Naprawdę nie myślałem, że jakikolwiek serial może mnie aż tak wciągnąć.

Rozumiem, że do tej pory zostały nakręcone dwa sezony serialu. Która część Waszym zdaniem lepsza?
ps. mnowomiejsky nie wiedziałem, że masz żonę. Myślałem, że jesteś młody źrebak a tu się okazuje, że stary byk :>
- white_wolv
- Juventino
Mi w dwojce brakuje klimatu wiezienia..
- Ultras
- Qualità Juventino
Kuźwa myślałem, że jakoś normalniej [czyt. spokojniej] skończy się ten pierwszy sezon. Nienormalni są ci scenarzyści, którzy piszą ten serial :doh: Dobrze, że i drugi sezon mam na Cd bo gdybym tak musiał po ostatnim odcinku pierwszej serii na Polsacie odczekać kilka miesięcy na drugą to przecież oszalałbym.
:rotfl:swiergot pisze:A jak ci brakuje klimatu więzienia, to nic prostszego krakowski nożowniku
- mnowo
- Qualità Juventino
He he.. zaczęliśmy oglądać PB już po ślubie, mi chodzi o to, że ją - w sumie osobę, która nie przepada za "siedzeniem przed kompem" a tym bardziej za "oglądaniem seriali" - Prison wciągnął nie mniej niż mnie..UlTrAs pisze:Ja też generalnie nie oglądam seriali. A to, że razem oglądacie PB to jest chyba właśnie przeznaczenie. Widocznie jesteście sobie pisani
Aaa widzisz!ps. mnowomiejsky nie wiedziałem, że masz żonę. Myślałem, że jesteś młody źrebak a tu się okazuje, że stary byk :>

Moim zdaniem obie części są po prostu inne. Ale obie są świetne! Jak tak oglądam teraz na Polsacie znów pierwszy sezon, to faktycznie mi się tęskni do tego klimatu więzienia..Rozumiem, że do tej pory zostały nakręcone dwa sezony serialu. Która część Waszym zdaniem lepsza?
..ale zaczniesz UlTrAs oglądać drugi sezon, to też będziesz wryty w krzesło. Tak już od 4-5 odcinka to już całkiem

Tak jako ciekawostka - 2 sezon nie jest jeszcze nakręcony cały. W zeszłą środę (2 dni temu) zaczęli kręcić 21-szy odcinek ("Fin Del Camino"), a 5 marca dopiero zaczną tzw. Season Finale, czyli 22-gi odcinek ("Sona").