Kontuzje
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie wiem juz nawet jak to nazwać :lol: Chyba, żaden uczony nie wymyślił słowa okreslającego tego, co się dzieje w naszym zespole.
Przed meczem z romą lista kontuzjowanych zawodników:
Andrade, Zanetti, De Ceglie, Camoranesi, Sissoko, Nedved, Legrottaglie, Amauri, Trezeguet, Ekdal, Manninger, Marchionni, Chiellini
Rozumie to ktoś? Amauri wypada na miesiac, czyli pewnie grubo ponad, co z Nedvedem?? Jakieś oficjalne info było?
Treze
Temu co? Chiellini to twardziel, zagra pewnie w masce, ale meczu z romą nie odpuści.
Jedym słowem to jets kataklizm... przed najważniejszą częścią sezonu takie rzeczy?? Kim my mamy grać... :roll:
Przed meczem z romą lista kontuzjowanych zawodników:
Andrade, Zanetti, De Ceglie, Camoranesi, Sissoko, Nedved, Legrottaglie, Amauri, Trezeguet, Ekdal, Manninger, Marchionni, Chiellini
Rozumie to ktoś? Amauri wypada na miesiac, czyli pewnie grubo ponad, co z Nedvedem?? Jakieś oficjalne info było?

Jedym słowem to jets kataklizm... przed najważniejszą częścią sezonu takie rzeczy?? Kim my mamy grać... :roll:

- pan Zambrotta
- Juventino
Dragon pisze: Kim my mamy grać... :roll:

Secco pisze:Mamy świetną mieszaninę młodych, zdolnych wilków i doświadczonych mistrzów.
Sztab medyczny pisze:tak.. tak...no, no...ten tego.

he he he...
Kiedyś chodziły po necie super smieszne dżołki, że Secco to szpieg Interu. Ja zaczynam wierzyć w opcję, że Agricolę i spółkę podkupił Moratti...
Ostatnio zmieniony 16 marca 2009, 13:56 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- R.A.B.
- Juventino
Widzę że Dragon jako moderator powinien dawać przykład.Miałem avatar obrażający Inter to kazano mi usunąć. A władza ma w podpisie obrazek obrażający piłkarzy Juve którzy więcej serca włożyli w Juve niż całe Juvepoland

Wujek mistrz ciętej ripostyDragon pisze: Przewietrz się chłopie.

Ostatnio zmieniony 16 marca 2009, 15:22 przez R.A.B., łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
Przewietrz się chłopie.R.A.B. pisze:Widzę że Dragon jako moderator powinien dawać przykład.Miałem avatar obrażający Inter to kazano mi usunąć. A władza ma w podpisie obrazek obrażający piłkarzy Juve którzy więcej serca włożyli w Juve niż całe Juvepoland
Żeby nie było offa, nie jestem zadowolony z tylu kontuzji, oj nie :doh:

- Majos
- Juventino
Andrade, Zanetti, De Ceglie, Camoranesi, Sissoko, Nedved, Legrottaglie, Amauri, Trezeguet, Ekdal, Manninger, Marchionni, Chiellini. To rzeczywiście długa lista, gorzej już chyba nie będzie. Wielką stratą jest brak w kadrze na spotkanie z Romą Amauriego, pewnie zobaczymy w pierwszym składzie Del Piero razem z Iaquintą.
- Reg
- Juventino
Molinaro ma sezon z głowy. Wg oficjalnej strony Juventusu przyczyną ostatnich bóli brzucha jest krwiak. Obecnie przebywa w klinice w Turynie, a stan jego zdrowia jest monitorowany. Za kilka dni ma wyjść, ale na pewno nie zagra w tym sezonie. Za około miesiąc przejdzie kolejne badania, w celu ustalenia czy konieczna jest operacja. Jeśli tak, odpocznie kolejne 2-4 miesiące. Czyli pesymistyczny wariant to powrót w październiku.
info z Juventus.com
No to pięknie
Już widzę co zrobi z De Ceglie Milan. Jeszcze rok temu nikt by nie pomyślał jak bardzo może nam go brakować.
info z Juventus.com
No to pięknie

- Monte Cristo
- Juventino
Szkoda Molinaro. Nie to ze jestem jakims fanem jego talentu, ale mu sie troche bez pilki zejdzie.Reg pisze:Molinaro ma sezon z głowy. Wg oficjalnej strony Juventusu przyczyną ostatnich bóli brzucha jest krwiak. Obecnie przebywa w klinice w Turynie, a stan jego zdrowia jest monitorowany. Za kilka dni ma wyjść, ale na pewno nie zagra w tym sezonie. Za około miesiąc przejdzie kolejne badania, w celu ustalenia czy konieczna jest operacja. Jeśli tak, odpocznie kolejne 2-4 miesiące. Czyli pesymistyczny wariant to powrót w październiku.
info z Juventus.com
No to pięknieJuż widzę co zrobi z De Ceglie Milan. Jeszcze rok temu nikt by nie pomyślał jak bardzo może nam go brakować.
A co do De Ceglie to tak naprawde bardzo dobrze, bedzie sie chlopak ogrywal.
- pan Zambrotta
- Juventino
Ktoś mi powie czemu nie gra Diego? Słyszałem, że 'przemęczenie'. Po tygodniu treningów ?!
U Sissoko też odzywa się kostka, którą podobno 'wyleczono'.
Nowy sezon, te same kłopoty... pozbyliśmy się Agricoli, Ranieriego, a fatum zostało? :lol:
U Sissoko też odzywa się kostka, którą podobno 'wyleczono'.
Nowy sezon, te same kłopoty... pozbyliśmy się Agricoli, Ranieriego, a fatum zostało? :lol:
- Monte Cristo
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... 27infiamma
KamilWR podal ten link pod newsem o Sissoko. Nie mowcie mi ze czeka go kolejna pauza w grze. Moze ktos to przetlumaczyc?
A jesli juz, to dlaczego? Cos poszlo nie tak z operacja?
KamilWR podal ten link pod newsem o Sissoko. Nie mowcie mi ze czeka go kolejna pauza w grze. Moze ktos to przetlumaczyc?
- JuveR
- Juventino
Ja tam nic nie znalazłem o tym, że Sissoko miałby pauzować od 3 do 5 miesięcy. W pierwszym akapicie pisze, że po zabiegu przeprowadzonym w marcu, Malijczyk miał odpoczywać 3 miesiące. Jak się jednak okazuje po 5 miesiącach przerwy Momo nadal narzeka na bóle...Andersson pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... 27infiamma
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie tak. Ten news z Tuttosport to po prostu bardziej rozbudowany odpowiednik tego, pod którym KamilWr umieścił link.JuveR pisze:Ja tam nic nie znalazłem o tym, że Sissoko miałby pauzować od 3 do 5 miesięcy. W pierwszym akapicie pisze, że po zabiegu przeprowadzonym w marcu, Malijczyk miał odpoczywać 3 miesiące. Jak się jednak okazuje po 5 miesiącach przerwy Momo nadal narzeka na bóle...Andersson pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... 27infiamma
- davider_39
- Juventino
Nawet i tak jak Sissoko jest kontuzjowany może za niego grać Tiago. Według mnie on jest bardzo dobry.
- Azrael
- Juventino
Z tego co ja pamiętam odnośnie kontuzji Sissoko, to operacja się udała w 100%, jednak po zabiegu i pierwszych treningach nie zupełnie jeszcze wypoczęta stopa "odmówiła posłuszeństwa" :lol: Prawdopodobnie chodzi o jakiś stan zapalny okostnej i/lub okolicznych stawów, co jest bolesne, ale raczej niegroźne i potrzeba po prostu czasu, żeby obrzęk ustąpił i wszystkie inne objawy zapalenia. Nie jestem ortopedą, ale tak to sobie tłumaczę. W takich przypadkach najlepszym lekarstwem jest cierpliwość i... pewnie jakieś najnowsze wynalazki w dziedzinie medycyny sportowej i rehabilitacji.
Pozdrawiam!
- Dragon
- Qualità Juventino
To jak? Zaczynamy na dobre nowy sezon.... z kontuzjami? Momo zapomniałem już prawie jak wygląda.
Następny Seba, drobny uraz...drobny uraz, że nie zagra przez miesiąc i znowu te mięśnie
Mam nadzieję, że Diego jak wróci to już na dobre.
Następny Seba, drobny uraz...drobny uraz, że nie zagra przez miesiąc i znowu te mięśnie

Mam nadzieję, że Diego jak wróci to już na dobre.