Wszystko o Fiorentinie
- dav3d
- Juventino
Ile to już razy było,że wszyscy bezpośredni rywale gubili punkty,a my zamiast odskoczyć,to solidarnie też je gubiliśmy :doh:
topboxing.pl zapraszam 

- pumex
- Juventino
Meczu nie widziałem, ale zerknąłem na skróty. Barwa dla Borubara, świetny występ i zasłużony "Man of the match" od goal.com
W tym momencie on i Handanovic to chyba najlepsi bramkarze we Włoszech, uwzględniając formę oczywiście

- annihilator1988
- Juventino
Marchetti też wczoraj pokazał swój kunszt . Co najmniej 3 razy obronił strzały, po których nikt nie mógłby mieć pretensji do bramkarza, że piłka znalazła drogę do siatki.
- francois
- Juventino
Wczoraj Boruc przypomniał swoje najlepsze lata
Interwencja po strzale Emanuelsona - poezja
Boruc do kadry

Interwencja po strzale Emanuelsona - poezja

Boruc do kadry

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- dav3d
- Juventino
Smuda strzelił sobie w stopę wykluczając Boruca z kadry. Ostatnio Artur jest naprawdę w wysokiej dyspozycji. Moim zdaniem na chwilę obecną zdecydowanie lepszy od Szczęsnego.francois pisze: Boruc do kadry
A co jeśli na Euro lub tuż przed Wojtka dopadnie kontuzja? Kto stanie między słupkami ? Fabiański,Tytoń?

Poza tym Boruc jak nikt inny jest ograny w meczach o stawkę(LM,MŚ,EURO) i prezentował sie tam naprawdę rewelacyjnie
topboxing.pl zapraszam 

- jsduga
- Juventino
Temat z Borucem będzie wałkowany do momentu zwolnienia Franza. Nie ma siły, by Smuda powołał Artura, nawet w przypadku, gdyby ten był obecnie nr. 1 na świecie.
Zarówno media, nasz "pzpn-owski" światek, jak i inni "znafcy" już z góry przypięli metkę Szczęsnemu, jako naszemu pierwszemu bramkarzowi na Euro. Szkoda, sam wiązałem nadzieje z Wojtkiem jakiś czas temu, ale im bliżej mistrzostw, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie dorósł, zarówno mentalnie, jak i piłkarsko do tak ważnej roli na Euro.
Lubię Artura, lubię go w reprezentacji, lubię go w klubie...Dobry jest.
Zarówno media, nasz "pzpn-owski" światek, jak i inni "znafcy" już z góry przypięli metkę Szczęsnemu, jako naszemu pierwszemu bramkarzowi na Euro. Szkoda, sam wiązałem nadzieje z Wojtkiem jakiś czas temu, ale im bliżej mistrzostw, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie dorósł, zarówno mentalnie, jak i piłkarsko do tak ważnej roli na Euro.
Lubię Artura, lubię go w reprezentacji, lubię go w klubie...Dobry jest.

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Skibil
- Redaktor
Smuda i jego olewanie Artura to jedno, ale czy Boruc chciałby jeszcze w ogóle wrócić do kadry trenowanej przez "Franza"? Bo ja na jego miejscu nie odpowiadałbym na powołania póki Dyzma jest na stanowisku...
- jsduga
- Juventino
Moim zdaniem chciałby wrócić. Co jak co, ale to nie byle zgrupowania przed meczem towarzyskim, a powołania o miejsce na Euro, a zakładam, że Artur miałby jeszcze ochotę na takim wystąpić, szczególnie u siebie. No i na pewno jest świadomy, że konkurencja nie śpi i za kilka lat trudniej mu będzie walczyć ze Szczęsnym ( jeśli się będzie tak rozwijał ) i innymi.Skibil pisze:Smuda i jego olewanie Artura to jedno, ale czy Boruc chciałby jeszcze w ogóle wrócić do kadry trenowanej przez "Franza"? Bo ja na jego miejscu nie odpowiadałbym na powołania póki Dyzma jest na stanowisku...
Ale to i tak tylko gdybania.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z tego co widzę na razie w meczu Violi, to więcej macha gałęziami, niż gra. Jak zwykle.pablo1503 pisze:Pierwszy mecz i Amauri już w podstawowej jedenastce![]()
Zobaczycie, on zakończy sezon z co najmniej dziesięcioma bramkami
Nie mamy czego żałować, tylko straconej kasy. Kiedyś kolesia uwielbiałem, ale jak widać myliłem się, nie tylko ja.
- pumex
- Juventino
Amauri dużo stracił nie tyle przez swoją formę czy umiejętności (chociaż te były na zatrważająco niskim poziomie), ale przez podejście i gwiazdorzenie.mateelv pisze:Z tego co widzę na razie w meczu Violi, to więcej macha gałęziami, niż gra. Jak zwykle. Nie mamy czego żałować, tylko straconej kasy. Kiedyś kolesia uwielbiałem, ale jak widać myliłem się, nie tylko ja.pablo1503 pisze:Pierwszy mecz i Amauri już w podstawowej jedenastce![]()
Zobaczycie, on zakończy sezon z co najmniej dziesięcioma bramkami
Na razie Amauri gra w swoim stylu, czyli stoi, truchta, macha rękami, przepycha się i układa sobie włosy, które niedługo sięgną mu pępka