Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 15:29

Mam taką nadzieję, już wysłałem meila z zapytaniem o mecz ale jeszcze nie odpisali dlatego wy też popróbujcie :D

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 18:54

Hehe... Szpaq rulezzz 8) Ja do gościa nic nie mam. Fakt, że zdarzają mu się wpadki jak np. Cherulondo :prochno: Ale jak już ktoś wyżej napisał Szak wprowadza świetny klimat do transmisji. Aż chce się oglądać. Innym komentatorem, za którym przepadam jest Jacek Laskowski. Gościu naprawdę niewiele ustępuje panu Dariuszowi pod względem budowania atmosfery. Szkoda, że komentuje ligi zagraniczne w c+, a nie LM. Podobają mi się też śmieszne docinki duetów: Twarowski - Nachorny i Milko - Lipiński :smile:

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2006, 19:25

Oczywiście że nie puszczą Meczu Juve :roll: . Puszczą Barcelona - Benfica ;) a w drugim dniu będzie Retransmisja :D (a jeżeli Barca gra w środe, to we wterek będzie zamiast meczu zapowiedź meczu Barcy ;) )

Noi Siamo Juventus.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:14

wp.pl cytując Gazetę Wyborczą pisze:Arsenal - Juventus Turyn szlagierem ćwierćfinałowych meczów Ligi Mistrzów. (...) Podczas losowania w Hotel de Ville w Paryżu (finał tegorocznej edycji obędzie się na Stade de France) już w pierwszej parze trafili na siebie sprawca największej sensacji i największy szczęściarz 1/8 finału.
niby nic z tego może nie wynikać, ale szanse na obejrzenie przynajmniej jednego meczu Juve z Arsenalem są duże, bo tego samego dnia drugim ćwierćfinałem jest mecz Barcelona - Benfica. jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:29

Mr Cezary pisze:Hehe... Szpaq rulezzz 8) Ja do gościa nic nie mam. Fakt, że zdarzają mu się wpadki jak np. Cherulondo :prochno:
Wpadka to by była jak by przekręcił to nazwisko raz ,a nie kilkadziesiąt razy. :prochno: Ale cóż, Pan Szpak wie lepiej jak kto się nazywa.
Oprócz Cherulonda bylli jeszcze Puziol(Puyol) , Żoakin(Joaquin) , Runi(Rooney) :rotfl:

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:43

białas pisze:jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.
Czlowieku, przeciez Barca gra najpiekniejszy futbol na swiecie! :roll:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:49

Peja pisze:
białas pisze:jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.
nie przeczę temu, ani nie potwierdzam. ale która para wydaje ci się ciekawsza? Barca - Benfica, czy Juve Arsenal? który mecz chciałbyś zobaczyć w tv?

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 10:50

Peja pisze:
No i co z tego? To jeżeli Barca trafiłaby na np. Rangers, to TVP powinno pokazać mecz Barcelony, a nie Juventusu, który gra z Arsenalem? Sam pomyśl na co ludzie będą czekać z większa niecierpilwością - na Arsenal-Juve, czy na Barca-Benfica... :whistle:

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 20:46

Ciekawe czy jutro coś wspomną w TVP o szlagierowym meczu Juve z milanem. Pewnie ominą go i powiedzą o :rotfl: klasyku ligi hiszpańskiej czyli Valencii z Realem :rotfl: Może w sportowej niedzieli na TVP3 coś wspomna ale wątpie (23:00).Zobaczymy :wink:

Radagast

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 22:21

Prędzej powiedzą że Beckham niestety nie znow mial slaby dzien niz wspomna cos o juve vs milan :angry:

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 17:28

Mr Cezary pisze: Sam pomyśl
O wlasnie! Gdybys wykonal te czynnosc przed napisaniem posta to zrozumialbys, ze nie mowilem powaznie :roll:
Ukrytym znaczeniem mojego posta bylo zdegustowanie nudnym juz zachwycaniem sie nad gra Barcy. Rozumiem, ze moze graja i ladnie, ale nawet najsmaczniejsza potrawa kiedys sie po prostu przeje :)

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 18:02

Peja pisze:
Mr Cezary pisze: Sam pomyśl
O wlasnie! Gdybys wykonal te czynnosc przed napisaniem posta to zrozumialbys, ze nie mowilem powaznie :roll:
Ukrytym znaczeniem mojego posta bylo zdegustowanie nudnym juz zachwycaniem sie nad gra Barcy. Rozumiem, ze moze graja i ladnie, ale nawet najsmaczniejsza potrawa kiedys sie po prostu przeje :)
W takim razie zwracam honor :) Ten roll mnie zmylił :wink:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 19:13

jeśli nie puszczą 2 razy juve to będzie SKANDAL!!! ale wcale bym się nie zdziwił jeśli puszczą barce ps podobno barca gra najpiękniej ale co z tego jeśli nie jest najlepsza żałuję że juve na nich nie trafiło bo wtedy pokazaliby wszystkim kibicom barcy kto jest lepszy!!! FORZA JUVE!!!

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
rafalutek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 20:07

juverm pisze:Ja tam wolę sobie pooglądać PolsatSport z normalnym Borkiem, niż TVP z nienormalnym Szpakowskim. Dziennikarz komentujący takie wydarzenie jak mecz powinien być obeznany w temacie. A niestety pan Szpakowski tu se pokomentuje Skoki Narciarskie tu TORINO 2006 i już się gubi w futbolu. Ogólnie bardzo nie lubię TVP i uważam, że jest to obecnie chyba najbardziej komercyjna stacja (oprócz TV TRWAM - Tylko Rydzyk Wyjeżdża Aston Martinem) w tym biznesie. Liczę na to że nasze e-maile coś wskórają chociaż szansa jest mniejsza niż 0,1 %. Pozdro
Popieram w 100%!!!

Nikt nie jest w stanie przekonać mnie do komentatora który nie ma pojęcia o piłce nożnej, a tym którym odpowiada podniecający ton "Szpaka" to gratuluję. Może nagram wam jak podnieca się poja żona podczas sexu, bedziecie sobie puszczać jak jakaś drużyna strzeli bramkę, wtedy będziecie mieli atmosferę!

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2006, 14:31

hehehehe (rafalutek)

No i jak tam powiedzieli coś o meczu Juve bo byłem w barze i nie wiem :/

ODPOWIEDZ