Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Mr Cezary
- Juventino
Hehe... Szpaq rulezzz 8) Ja do gościa nic nie mam. Fakt, że zdarzają mu się wpadki jak np. Cherulondo
Ale jak już ktoś wyżej napisał Szak wprowadza świetny klimat do transmisji. Aż chce się oglądać. Innym komentatorem, za którym przepadam jest Jacek Laskowski. Gościu naprawdę niewiele ustępuje panu Dariuszowi pod względem budowania atmosfery. Szkoda, że komentuje ligi zagraniczne w c+, a nie LM. Podobają mi się też śmieszne docinki duetów: Twarowski - Nachorny i Milko - Lipiński 

- *MaTeK*
- Juventino
Oczywiście że nie puszczą Meczu Juve :roll: . Puszczą Barcelona - Benfica
a w drugim dniu będzie Retransmisja
(a jeżeli Barca gra w środe, to we wterek będzie zamiast meczu zapowiedź meczu Barcy
)

Noi Siamo Juventus.
- białas
- Juventino
niby nic z tego może nie wynikać, ale szanse na obejrzenie przynajmniej jednego meczu Juve z Arsenalem są duże, bo tego samego dnia drugim ćwierćfinałem jest mecz Barcelona - Benfica. jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.wp.pl cytując Gazetę Wyborczą pisze:Arsenal - Juventus Turyn szlagierem ćwierćfinałowych meczów Ligi Mistrzów. (...) Podczas losowania w Hotel de Ville w Paryżu (finał tegorocznej edycji obędzie się na Stade de France) już w pierwszej parze trafili na siebie sprawca największej sensacji i największy szczęściarz 1/8 finału.
- Mrówa
- Juventino
Wpadka to by była jak by przekręcił to nazwisko raz ,a nie kilkadziesiąt razy.Mr Cezary pisze:Hehe... Szpaq rulezzz 8) Ja do gościa nic nie mam. Fakt, że zdarzają mu się wpadki jak np. Cherulondo![]()

Oprócz Cherulonda bylli jeszcze Puziol(Puyol) , Żoakin(Joaquin) , Runi(Rooney) :rotfl:

- Peja
- Juventino
Czlowieku, przeciez Barca gra najpiekniejszy futbol na swiecie! :roll:białas pisze:jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.
- białas
- Juventino
nie przeczę temu, ani nie potwierdzam. ale która para wydaje ci się ciekawsza? Barca - Benfica, czy Juve Arsenal? który mecz chciałbyś zobaczyć w tv?Peja pisze:Czlowieku, przeciez Barca gra najpiekniejszy futbol na swiecie! :roll:białas pisze:jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.
- Mr Cezary
- Juventino
No i co z tego? To jeżeli Barca trafiłaby na np. Rangers, to TVP powinno pokazać mecz Barcelony, a nie Juventusu, który gra z Arsenalem? Sam pomyśl na co ludzie będą czekać z większa niecierpilwością - na Arsenal-Juve, czy na Barca-Benfica...Peja pisze:Czlowieku, przeciez Barca gra najpiekniejszy futbol na swiecie! :roll:białas pisze:jeśli TVP tym razem "się postara" i nie zobaczymy meczu Juve to po prostu zwątpię w istnienie sprawiedliwości na tym świecie.

- MarcinB
- Juventino
Ciekawe czy jutro coś wspomną w TVP o szlagierowym meczu Juve z milanem. Pewnie ominą go i powiedzą o :rotfl: klasyku ligi hiszpańskiej czyli Valencii z Realem :rotfl: Może w sportowej niedzieli na TVP3 coś wspomna ale wątpie (23:00).Zobaczymy 
- Peja
- Juventino
O wlasnie! Gdybys wykonal te czynnosc przed napisaniem posta to zrozumialbys, ze nie mowilem powaznie :roll:Mr Cezary pisze: Sam pomyśl
Ukrytym znaczeniem mojego posta bylo zdegustowanie nudnym juz zachwycaniem sie nad gra Barcy. Rozumiem, ze moze graja i ladnie, ale nawet najsmaczniejsza potrawa kiedys sie po prostu przeje

- Mr Cezary
- Juventino
W takim razie zwracam honorPeja pisze:O wlasnie! Gdybys wykonal te czynnosc przed napisaniem posta to zrozumialbys, ze nie mowilem powaznie :roll:Mr Cezary pisze: Sam pomyśl
Ukrytym znaczeniem mojego posta bylo zdegustowanie nudnym juz zachwycaniem sie nad gra Barcy. Rozumiem, ze moze graja i ladnie, ale nawet najsmaczniejsza potrawa kiedys sie po prostu przeje

- mateo369
- Juventino
jeśli nie puszczą 2 razy juve to będzie SKANDAL!!! ale wcale bym się nie zdziwił jeśli puszczą barce ps podobno barca gra najpiękniej ale co z tego jeśli nie jest najlepsza żałuję że juve na nich nie trafiło bo wtedy pokazaliby wszystkim kibicom barcy kto jest lepszy!!! FORZA JUVE!!!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- rafalutek
- Juventino
Popieram w 100%!!!juverm pisze:Ja tam wolę sobie pooglądać PolsatSport z normalnym Borkiem, niż TVP z nienormalnym Szpakowskim. Dziennikarz komentujący takie wydarzenie jak mecz powinien być obeznany w temacie. A niestety pan Szpakowski tu se pokomentuje Skoki Narciarskie tu TORINO 2006 i już się gubi w futbolu. Ogólnie bardzo nie lubię TVP i uważam, że jest to obecnie chyba najbardziej komercyjna stacja (oprócz TV TRWAM - Tylko Rydzyk Wyjeżdża Aston Martinem) w tym biznesie. Liczę na to że nasze e-maile coś wskórają chociaż szansa jest mniejsza niż 0,1 %. Pozdro
Nikt nie jest w stanie przekonać mnie do komentatora który nie ma pojęcia o piłce nożnej, a tym którym odpowiada podniecający ton "Szpaka" to gratuluję. Może nagram wam jak podnieca się poja żona podczas sexu, bedziecie sobie puszczać jak jakaś drużyna strzeli bramkę, wtedy będziecie mieli atmosferę!