TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- DeeJay
- Juventino
Zajrzyj do pierwszego posta. Jakby Ci to nie pomogło, to obok hotelu, na dole w białym domku. Jak będą jeszcze jakieś problemy to możemy się ugadać w "bardziej ustronny miejscu i dojść razem"marcin312 pisze:hejgdzie ejst ta knajpa u Pabla
jestem z tychów to wypadałoby wpaść

- DelSojer
- Juventino
Byliśmy na meczu
tzn Art, Pablo i ja
Z tego co wiem to Pablo ma C+2, ale lepiej jak się upewnisz 

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widzę, że na nowy sezon wymyśliłeś bardziej romantyczny sposób witania "nowych"DeeJay pisze:Jak będą jeszcze jakieś problemy to możemy się ugadać w "bardziej ustronny miejscu i dojść razem"

Ja tradycyjnie dam znać na ostatnią chwilę

- DeeJay
- Juventino
No więc spotkałem dzisiaj Pabla, Canal + Sport 2 jest na 100% i bedzie puszczany mecz Juve. Pablo powiedział, że też będzie o ile mecz Interu nie będzie o tej samej godzinie. A że nie jest to będzie 
Do zobaczenia

Do zobaczenia
- Siewier
- Administrator
Zczajcie dziołszki kaj jaki plac co by szło tugeder poszpilać w bala, chetnie byk wom zas poobijol pyski 
U mnie przez tydzień to najlepij po 17 lub 18 (zależy na jako zmiana beda w tyrze), ewentualnie co drugi łikend. Jakby co to zawsze idzie u mnie na hali pograc, ale zdaje sie, ze srednio wom sie bydzie dojazd usmiechol

U mnie przez tydzień to najlepij po 17 lub 18 (zależy na jako zmiana beda w tyrze), ewentualnie co drugi łikend. Jakby co to zawsze idzie u mnie na hali pograc, ale zdaje sie, ze srednio wom sie bydzie dojazd usmiechol

- DelSojer
- Juventino
co zrobić... no dyć że cza być :lol:
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
W niedziele o 16.25 wchodzi studio meczu z Violą na canal+sport2, który mamy u Pabla.
Tak więc liczę, że stała i liczna ekipa w komplecie sie pojawi o tej godzinie w knajpie. Ja będę 20 minut przed, 30 minut po mam busa, tak więc zapraszam ochotników do wspólnego sączenia piwka
Tak więc liczę, że stała i liczna ekipa w komplecie sie pojawi o tej godzinie w knajpie. Ja będę 20 minut przed, 30 minut po mam busa, tak więc zapraszam ochotników do wspólnego sączenia piwka