Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Marcin_FCJ
- Juventino
Skanuj nie pytajLukasz_JUVE pisze:W dzisiejszej "Piłce Nożnej" znajduje sie artykuł o Davidzie Trezeguecie.
Cena tygodnika stała - 3 złocisze.
Jeśli ktoś chce to mogę zrobić skana.

- darek
- Juventino
tez to mam

- naros
- Juventino
Nie no nie wierze! :shock: Czy ten BravoSport wyszedł wczoraj

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak, wyszedł wczoraj :-Dnaros pisze: Nie no nie wierze! :shock: Czy ten BravoSport wyszedł wczoraj
5 Euro w Turynie, natomiast w Empiku ( jak ktoś spotka) 35 zł.a ile kosztuje hurra juventus?
- mateelv
- Juventino
Możliwe, że w Poznaniu życie i wszystkie "gadżety" potrzebne do niego są tańszejuventina92 pisze:W Poznaniu w Empiku 25 złnaros pisze:5 Euro w Turynie, natomiast w Empiku ( jak ktoś spotka) 35 zł.a ile kosztuje hurra juventus?

- Hristov
- Juventino
Chyba znalazłęm błąd w tym wydaniu BravoSport(albo cąłkeim mi sie powlaiło) , NA stronie 8 cytat z białego druczku po lewej. "Trzynascie punktówprzewaginad druga w tabeli Seria A Roma (...) zwistuje szczęśliwy koniec dla druzyny bianco-neri.
- Szymek
- Juventino
W takim razie, kim ty jesteś?wit_juve pisze:wedlug mnie ta gazeta to wogole poraszka
Kupiłem tą gazetę ze względu na plakat reszta jednak znalazła swoje miejsce w śmietniku. W następnym numerze mają ponoć dać jakieś megaplakaty, szkoda, ze nikt z Juve się nie znalazł w tym jakże zaszczytnym gronie (Lampard, Kaka, Ronaldinho, C.Ronaldo). Po za tym, to jakieś naklejki mają dorzucić - Del Piero i herb Juve. Ogólnie to ta gazeta staje się jeszcze bardziej żałosna...
- mateelv
- Juventino
Dokładnie, zgadzam się z przedmówcą.
Ja zawsze patrzę z jaką osobą lub drużyną sa plakaty.
Jeżeli mnie nie ciekawią to Bravo Sportu nie kupuję, to nie jest gazeta, to jest porażka
Ja zawsze patrzę z jaką osobą lub drużyną sa plakaty.
Jeżeli mnie nie ciekawią to Bravo Sportu nie kupuję, to nie jest gazeta, to jest porażka
- Dominik10
- Juventino
Zgadzam sie te gazete w wiekszosci kupuja dzieci ktorzy raz kibicuja Barcelonie a raz Chelsea.Ja nie mowie ze jestem stary
ale ja kupuje gazety gdzie jest duzo ciekawych artykulow np. Piłke Nozna. A jesli kogos obrazilem swoim pierwszym zdaniem to sorry.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie masz za co przepraszać gazety pokroju Bravo Sport to tylko kolorowe karteluszki, które niewiele przekazują informacji. Ale mimo to plakacik sobie powiesze, a co za tym idzie kupie sobie owy numer Bravo Sport. Może nawet przeczytam 8)Dominik10 pisze:Zgadzam sie te gazete w wiekszosci kupuja dzieci ktorzy raz kibicuja Barcelonie a raz Chelsea.Ja nie mowie ze jestem staryale ja kupuje gazety gdzie jest duzo ciekawych artykulow np. Piłke Nozna. A jesli kogos obrazilem swoim pierwszym zdaniem to sorry.