Mercato (2012-2014)
- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

To by nie było takie złe. W przyszłym roku Gilardino won, a do składu Berardi.jakku1 pisze:W przypadku przeprowadzki Gilardino mozliwe jest tylko wypozyczenie tego zawodnika z Genui!
					Ostatnio zmieniony 02 września 2013, 20:57 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piti
 - Juventino

Sprzedaż Quagli i wypozyczenie Gila byloby dobrym pomysłem. Hajs by się ostał z Matriego i Quagli wiec mozna byloby pomyslec nad jakims sensownym transferem w zimowym mercato bądź przyszłym letnim. No chyba ze zarząd planuje sprzedac Quaglie, wypozyczyc Gila za free i cala zarobiona kase z naszych napastników zamienić na Nainggolana  

Berardi to nie przypadkiem ofensywny skrzydłowy? nie przypominam sobie by gral w Sassuolo na srodku ataku, na kompilacjach z YT wszystkie jego akcje zaczynaly sie ze skrzydlamrozzi pisze: To nie było takie złe. W przyszłym roku Gilardino won, a do składu Berardi.
					Ostatnio zmieniony 02 września 2013, 20:56 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.

- Arbuzini
 - Juventino

Coentrao zarabia obecnie w Realu 2 mln E więc teoretycznie byłoby nas stać nawet na małą podwyżkę dla niego. Tylko tak naprawdę nie ma żadnych przesłanek do tego żeby sądzić, że w jakikolwiek sposób jesteśmy nim choćby zainteresowani.
Jeśli ma już przyjść ten Gilardino to niechże to nie będzie transfer definitywny, a wypożyczenie. Quag irytował, ale dorobek bramkowy miał całkiem przyzwoity. Teraz się chłop obudził, że chce odejść. Nosz...
Brak LWB z prawdziwego zdarzenia to dla mnie wielki minus tego mercato. Jeśli pod koniec okienka mamy dostać takie z pupy transfery to lepiej przyczaić się do zimy i wtedy wrócić na rynek.

Jeśli ma już przyjść ten Gilardino to niechże to nie będzie transfer definitywny, a wypożyczenie. Quag irytował, ale dorobek bramkowy miał całkiem przyzwoity. Teraz się chłop obudził, że chce odejść. Nosz...
Brak LWB z prawdziwego zdarzenia to dla mnie wielki minus tego mercato. Jeśli pod koniec okienka mamy dostać takie z pupy transfery to lepiej przyczaić się do zimy i wtedy wrócić na rynek.
- meda11
 - Juventino

Przy sprzedaży Quaga takie rozwiązanie byłoby kapitalne. Może Marotta robi taki burdel specjalnie i kasę ze sprzedaży Quaga dorzuci Cagliari?mrozzi pisze:To nie było takie złe. W przyszłym roku Gilardino won, a do składu Berardi.jakku1 pisze:W przypadku przeprowadzki Gilardino mozliwe jest tylko wypozyczenie tego zawodnika z Genui!
- Krystek
 - Juventino

Sądzę, że zamiast Berardiego lepszy byłby Gabbiadini, gra coraz lepiej i uważam, że za rok będzie gotowy na Juventus, a Berardi jeszcze trochę za młody, ale zobaczymy co przyniesie sezon.mrozzi pisze:To nie było takie złe. W przyszłym roku Gilardino won, a do składu Berardi.jakku1 pisze:W przypadku przeprowadzki Gilardino mozliwe jest tylko wypozyczenie tego zawodnika z Genui!
Forza Juve!
						- Marian.
 - Juventino

Nie tyle chce, bo chcieć to ja sobie mogę. Wolałbym - słowo klucz. A po drugie - od tego jest temat mercato, żeby dyskutować na temat potencjalnych wzmocnień. Wiemy, że LWB wymaga wzmocnienia, więc dyskutowaliśmy o piłkarzach, którzy mogliby wzmocnić tą pozycję. Skoro długo w mediach się mówiło, że Coentrao jest na wylocie z Realu i do kupienia za <20 baniek to można było dyskutować o jego kandydaturze na LWB. Jednak dziś Ancelotti powiedział, że Coentrao zostaje - stąd koniec tematu.meda11 pisze:Ważne, że Marian chce Coentrao i z góry wie z innymi dyrektorami sportowymi jaką rolę Nainggolanowi powierzyłby Conte. Normalnie macie mistrza!
A co do tego naszego zainteresowania Coentrao - to, że nie pojawiało się w mediach nic o naszym zainteresowaniu, nie musi oznaczać, że Marotta nie miał go w swoim notesie.
Dalej uważam, że kupno Coentrao byłoby lepszym wyborem, niż kupno Nainggolana.

- Mate.G
 - Juventino

Coentrao to była okazja, zawodnik faktycznie chciał odejść.
Myślałem, że zarabia 5.5 i to blokuje transfer ale on zarabia tylko 2mln euro...
Gracz wybitny na lewą stronę za jakieś 20mln z zarobkami 3mln.
Sporo, lecz ... chyba w naszym zasięgu to było...
Gdybanie. Za rok się kogoś w końcu kupi na lewą stronę

Myślałem, że zarabia 5.5 i to blokuje transfer ale on zarabia tylko 2mln euro...
Gracz wybitny na lewą stronę za jakieś 20mln z zarobkami 3mln.
Sporo, lecz ... chyba w naszym zasięgu to było...
Gdybanie. Za rok się kogoś w końcu kupi na lewą stronę
					Ostatnio zmieniony 02 września 2013, 21:09 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

- Arbuzini
 - Juventino

Nawet jeśli Koncentrat miałby zarabiać 3 mln E to nie żałowałbym takich pieniędzy dla klasowego wahadłowego, a Portugalczyk bardzo pasuje mi do tej pozycji. Dobrze broni i atakuje z głową, przy tym potrafi minąć rywala dryblingiem i ma niezłą technikę. Spokojnie mógłby zepchnąć Rysia w cień. Tylko... po co teraz robić maślane oczka i wlewać sobie nadzieję w serce, skoro wiadomo, że na lewej jest Asamoah i Padoin za łącznie 6 mln E.

- Ouh_yeah
 - Qualità Juventino

W jakim sensie 6 mln E? Jeśli chodzi o zarobki to Asa i Padoin łącznie zarabiają około 2,1 mln.Arbuzini pisze:Tylko... po co teraz robić maślane oczka i wlewać sobie nadzieję w serce, skoro wiadomo, że na lewej jest Asamoah i Padoin za łącznie 6 mln E.