Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
waluś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2010, 21:12

siema ej moglibyscie opublikowac maile drużyn i federaci plizz nie zanam żadnego a jestem wielkim fanem futbolu juve rzadzi :ok:

osiolek1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2010, 10:29

Wszelkie adresy klubów czy federcajci sa na www.fifa.pl czy tez np Uefa.

Zapraszam na swoją strone www.pamiatki.c0.pl

tobi_KKS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2010, 10:44

osiolek1983 pisze:Wszelkie adresy klubów czy federcajci sa na www.fifa.pl czy tez np Uefa.
Chyba www.fifa.com
---
Teraz trochę pochwalę się swoją kolekcją :) Na razie tylko po mailach, ale planuje wysyłać listy lecz niestety na mojej poczcie nie mają kuponów między narodowych, ale mniejsza oto.

1.Pierwsza paczka przyszła z FIFA - proporczyk i dwie naklejki
2.Orlando Magic - kalendarz, plakat z chirliderkami, karty 20 graczy najlepszych w historii, list
3.FC Barcelona - odznaka, duży plakat, breloczek do kluczy, list
4. Piłkarska Federacja Holenderska - zdjęcie z meczu el.MŚ z tylu nadrukowane autografy 11 która grała, proporczyk, list, 3 naklejki
5.Europejska Federacja Hokeja na trawie - program z ME kobiet i mężczyzn, odznaka, list, długopis
6.Międzynarodowa Federacja Pięcioboju Nowoczesnego - 3 odznaki(Pekin 2008, Sydney 2000, MŚ 2009), list
7.Liga Szkocka - odznaka
8.Czeska Federacja Piłkarska - karty wszystkich graczy i trenera
9.Toro Rosso - karty z zawodnikami i autografy na nich
10.Toyota - karty z zawodnikami i autografy na nich
11.Austria Karten - informator o klubie i stadionie, 2 karty z zawodnikami, koszulka z napisem "Jestem przeciwko rasizmowi" po niemiecku na 134cm trochę za mała jak dla mnie :D
12.Olimpique Marsylia - katalog co można u nich kupić, kalendarz meczy, list(niestety po francusku)
13.Edmonton Oilers - breloczek do kluczy, gumka do mazania, duża karta z jakimś grajkiem,
14.Szwedzka Federacja Piłkarska - zdjęcie drużyny narodowej i z tyłu nadrukowane autografy
15.Utah Jazz - niestety przyszła uszkodzona :/ w środku były 3 karty z zawodnikami
16.Celitc Glasgow - kartka z twarzami zawodników i trenerów i pod każdym zdjęciem imię, nazwisko, nr i autograf nadrukowany grajka
17.Międzynarodowa Federacja Piłki Ręcznej - naklejki z napisem "Międzynarodowa Federacja Piłki Ręcznej " w 7 językach, odznaka, list
18.Olympiakos Pireus - 4 kartki z zawodnikami i nadrukowane autografy (w tym Żewłakow)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2010, 14:43

A co trzeba wpisać na kopercie, w miejsce ADRESATA? JUVENTUS TURYN :/ :think:

Bo dalej to pewnie:
Corso Galileo Ferraris 32(adres siedziby klubu)
10-128 TORINO(kod pocztowy i miasto)
ITALY(kraj)

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
tobi_KKS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 10:39

Dziś z THW Kiel karty wszystkich zawodników i trenera z oryginalnymi autografami i zdjęcie całej drużyny z nadrukowanymi autografami.

Foto: Obrazek

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2010, 13:28

Ile idzie polecony do Włoch??

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Maciek01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2010, 22:18

Wysłałem maila do Legii i napisali żebym wysłał kopertę ze znaczkiem. Więc mam im tylko kopertę wysłać czy jeszcze list mam napisać?

tadzioo555

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 11:49

Maciek01 pisze:Wysłałem maila do Legii i napisali żebym wysłał kopertę ze znaczkiem. Więc mam im tylko kopertę wysłać czy jeszcze list mam napisać?

Możesz napisać list, wtedy będą wiedzieli co Ci wysłać.

kudyk1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 19:52

cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam

U L T R A J U V E N T U S
tadzioo555

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2010, 19:48

kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam

Juventus nie odpisuje na listy od fanów.

kudyk1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2010, 21:48

tadzioo555 pisze:
kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam

Juventus nie odpisuje na listy od fanów.

ale jak inni piszą że odpisał im to co?? kłamią :D

U L T R A J U V E N T U S
Owieczka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2010, 18:03

Ja mam takie pytanie troche niedotyczace tematu.Czy ktoś może wysyłał listy do tenisistów/tek ?? Czy oni podobnie jak kluby czy federacje wysyłają pamiątki ?? Z góry dzieki za odp.
Pozdro

Diego10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 16:41

Takie pytanie prawda to ze Klub Lille OSC wysyla bilety jesli sie do nich napisze ale chyba tylko z koperta /

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 17:12

Niestety wyszedłeś.
kamilu_87 pisze:Ciekawe czy jakby taki głupi błąd napisał któryś z szanowanych userów JP, też byś tak miło, grzecznie i kulturalnie odpisał ? :/
Tak :ok:
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2010, 18:08 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 17:19

drozdi pisze:
Niestety wyszedłeś.
Ciekawe czy jakby taki głupi błąd napisał któryś z szanowanych userów JP, też byś tak miło, grzecznie i kulturalnie odpisał ? :/

Obrazek
ODPOWIEDZ