Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- osiolek1983
- Juventino
Wszelkie adresy klubów czy federcajci sa na www.fifa.pl czy tez np Uefa.
Zapraszam na swoją strone www.pamiatki.c0.pl
Zapraszam na swoją strone www.pamiatki.c0.pl
- tobi_KKS
- Juventino
Chyba www.fifa.comosiolek1983 pisze:Wszelkie adresy klubów czy federcajci sa na www.fifa.pl czy tez np Uefa.
---
Teraz trochę pochwalę się swoją kolekcją

1.Pierwsza paczka przyszła z FIFA - proporczyk i dwie naklejki
2.Orlando Magic - kalendarz, plakat z chirliderkami, karty 20 graczy najlepszych w historii, list
3.FC Barcelona - odznaka, duży plakat, breloczek do kluczy, list
4. Piłkarska Federacja Holenderska - zdjęcie z meczu el.MŚ z tylu nadrukowane autografy 11 która grała, proporczyk, list, 3 naklejki
5.Europejska Federacja Hokeja na trawie - program z ME kobiet i mężczyzn, odznaka, list, długopis
6.Międzynarodowa Federacja Pięcioboju Nowoczesnego - 3 odznaki(Pekin 2008, Sydney 2000, MŚ 2009), list
7.Liga Szkocka - odznaka
8.Czeska Federacja Piłkarska - karty wszystkich graczy i trenera
9.Toro Rosso - karty z zawodnikami i autografy na nich
10.Toyota - karty z zawodnikami i autografy na nich
11.Austria Karten - informator o klubie i stadionie, 2 karty z zawodnikami, koszulka z napisem "Jestem przeciwko rasizmowi" po niemiecku na 134cm trochę za mała jak dla mnie

12.Olimpique Marsylia - katalog co można u nich kupić, kalendarz meczy, list(niestety po francusku)
13.Edmonton Oilers - breloczek do kluczy, gumka do mazania, duża karta z jakimś grajkiem,
14.Szwedzka Federacja Piłkarska - zdjęcie drużyny narodowej i z tyłu nadrukowane autografy
15.Utah Jazz - niestety przyszła uszkodzona

16.Celitc Glasgow - kartka z twarzami zawodników i trenerów i pod każdym zdjęciem imię, nazwisko, nr i autograf nadrukowany grajka
17.Międzynarodowa Federacja Piłki Ręcznej - naklejki z napisem "Międzynarodowa Federacja Piłki Ręcznej " w 7 językach, odznaka, list
18.Olympiakos Pireus - 4 kartki z zawodnikami i nadrukowane autografy (w tym Żewłakow)
- Mateuszello
- Juventino
A co trzeba wpisać na kopercie, w miejsce ADRESATA? JUVENTUS TURYN
Bo dalej to pewnie:
Corso Galileo Ferraris 32(adres siedziby klubu)
10-128 TORINO(kod pocztowy i miasto)
ITALY(kraj)

Bo dalej to pewnie:
Corso Galileo Ferraris 32(adres siedziby klubu)
10-128 TORINO(kod pocztowy i miasto)
ITALY(kraj)
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Ile idzie polecony do Włoch??
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- tadzioo555
- Juventino
Maciek01 pisze:Wysłałem maila do Legii i napisali żebym wysłał kopertę ze znaczkiem. Więc mam im tylko kopertę wysłać czy jeszcze list mam napisać?
Możesz napisać list, wtedy będą wiedzieli co Ci wysłać.
- kudyk1
- Juventino
cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
U L T R A J U V E N T U S
- tadzioo555
- Juventino
kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Juventus nie odpisuje na listy od fanów.
- kudyk1
- Juventino
tadzioo555 pisze:kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Juventus nie odpisuje na listy od fanów.
ale jak inni piszą że odpisał im to co?? kłamią

U L T R A J U V E N T U S
- drozdi
- Juventino
Niestety wyszedłeś.kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Takkamilu_87 pisze:Ciekawe czy jakby taki głupi błąd napisał któryś z szanowanych userów JP, też byś tak miło, grzecznie i kulturalnie odpisał ?

Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2010, 18:08 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- kamilu_87
- Juventino
Ciekawe czy jakby taki głupi błąd napisał któryś z szanowanych userów JP, też byś tak miło, grzecznie i kulturalnie odpisał ?drozdi pisze:Niestety wyszedłeś.kudyk1 pisze:cześć chciałbym wysłać list do juve, nigdy jeszcze nie wysyłałem, może ktoś pomoże mi to uczynić, potrzebuje format listu, mam jakiś na komputerze ale niewiem co on znaczy po polsku i nie chcem wyjśc na durnia, dlatego prosiłbym o pomoc, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam