CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Armandos
- Juventino
Seta i Galareta , a jeśli się mylę to mnie zlinczujciezolwikowski21 pisze:Gdzie będziecie oglądać bo mam do Czwy niedaleko i może bym się zjawił ;] ?

Jeśli chodzi o wypad piątkowy to prawdopodobnie jestem

- Mario-Juventini
- Juventino
Witam! Chciałem zapytać w jakim miejscu zawsze kibicujecie w cz-wie i ilu kibiców tak przeważnie jest na meczach??
- Mrówa
- Juventino
Mecze oglądamy w Secie i GalarecieMario-Juventini pisze:Witam! Chciałem zapytać w jakim miejscu zawsze kibicujecie w cz-wie i ilu kibiców tak przeważnie jest na meczach??
http://www.gastronauci.pl/pl/18706-seta ... zestochowa
Na standardzie 5 osób można powiedzieć, że jest. W mocnych porywach do 10

- Nedved11rulez
- Juventino
Idzie Wiosna...

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- michunowak
- Juventino
Mnie niestety tak jak Nedved nie będzie więc liczymy na Turbo relacje. Jestem na LM i w przyszły weekend.
Nedved wiosna, wiosna
i tym razem może być patologia jak na sławetnym Milanie :C
Nedved wiosna, wiosna

- Gumiss21
- Juventino
Michu ale bez Ciebie i Nedveda to to nie może się skończyć jak z pamiętnym milanem chyba że przyniosę winko :Cmichunowak pisze: Nedved wiosna, wiosnai tym razem może być patologia jak na sławetnym Milanie :C
Azia lokal jest otwarty dla wszystkich i nasze grono też, jeśli masz ochotę obejrzeć w naszym towarzystwie mecz to chętnie zapraszamy.
- Nedved11rulez
- Juventino
Tęsknisz Michu?michunowak pisze: Nedved wiosna, wiosnai tym razem może być patologia jak na sławetnym Milanie :C

Spokojna Twoja RozczochranaGumiss21 pisze: Michu ale bez Ciebie i Nedveda to to nie może się skończyć jak z pamiętnym milanem chyba że przyniosę winko :C

Zapraszamy! Im Nas Więcej Tym <aktywniej> Lepiej! I Jesteśmy Praktycznie Na Każdym Meczyku Więc Seta Stoi Z Rozwartymi Bramamiazia pisze: Witaam, zainspirował mnie news na stronie i zastanawiam się, może warto by się wybrać i zobaczyć mecz z kimś o podobnych zamiłowaniach zazwyczaj mecze oglądam sama, hmm wpuszczacie tam nowych?

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...