Mercato (2012-2014)
- Boncol
- Juventino

Nainggolan to bardzo dobry grajek i marudzić można jedynie na kwotę jakiej żądają w Cagliari. Mi bardzo stylem przypomina Vidala i nie zdziwiłbym się gdyby też się tak rozwinął pod okiem Conte. Takich walczaków z ławki nam trzeba, ale o zgrozo nie za 20 mln.
- gucio_juve
- Juventino

Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale podobno pozyskaliśmy młodzieżowego reprezentanta Niemiec. Jego imię brzmi Marc-Oliver Kempf. Wcześniej grał w Eintrachcie Frankfurt, rocznik 95 jeden występ w kadrze U-19. La Gazetta trąbi o tym 
Aha, no i środkowy obrońca to jest.
Aha, no i środkowy obrońca to jest.
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja podpisuję się pod stwierdzeniem Pumiego. Quagliarella > Gilardino. Niestety, ale ten transfer lekko pasuje do Marotty, który robi świetne mercato, ale zawsze musi sprowadzić jakąś pożywkę dla swoich hejterów. Eta-beta ta walczak, potrafi huknąć z dystansu, a Gila to zawodnik, który strzela gola tylko wtedy kiedy razem z piłką wpadnie do bramki.
Z tym Giovinco to jakąś sciema czy coś?
Z tym Giovinco to jakąś sciema czy coś?
- Piti
- Juventino

nie pierwszy i nie ostatni razMarian. pisze: Uważam, że jak go kupimy za więcej niż 12 baniek to przepłacimy.
- Andryk
- Juventino

cieżko na obecnym rynku transferowym określić jaka cena za Radje jest optymalną. Jest to jeden z najlepszych graczy na tej pozycji w Serie A i jeżeli Milan potrafił zapłacić 11mln za rezerwowego napastnika to myślę, że nawet 15 mln to nie jest jakaś oporowa cena dla nas. Bardzo bym go chciał w Juve. Zobaczymy, siedzę jak głupi i śledzę do końca Mercato 
- meda11
- Juventino

- pablo1503
- Juventino

Nie nastawiaj się na taki deal. Jeżeli faktycznie miałby opuścić nas Giovinco, to w jego miejsce przyjdzie co najwyżej Gilardino. Jaki jest sens sprowadzać teraz Berardiego, skoro w jego wieku najważniejsza jest regularna gra, a nie grzanie ławki przez 90% sezonu.meda11 pisze:Jeśli byłoby to prawdą i doszłoby do skutku to bez względu na to co stanie się z Quagiem Berardi nie zostanie w Sassuolo tylko powędruje od razu do nas. Szczerze? Nie obraziłbym się. :twisted:Vimes pisze:Atletico Madryt podobno chce Giovinco.
Jak faktycznie jest coś na rzeczy z tym Sebastianem, to nie miałbym nic przeciwko gdyby odszedł. Lubie go, a Atletico to dobra drużyna. Tyle, że w momencie jego odejścia będziemy mieli na ławce dwie '9' i żadnego kreatywnego. Jakby doszedł jeszcze Gilardino, to już w ogóle można zapomnieć o jakiejś kreatywności na ławce. Fabio potrafi czasem zabłysnąć, ale to nie ten poziom.

- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Najbardziej martwi mnie to, że godziny upływają, a o sprzedaży takich graczy jak Motta wciąż cisza
O ile wiemy, że Isla zostaje w Juventusie i prawa obrona nie musi być wzmocniona, to lewej stronie potrzebne jest wzmocnienie i to szybko, bo ja tam De Ceglie nie widzę :naughty:
Gilardino? Szczerzę, wolę już aby Quagliarella został, lecz jak ma już odchodzić, to jako 5 napastnik Gila może być.
Wszystkiego dowiemy się już niedługo, ale jakoś jestem sceptycznie nastawiony co do dalszych działań dziś. Obym się mylił
O ile wiemy, że Isla zostaje w Juventusie i prawa obrona nie musi być wzmocniona, to lewej stronie potrzebne jest wzmocnienie i to szybko, bo ja tam De Ceglie nie widzę :naughty:
Gilardino? Szczerzę, wolę już aby Quagliarella został, lecz jak ma już odchodzić, to jako 5 napastnik Gila może być.
Wszystkiego dowiemy się już niedługo, ale jakoś jestem sceptycznie nastawiony co do dalszych działań dziś. Obym się mylił
- pęto
- Juventino

Pomysł, by kupić pół Belga jest w tej chwili najlepszy. Szkoda, że nie będzie nawet dobrego zabezpieczenia dla lewej flanki, ale trudno, może Conte kogoś przekwalifikuje.
FQ z pewnością lepszy, niż Gila. Juve przyzwyczaiło jednak, że 5 napastnik musi być relatywnie słaby, a Quagliarella słaby nie jest. Martwi tak naprawdę, co jest grane z Llorente.
Przy założeniu, że Gio i Llorente są sensownymi zmiennikami wymiana FQ na Gilę, przy uzyskaniu z tego jakiś profitów - ma sens. Inaczej - nie ma.
FQ z pewnością lepszy, niż Gila. Juve przyzwyczaiło jednak, że 5 napastnik musi być relatywnie słaby, a Quagliarella słaby nie jest. Martwi tak naprawdę, co jest grane z Llorente.
Przy założeniu, że Gio i Llorente są sensownymi zmiennikami wymiana FQ na Gilę, przy uzyskaniu z tego jakiś profitów - ma sens. Inaczej - nie ma.
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
Verbum Labile debet non esse stabile.
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Oglądałem wczoraj chwilę Milan-Cagliari i jedyne co zauważyłem, to że Naingollan byłby raczej zmiennikiem Marchisio (widać go było po lewej stronie). Dlatego można sobie wyobrazić bardzo waleczny i fizyczny środek: Radja-Pogba-Vidal. Oczywiście zanim zaczną się hejty tej teorii mówię, że nic pewne nie jest, a to jest ostatni dzień okienka, koniec takich pomysłów.
- Ivory
- Juventino

Myślę, że jeden transfer dzisiaj zostanie domknięty. Widzę, że Cagliari jest skłonne opchnąć Belga skoro już szuka następcy. Nasz Pirlo grający z taką częstotliwością (+repra) może nie utrzymać pożądanej jakości gry, dlatego po początkowym sceptycyzmie wobec Belga o buddyjskich korzeniach, na ten moment jestem na tak. Zobaczymy jak finansowo będzie to wyglądać.
- D-Rose
- Juventino

Radja moze byc. Choc nie powiem, jakos wielkim entuzjastą jego transferu nie jestem.
Ale GILARDINO? ALBERTO? Nie rozumiem zainteresowania tym grajcarem. No chyba, ze przychodzi tylko dlatego, zeby grzac ławke tym lepszym ktorzy bedą z placu gry w trakcie meczu schodzić. 8)
Ale i tak najwiekszy hit dzisiejszego dnia to oferta Slaska Wrocław za Jorge Martineza :lol:
Ale GILARDINO? ALBERTO? Nie rozumiem zainteresowania tym grajcarem. No chyba, ze przychodzi tylko dlatego, zeby grzac ławke tym lepszym ktorzy bedą z placu gry w trakcie meczu schodzić. 8)
Ale i tak najwiekszy hit dzisiejszego dnia to oferta Slaska Wrocław za Jorge Martineza :lol: