Mercato (2012-2014)
- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Radja bylby dobrym pomyslem przede wszystkim ze wzgledu na naszego najlepszego zawodnika. 
Vidal nie zagra 50 spotkan. Wole go ustrzec przed kontuzjami z Sassuolo czy Chievo.

Vidal nie zagra 50 spotkan. Wole go ustrzec przed kontuzjami z Sassuolo czy Chievo.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
						"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

Czuje, że to może się skończyc na Marquniosie z Romy. Jesli jutro/dzisiaj jest spotkanie Roma/Inter /Juve. To wszystko może się tak potoczyć, że Isla pójdzie za te 7 mln do Interu, Juve weźmie z Romy Marquniosa za 4 mln  i będziemy mieli te mercato zakonczone na plus ok. 10 mln. (jeśli jeszcze za ok. 1,5 - 2 mln sprzedamy połowke Beltrame).

- zoff
 - Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Jakoś ten argument mnie nie przekonuje mając na uwadze to, jak mało rotuje Conte. Zresztą, mówimy tak jakbyśmy mieli gołą trójkę środkowych pomocników. A tak nie jest. Jest Padoin, Asa, Pogba. Jestem dziwnie przekonany, że przeżyjemy bez tego Belga.iltalismano pisze: Vidal nie zagra 50 spotkan. Wole go ustrzec przed kontuzjami z Sassuolo czy Chievo.
- albertcamus
 - Juventino

Belg na ławkę za drogi, a za ile przyszedł Ogbonna?  :C

- zoff
 - Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nie chcę być nieuprzejmy, ale lojalnie muszę Was uprzedzić, że Andrea Barzagli ma już swoje latka i drobne problemy zdrowotne.albertcamus pisze:Belg na ławkę za drogi, a za ile przyszedł Ogbonna? :C
Choć też ta cena mnie trochę zirytowała. Ale spójrzmy na to z drugiej strony. Nesta przychodził do Milanu za jeszcze większą kasę z Lazio w podobnym wieku, przez lata Alessandro był opoką. Jeśli Ogbonna ten sezon potraktuje jako wejście w ten system, w ten klub i z sezonu na sezon będzie wchodził do pierwszej jedenastki to może być to transfer na kilka bardzo ładnych lat. Myślę, że taka perspektywa jest bardzo istotna.
					Ostatnio zmieniony 01 września 2013, 13:55 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.

- Juras_Senat
 - Qualità Juventino

- wagner
 - Juventino

ja tam nie mam czasu żeby jakoś analizować wszystkie składy i wszystkie nazwiska w klubach ale w grubsza się opiętnuje...Juras_Senat pisze:Chodzi Ci o tego chłopaka za którego PSG niedawno zapłaciła 32mln?Robaku pisze:Czuje, że to może się skończyc na Marquniosie z Romy. Jesli jutro/dzisiaj jest spotkanie Roma/Inter /Juve. To wszystko może się tak potoczyć, że Isla pójdzie za te 7 mln do Interu, Juve weźmie z Romy Marquniosa za 4 mln
http://www.transfermarkt.de/de/marquinh ... 81767.html
http://www.transfermarkt.de/de/marquinh ... 53288.html
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

To jest chyba ponad moje siły ogarnąc te dwa nazwiska sorry:) W każdym razie wiekszosc wie o kogo chodzi.wagner pisze:ja tam nie mam czasu żeby jakoś analizować wszystkie składy i wszystkie nazwiska w klubach ale w grubsza się opiętnuje...Juras_Senat pisze:Chodzi Ci o tego chłopaka za którego PSG niedawno zapłaciła 32mln?Robaku pisze:Czuje, że to może się skończyc na Marquniosie z Romy. Jesli jutro/dzisiaj jest spotkanie Roma/Inter /Juve. To wszystko może się tak potoczyć, że Isla pójdzie za te 7 mln do Interu, Juve weźmie z Romy Marquniosa za 4 mln
http://www.transfermarkt.de/de/marquinh ... 81767.html
http://www.transfermarkt.de/de/marquinh ... 53288.html
Marco Antônio de Mattos Filho
- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Być może nasz trener jest tak ograniczony, że nie widzi gdzie jest potrzeba wzmocnień skoro chce rezerwowego. Być może jednak to on jest fachowcem, który zbudował ten zespół i prowadzi nas od zwycięstwa do zwycięstwa. Kto wie...

- Alfa i Omega
 - Juventino

Ściskam kciuki za transfer Radji, zdolne bydle z niego. 
Swoją drogą, gdyby w jakimś oficjalnym spotkaniu zagrał u nas Nainggolan (zakładając transfer oczywiście), Pogba i Vidal, wówczas mielibyśmy środek pola z trójką ludzi ze strasznie dziwnymi fryzurkami.

Swoją drogą, gdyby w jakimś oficjalnym spotkaniu zagrał u nas Nainggolan (zakładając transfer oczywiście), Pogba i Vidal, wówczas mielibyśmy środek pola z trójką ludzi ze strasznie dziwnymi fryzurkami.
- jareckik
 - Juventino

Czytając o zainteresowaniu belgiem, mam dziwne wrażenie że dostaliśmy jakąś ofertę za Marchisio bądź  Pyrlo...

- pumex
 - Juventino

Niby Marotta ma jeszcze powalczyć o niego dziś i jutro, ale:Alfa i Omega pisze:Ściskam kciuki za transfer Radji, zdolne bydle z niego.
"Il Cagliari avrebbe chiesto alla Juventus di riparlare di Nainggolan a gennaio, ma ormai Marrone andrà al Sassuolo" - Sky Sport

- mazi12
 - Juventino

Nie wiem co myśleć o transferze belga. Jest bardzo dobry, widziałem niejeden mecz w jego wykonaniu. Niezły walczak, nogi nie odstawia, ale chyba już ofensywą nie jest tak kolorowo. I jeszcze ta cena - 17 mln. Według mnie za duża kwota. Za te kasę moglibyśmy sprowadzić ogarniętego LWB, bo ta pozycja jest  w naszym zespole najsłabiej obstawiona. Kolarov, Coentrao lub Zuniga