LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2006, 18:04

Nigdy nie lubialem tego goscia za jego cwaniactwo wielka gwiazda a nie moze znalesc miejsca w podstatowowej 11 Realu .Jak kazdy z Romy stroi foochy widzimy co robi teraz Zebina niby nie chce jesczze grac bo mu sie odnowi kontuzja ale mojim zdaniem jak juz jest w tej kadrze na mecz to jego obowiazkiem jest wejsc na boisko gdy trener go oto prosi ...
Jestem pewny ze Capello nie poposci i Cassno bedzie mial z nim ciezka przeprawe :) z trenerem jest tak jak z policja i nauczycielem ... nigdy nie wygrasz :D

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2006, 18:12

Straszny pustak z tego Cassano, zachowuje się jakby był jakimś Pele, albo Maradoną, a on jest tylko rezerwowym w Realu....

Chociaż nawet gdyby był super gwiazdą piłki to i tak nie dawało by mu to prawa do takiego zachowania, no ale cóż on sie juz nigdy nie zmieni... :wink:

Adi_JUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2006, 20:16

ma konflikt z trenerem,siedzi na lawce i nie widac zeby cos miało sie zmienic w jego sytuacji, bo on pierwszy napewno reki nie wyciagnie... ciekawe czy jest trener ktory okiłzna jego temperametn ? bo capello był dla niego jak ojciec ale i tak nie umiał nad nim zapanowac (capello widac ma "podejscie" :smile:) cassano jak tak dalej bedzie robił to w zadnym klubie długo miejsca nie zagrzeje. Podobno Cassnao nigdy nie uzywa słowa przepraszam, a powinnien sie juz go uczyc bo daleko na takim wozku nie zajedzie :naughty: tego zawodnika nie zaliczam do ulubionych niech zostanie w realu i sprawia ze kasa tego klubu robi sie płytsza po jego wypłacie... FORZA JUVE !!!!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2006, 20:45

grejt pisze:Nigdy nie lubialem tego goscia za jego cwaniactwo wielka gwiazda a nie moze znalesc miejsca w podstatowowej 11 Realu.
Na początku sezon grał w pierwszej 11, po kontuzji usiadł na ławce i już z niej nie wstał (dobrze wiemy, że Capello gra jednym składem :>).
grejt pisze:Jak kazdy z Romy stroi foochy
Np. C.Zanetti?
grejt pisze:mojim
/o\

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2006, 01:03

No i trafił swój na swego. Wydaje mi się, że w Realu nie ma miejsca dla Cassano i Capello. Dlatego któryś z nich przy najbliższej okazji wyleci. Który? Wiadomo. No chyba, że papa Capello, który utemperował sobie Ibre, pokaże swój "kunszt" i młody-gniewny zacznie go słuchać. Kosztem wystawiania go w składzie mimo braku formy i kiepską grą całego zespołu. Skąd my to znamy, prawda?

Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 14 listopada 2006, 17:16

Cassano wrócił jednak do treningów :( ale nadal nie gra :)

Marcelo jednak przyszedł. Ale i tak sobie nie pogra do czerwca raczej. Tylko w drugim zespole. Nie chciałem pisać post pod postem w tamtym drugim temacie.

http://www.realmadrid.com/addon/img/d75 ... rcelop.jpg
mJaUcViEej pisze:Kosztem wystawiania go w składzie mimo braku formy i kiepską grą całego zespołu
Z nim na bank tak nie będzie. Co innego z Emersonem :prochno:

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2006, 16:17

A tymczasem Real nie popisuje się w swojej lidze*. Druzgocąca porażka z beniaminkiem ligii (!) nie może być dziełem przypadku.
Real 0:1 Recreativo
Real 0:2 Recreativo
Real 0:3 Recreativo
Fatalne błędy obrony Królewskich! Tak źle grającego Cannavaro w życiu nie widziałem. Zgasł w interze, odrodził się w Juve, a teraz się stacza w Realu - żadnemu piłkarzowi nie życzyłbym takiej "emerytury".

Mistrzostwo dla Realu oddala się coraz bardziej. Sevilla dość chyba sensacyjnie na czele ligii, a tymczasem Real swoje mecze przegrywa w fatalnym stylu. Choć to dopiero półmetek rozgrywek to nie wyobrażam sobie żeby Real miał jeszcze na poważnie pograć o tytuł. Podobno pod wodzą Capello Real gra nieefektownie ale efektywnie (jak każdy zespół Capello). Teraz już nawet efektywnie nie jest. Ciekawe, co przyniesie Hiszpanom przerwa świąteczna...

* - co mnie oczywiście niezmiernie cieszy :twisted: :wink:

Aser

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2006, 16:53

ble nie lubic real a tak na serio czego można by się spodziewać po capello :think:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2006, 21:27

Co ten Real wyprawia w tej lidze Hiszpanskiej, juz od bardzo dawna, to ja rozumiem :twisted: Ale to co wyrabia tam Cannavaro, a w zasadzie czego nie wyrabia od samego poczatku gry w Madrycie, to szczerze mowiac, jest to dla mnie szokujace :|

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 19:15

Gwiazdy Realu Madryt wystawione na sprzedaż

Sztab klubu piłkarskiego Real Madryt - trener Fabio Capello, dyrektor Pedja Mijatovic i doradca Franco Baldini, planują wielką wyprzedaż gwiazd. Na liście transferowej znajdzie się 16 zawodników pierwszej drużyny, w tym Raul, David Beckham, czy Ronaldo.

Jak informują hiszpańskie media trener Capello gotów jest pożegnać się również z Michelem Salgado, Ivanem Helguerą, Roberto Carlosem, Gutim, Raulem Bravo, Jose Reyesem, Emersonem, Antonio Cassano, Francisco Pavonem, Alvaro Mejią, Oscarem Minambresem, Pablo Garcią i Carlosem Diogo.

Po zakończeniu bieżącego sezonu zawodnicy ci otrzymają propozycję rozwiązania umowy lub zostaną sprzedani do innych klubów.

źródło

Jeśli to prawda może to oznaczać tylko tyle, że Capello ma zamiar sprowadzić do Madrytu połowe Romy :prochno:
I skoro szukuje się taaaaka wyprzedaż możnaby pośledzić sytuacje kilku zawodników.

Obrazek
Wesoł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 19:24

Nic ciekawego dla nas. Z tych piłkarzy moją uwagę (patrząc z perpektywy przydatności dla Juventusu) mogą przykłuć na pierwszy rzut oka tylko Reyes, Cassano, Guti i Beckham, ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że są zbędni. Gdybym na siłe miał wskazać kogoś, kogo bym do Juve wziął, to był by to pewnie Guti, ale to bardzo na siłe.

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 19:36

Hohohooo jeśli to prawda to kibice Realu muszą być chyba nieźle wkurzeni na swojego nowego szkoleniowca :lol: sprzedać Raula no no no i Reyesa zatrudnionego pół roku wcześniej :prochno: akurat jego bym chciał w Juve bo Nedved już niemłody :idea: no i może jeszcze na Salgado można popatrzeć

Ale tak całkiem poważnie - niemożliwe, żeby ich wszystkich sprzedano.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 19:53

Hehe, ale by akcja byla jesli Emerson by wrocil do Juve :D

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 19:59

na miejscu Capello to bym się głęboko zastanowił nad tym co wyprawia bo kogo jak kogo ale Raula :?: :rotfl: on chyba chce aby zarząd miał wybór taki prosty jak miał w Juve Del Piero czy Capello - Raul czy Capello :prochno:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2007, 20:06

juverm pisze:Jak informują hiszpańskie media trener Capello gotów jest pożegnać się również z (...) Emersonem.
Ech, więc ten news to na pewno plota. Z kim jak, z kim, ale na pewno z Emerson’em nie postąpi tak jak z innymi zawodnikami. Emerson wiernie podąża za swoim panem. Jeśli już, to Capello odejdzie do innego klubu zabierając go ze sobą. :lol:
Wonki pisze:Sprzedać Raula no no no i Reyesa zatrudnionego pół roku wcześniej :prochno: akurat jego bym chciał w Juve bo Nedved już niemłody :idea: no i może jeszcze na Salgado można popatrzeć.
Ale tak całkiem poważnie - niemożliwe, żeby ich wszystkich sprzedano.
Raul w Juve to od zawsze było moje marzenie, ale oczywiście nierealne z wielu względów. Od zawsze go uwielbiałem. Jego szanuję najbardziej, spośród piłkarzy nie grających w Juve. A o Salado to mam nadzieję, że żartowałeś. Reyes w Serie A? Temat Hiszpanów we Włoszech jest chyba wszystkim znany, ale pomarzyć dobra rzecz. Ja wolę Fabregas’a :P
Wonki pisze:Ale tak całkiem poważnie - niemożliwe, żeby ich wszystkich sprzedano.
Dokładnie. Conajmniej 80% tych zawodników zostanie w Realu.

Pozdro

ODPOWIEDZ