LaLiga
- grejt
- Juventino
Nigdy nie lubialem tego goscia za jego cwaniactwo wielka gwiazda a nie moze znalesc miejsca w podstatowowej 11 Realu .Jak kazdy z Romy stroi foochy widzimy co robi teraz Zebina niby nie chce jesczze grac bo mu sie odnowi kontuzja ale mojim zdaniem jak juz jest w tej kadrze na mecz to jego obowiazkiem jest wejsc na boisko gdy trener go oto prosi ...
Jestem pewny ze Capello nie poposci i Cassno bedzie mial z nim ciezka przeprawe
z trenerem jest tak jak z policja i nauczycielem ... nigdy nie wygrasz 
Jestem pewny ze Capello nie poposci i Cassno bedzie mial z nim ciezka przeprawe

- Gianni_Marciano
- Juventino
Straszny pustak z tego Cassano, zachowuje się jakby był jakimś Pele, albo Maradoną, a on jest tylko rezerwowym w Realu....
Chociaż nawet gdyby był super gwiazdą piłki to i tak nie dawało by mu to prawa do takiego zachowania, no ale cóż on sie juz nigdy nie zmieni...
Chociaż nawet gdyby był super gwiazdą piłki to i tak nie dawało by mu to prawa do takiego zachowania, no ale cóż on sie juz nigdy nie zmieni...
- Adi_JUVE
- Juventino
ma konflikt z trenerem,siedzi na lawce i nie widac zeby cos miało sie zmienic w jego sytuacji, bo on pierwszy napewno reki nie wyciagnie... ciekawe czy jest trener ktory okiłzna jego temperametn ? bo capello był dla niego jak ojciec ale i tak nie umiał nad nim zapanowac (capello widac ma "podejscie"
) cassano jak tak dalej bedzie robił to w zadnym klubie długo miejsca nie zagrzeje. Podobno Cassnao nigdy nie uzywa słowa przepraszam, a powinnien sie juz go uczyc bo daleko na takim wozku nie zajedzie :naughty: tego zawodnika nie zaliczam do ulubionych niech zostanie w realu i sprawia ze kasa tego klubu robi sie płytsza po jego wypłacie... FORZA JUVE !!!!
- Lypsky
- Juventino
Na początku sezon grał w pierwszej 11, po kontuzji usiadł na ławce i już z niej nie wstał (dobrze wiemy, że Capello gra jednym składem :>).grejt pisze:Nigdy nie lubialem tego goscia za jego cwaniactwo wielka gwiazda a nie moze znalesc miejsca w podstatowowej 11 Realu.
Np. C.Zanetti?grejt pisze:Jak kazdy z Romy stroi foochy
/o\grejt pisze:mojim
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mesju
- Qualità Juventino
No i trafił swój na swego. Wydaje mi się, że w Realu nie ma miejsca dla Cassano i Capello. Dlatego któryś z nich przy najbliższej okazji wyleci. Który? Wiadomo. No chyba, że papa Capello, który utemperował sobie Ibre, pokaże swój "kunszt" i młody-gniewny zacznie go słuchać. Kosztem wystawiania go w składzie mimo braku formy i kiepską grą całego zespołu. Skąd my to znamy, prawda?
- Junakson
- Madridista
Cassano wrócił jednak do treningów
ale nadal nie gra
Marcelo jednak przyszedł. Ale i tak sobie nie pogra do czerwca raczej. Tylko w drugim zespole. Nie chciałem pisać post pod postem w tamtym drugim temacie.
http://www.realmadrid.com/addon/img/d75 ... rcelop.jpg

Marcelo jednak przyszedł. Ale i tak sobie nie pogra do czerwca raczej. Tylko w drugim zespole. Nie chciałem pisać post pod postem w tamtym drugim temacie.
http://www.realmadrid.com/addon/img/d75 ... rcelop.jpg
Z nim na bank tak nie będzie. Co innego z EmersonemmJaUcViEej pisze:Kosztem wystawiania go w składzie mimo braku formy i kiepską grą całego zespołu

- Wonki
- Juventino
A tymczasem Real nie popisuje się w swojej lidze*. Druzgocąca porażka z beniaminkiem ligii (!) nie może być dziełem przypadku.
Real 0:1 Recreativo
Real 0:2 Recreativo
Real 0:3 Recreativo
Fatalne błędy obrony Królewskich! Tak źle grającego Cannavaro w życiu nie widziałem. Zgasł w interze, odrodził się w Juve, a teraz się stacza w Realu - żadnemu piłkarzowi nie życzyłbym takiej "emerytury".
Mistrzostwo dla Realu oddala się coraz bardziej. Sevilla dość chyba sensacyjnie na czele ligii, a tymczasem Real swoje mecze przegrywa w fatalnym stylu. Choć to dopiero półmetek rozgrywek to nie wyobrażam sobie żeby Real miał jeszcze na poważnie pograć o tytuł. Podobno pod wodzą Capello Real gra nieefektownie ale efektywnie (jak każdy zespół Capello). Teraz już nawet efektywnie nie jest. Ciekawe, co przyniesie Hiszpanom przerwa świąteczna...
* - co mnie oczywiście niezmiernie cieszy :twisted:
Real 0:1 Recreativo
Real 0:2 Recreativo
Real 0:3 Recreativo
Fatalne błędy obrony Królewskich! Tak źle grającego Cannavaro w życiu nie widziałem. Zgasł w interze, odrodził się w Juve, a teraz się stacza w Realu - żadnemu piłkarzowi nie życzyłbym takiej "emerytury".
Mistrzostwo dla Realu oddala się coraz bardziej. Sevilla dość chyba sensacyjnie na czele ligii, a tymczasem Real swoje mecze przegrywa w fatalnym stylu. Choć to dopiero półmetek rozgrywek to nie wyobrażam sobie żeby Real miał jeszcze na poważnie pograć o tytuł. Podobno pod wodzą Capello Real gra nieefektownie ale efektywnie (jak każdy zespół Capello). Teraz już nawet efektywnie nie jest. Ciekawe, co przyniesie Hiszpanom przerwa świąteczna...
* - co mnie oczywiście niezmiernie cieszy :twisted:
- DamKam
- Juventino
Co ten Real wyprawia w tej lidze Hiszpanskiej, juz od bardzo dawna, to ja rozumiem :twisted: Ale to co wyrabia tam Cannavaro, a w zasadzie czego nie wyrabia od samego poczatku gry w Madrycie, to szczerze mowiac, jest to dla mnie szokujace 

- juverm
- Juventino
Gwiazdy Realu Madryt wystawione na sprzedaż
Sztab klubu piłkarskiego Real Madryt - trener Fabio Capello, dyrektor Pedja Mijatovic i doradca Franco Baldini, planują wielką wyprzedaż gwiazd. Na liście transferowej znajdzie się 16 zawodników pierwszej drużyny, w tym Raul, David Beckham, czy Ronaldo.
Jak informują hiszpańskie media trener Capello gotów jest pożegnać się również z Michelem Salgado, Ivanem Helguerą, Roberto Carlosem, Gutim, Raulem Bravo, Jose Reyesem, Emersonem, Antonio Cassano, Francisco Pavonem, Alvaro Mejią, Oscarem Minambresem, Pablo Garcią i Carlosem Diogo.
Po zakończeniu bieżącego sezonu zawodnicy ci otrzymają propozycję rozwiązania umowy lub zostaną sprzedani do innych klubów.
źródło
Jeśli to prawda może to oznaczać tylko tyle, że Capello ma zamiar sprowadzić do Madrytu połowe Romy
I skoro szukuje się taaaaka wyprzedaż możnaby pośledzić sytuacje kilku zawodników.
Sztab klubu piłkarskiego Real Madryt - trener Fabio Capello, dyrektor Pedja Mijatovic i doradca Franco Baldini, planują wielką wyprzedaż gwiazd. Na liście transferowej znajdzie się 16 zawodników pierwszej drużyny, w tym Raul, David Beckham, czy Ronaldo.
Jak informują hiszpańskie media trener Capello gotów jest pożegnać się również z Michelem Salgado, Ivanem Helguerą, Roberto Carlosem, Gutim, Raulem Bravo, Jose Reyesem, Emersonem, Antonio Cassano, Francisco Pavonem, Alvaro Mejią, Oscarem Minambresem, Pablo Garcią i Carlosem Diogo.
Po zakończeniu bieżącego sezonu zawodnicy ci otrzymają propozycję rozwiązania umowy lub zostaną sprzedani do innych klubów.
źródło
Jeśli to prawda może to oznaczać tylko tyle, że Capello ma zamiar sprowadzić do Madrytu połowe Romy

I skoro szukuje się taaaaka wyprzedaż możnaby pośledzić sytuacje kilku zawodników.

- Wesoł
- Juventino
Nic ciekawego dla nas. Z tych piłkarzy moją uwagę (patrząc z perpektywy przydatności dla Juventusu) mogą przykłuć na pierwszy rzut oka tylko Reyes, Cassano, Guti i Beckham, ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że są zbędni. Gdybym na siłe miał wskazać kogoś, kogo bym do Juve wziął, to był by to pewnie Guti, ale to bardzo na siłe.
- Wonki
- Juventino
Hohohooo jeśli to prawda to kibice Realu muszą być chyba nieźle wkurzeni na swojego nowego szkoleniowca :lol: sprzedać Raula no no no i Reyesa zatrudnionego pół roku wcześniej
akurat jego bym chciał w Juve bo Nedved już niemłody :idea: no i może jeszcze na Salgado można popatrzeć
Ale tak całkiem poważnie - niemożliwe, żeby ich wszystkich sprzedano.

- Monte Cristo
- Juventino
Hehe, ale by akcja byla jesli Emerson by wrocil do Juve 

- mateo369
- Juventino
na miejscu Capello to bym się głęboko zastanowił nad tym co wyprawia bo kogo jak kogo ale Raula
:rotfl: on chyba chce aby zarząd miał wybór taki prosty jak miał w Juve Del Piero czy Capello - Raul czy Capello 

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Szymek
- Juventino
Ech, więc ten news to na pewno plota. Z kim jak, z kim, ale na pewno z Emerson’em nie postąpi tak jak z innymi zawodnikami. Emerson wiernie podąża za swoim panem. Jeśli już, to Capello odejdzie do innego klubu zabierając go ze sobą. :lol:juverm pisze:Jak informują hiszpańskie media trener Capello gotów jest pożegnać się również z (...) Emersonem.
Raul w Juve to od zawsze było moje marzenie, ale oczywiście nierealne z wielu względów. Od zawsze go uwielbiałem. Jego szanuję najbardziej, spośród piłkarzy nie grających w Juve. A o Salado to mam nadzieję, że żartowałeś. Reyes w Serie A? Temat Hiszpanów we Włoszech jest chyba wszystkim znany, ale pomarzyć dobra rzecz. Ja wolę Fabregas’aWonki pisze:Sprzedać Raula no no no i Reyesa zatrudnionego pół roku wcześniejakurat jego bym chciał w Juve bo Nedved już niemłody :idea: no i może jeszcze na Salgado można popatrzeć.

Dokładnie. Conajmniej 80% tych zawodników zostanie w Realu.Wonki pisze:Ale tak całkiem poważnie - niemożliwe, żeby ich wszystkich sprzedano.
Pozdro