Quiz (Filmy)
- NeBu
- Juventino

eee...Step Up 2 The Streets XD
chyba nie było...a to dziwne...

może ten koleś wam się z czymś skojarzy
chyba nie było...a to dziwne...

nieKwiAtek pisze:Vantage Point?
też nieJ1897 pisze:Wanted?
nie (a mi ten gośc kojarzy się z takim innym filmem i w dodatku to nie jest film-zagadka XD)tabo89 pisze:mi sie ten gość kojarzy z filmem Uprowadzona (Taken)

może ten koleś wam się z czymś skojarzy
oczywiścieJ1897 pisze:Ultimatum Bourne'a
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2008, 16:15 przez NeBu, łącznie zmieniany 3 razy.
'this crazy shine it never lets you die'
- J1897
- Juventino

Ultimatum Bourne'a
Zagadka:

serial...
Podpowiedź:

jakoś tak screeny podobne, ale chodzi o bohaterów!
czy warto? hmmm... powiem tak, wielka sensacja to nie jest, ale jak nie masz nic innego do oglądania, to można zacząć! dość przewidywalny i z oklepanymi rozwiązaniami!
Zagadka:

serial...
niestety nie!kamilu_87 pisze:Dexter ?
Podpowiedź:

jakoś tak screeny podobne, ale chodzi o bohaterów!
Tak!KwiAtek pisze:My Own Worst Enemy? Jesli tak, to czy warto ogladac ten serial?
czy warto? hmmm... powiem tak, wielka sensacja to nie jest, ale jak nie masz nic innego do oglądania, to można zacząć! dość przewidywalny i z oklepanymi rozwiązaniami!
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2008, 20:47 przez J1897, łącznie zmieniany 4 razy.
- steru
- Qualità Juventino

Że tak wtrącę... Serial został anulowany więc nie ma się raczej po co brać za niego... Nie wiadomo nawet czy cała pierwsza seria zostanie wyemitowana. Bardzo słabe wyniki oglądalności...KwiAtek pisze:My Own Worst Enemy? Jesli tak, to czy warto ogladac ten serial?
Dawaj Kwiatek zagadkę
- KwiAtek
- Juventino

Ok dzieki za info, ja natomiast zapodaje zagadke z lajtowym serialikiem, ktory osobiscie polecam
-

Trafna odpowiedz i to bez pomocy 'Intersectu' (if ju noł łot aj min)J1897 pisze:Chuck!
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2008, 17:11 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"