Mercato (2012-2014)
- JuveFilip_8_
 - Juventino

Nie wierze w jakikolwiek zakup w aktualne mercato, ewentualnie sprzedaż Motta/DJ. Według mnie są całkowicie zbędni, a jakby jakiś dobry hajsik za nich Marotta wyciągnął dostałby u mnie wysoką notę za całokształt mercato, mimo żadnej niespodzianki na koniec jeżeli chodzi o import mięsa.

- Castiel
 - Juventino

Pamiętam typa tu na forum, może sprzed 2 miesięcy co pisał że Juve wyciągnie Lewandowskiego za 18 mln w końcówce okienka. Wróżbita Maciej na fali.JuveFilip_8_ pisze:Nie wierze w jakikolwiek zakup w aktualne mercato, ewentualnie sprzedaż Motta/DJ. Według mnie są całkowicie zbędni, a jakby jakiś dobry hajsik za nich Marotta wyciągnął dostałby u mnie wysoką notę za całokształt mercato, mimo żadnej niespodzianki na koniec jeżeli chodzi o import mięsa.
A tak na poważnie już to okienko wygląda nad wyraz dobrze i nasz dyro jak odwalił kawał dobrej roboty tak pewnie ściągnie jakiegoś leszcza by nie było aż tak dobrze,
- Sorek21
 - Juventino

I tu należy mu się pochwała.Poszedłby do Neapolu i brudasy kazaliby skakać a kto nie chce ten za Juve.To byłaby kłopotliwa sytuacja dla niego.Milan jest bardziej cywilizowany.Łukasz pisze:Może dlatego, że jest wychowankiem Milanu?Winner pisze:Zastanawia mnie tylko czemu wybrał ławkę w Mediolanie a nie w Neapolu, gdzie miałby moim zdaniem więcej okazji do gry.
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

W ogole tak sobie marze 3 dni mercato - 3 zawodników na pozybcie sie.
Isla, Motta i kto? DeCeglie/Beltrame/FaQa.
Fajnie byłoby kogos pozyskac bo kurde konkurencja nie spi. Lazio blisko Buraka, Roma (może i się osłabi DeRossim) planuje jeszcze kogos wyciagnac. Milan pewine Honda / Kaka dojdzie.
Trzeba jeszcze coś zrobić na poziomie.
Nie Basty czy inne wynalazki tylko kogos z klasa
Zuniga, Nani czy Ibarbo.
Upsi - internet mi szwankował w nocy. Nie wiedzialem, ze sie dodało.
Stalosc poglądać - to wazne w dobie przedwczorajszego - "matri to slabiak, kopie się po czole, trzeba go jak najszybciej wywalic z Juve." i wczorajszego "będe za nim tesknił, bedziemy tego zalowac, jak mozna bylo go sprzedac?"
Ale do usuniecia!

Fajnie byłoby kogos pozyskac bo kurde konkurencja nie spi. Lazio blisko Buraka, Roma (może i się osłabi DeRossim) planuje jeszcze kogos wyciagnac. Milan pewine Honda / Kaka dojdzie.
Zuniga, Nani czy Ibarbo.
Upsi - internet mi szwankował w nocy. Nie wiedzialem, ze sie dodało.
Stalosc poglądać - to wazne w dobie przedwczorajszego - "matri to slabiak, kopie się po czole, trzeba go jak najszybciej wywalic z Juve." i wczorajszego "będe za nim tesknił, bedziemy tego zalowac, jak mozna bylo go sprzedac?"
Ale do usuniecia!
					Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 10:03 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

- Castiel
 - Juventino

Powtarzasz się, ale + za stałość poglądówRobaku pisze:W ogole tak sobie marze 3 dni mercato - 3 zawodników na pozybcie sie.
Zuniga, Nani czy Ibarbo.
Eriksen poszedł to Tottenjamu za 11 mln. Czemu nie do nas? :płaczę:
- jakku1
 - Juventino

Tak ze zdroworozsądkowego punktu widzenia, to powinnismy wykonac jeszcze jeden transfer do klubu (przy obecnym naszym skladzie osobowym). Brakuje nam kogos ofensywnego na lewa albo prawa flanke. Bylo to widac w meczu z Sampdoria. Czesto w takich momentach, kiedy nie mozemy sie przebic przez mur obronny przeciwnika Conte wprowadzal Giaccheriniego, ktory gral bardzo wysoko na lewym WB. Teraz juz nie mamy takiej mozliwosci. Wydaje mi sie, ze mozemy w ostatnich godzinach mercato spodziewac sie kogos o takiej charakterystyce. 
Di Marzio z kolei pisze o tym, ze w przypadku sprzedazy polowki Marrone bedziemy chcieli zakupic srodkowego pomocnika. I tutaj jest mowa o Nainggolanie. Cellino zyczy sobie jednak bardzo duzo za swojego gracza. Poza tym, to jest typowy srodkowy pomocnik i gracz duzo mniej wszechstronny od chociazby wyzej wspomnianego przeze mnie Giaccheriniego.
Gdybym mial strzelac, to strzelilbym tak: Bonaventura lub Nainggolan. Jednak to wlasnie z Belgiem laczy nas w ostatnich dniach wiekszosc komentatorow. Aaa, zapomnialbym. Ciagle jest mozliwa opcja rezerwowa: czyli Marquinho z Romy. Jednak mowiac szczerze, wolalbym takiego transferu uniknac.
Edit: Marrone i Quagliarella zgodzili sie opuscic klub. Marrona powiedzial tak Sassuolo, a Quagliarella West Hamowi. Teraz wszystko zalezy od tego, co zdecyduje klub. Jesli znajdziemy nastepce dla Marrone, on odejdzie. Stad te proby i zapytania o Nainggolana w ostatnich dniach. Conte nie chce puscic Luki w sytuacji, gdyby nie mial zagwarantowanego nastepcy na srodek pomocy. Co do sprawy Quaga - nie wiadomo co dalej. Sam pilkarz wyrazil zgode na transfer do West Hamu.

Di Marzio z kolei pisze o tym, ze w przypadku sprzedazy polowki Marrone bedziemy chcieli zakupic srodkowego pomocnika. I tutaj jest mowa o Nainggolanie. Cellino zyczy sobie jednak bardzo duzo za swojego gracza. Poza tym, to jest typowy srodkowy pomocnik i gracz duzo mniej wszechstronny od chociazby wyzej wspomnianego przeze mnie Giaccheriniego.
Gdybym mial strzelac, to strzelilbym tak: Bonaventura lub Nainggolan. Jednak to wlasnie z Belgiem laczy nas w ostatnich dniach wiekszosc komentatorow. Aaa, zapomnialbym. Ciagle jest mozliwa opcja rezerwowa: czyli Marquinho z Romy. Jednak mowiac szczerze, wolalbym takiego transferu uniknac.
Edit: Marrone i Quagliarella zgodzili sie opuscic klub. Marrona powiedzial tak Sassuolo, a Quagliarella West Hamowi. Teraz wszystko zalezy od tego, co zdecyduje klub. Jesli znajdziemy nastepce dla Marrone, on odejdzie. Stad te proby i zapytania o Nainggolana w ostatnich dniach. Conte nie chce puscic Luki w sytuacji, gdyby nie mial zagwarantowanego nastepcy na srodek pomocy. Co do sprawy Quaga - nie wiadomo co dalej. Sam pilkarz wyrazil zgode na transfer do West Hamu.
					Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 10:53 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
						- Mehehehe
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Przede wszystkim trzeba pamiętać, że za transfery Matriego i Marrone nie zarobiliśmy 11+3.5 i zaraz to wydamy. Transfer Matriego rozbito na 4 raty. Więc zakładam transfer za max 7 mln.

- Mate.G
 - Juventino

Dzisiaj ostatni dzień okienka transferowego w Hiszpanii. 
Mam pytanie w związku z tym. Nasze okienko trwa dłużej i czy w takim w przypadku możemy kupić zawodnika z Hiszpanii np jutro, kiedy tam okienko będzie już zakończone ?

Mam pytanie w związku z tym. Nasze okienko trwa dłużej i czy w takim w przypadku możemy kupić zawodnika z Hiszpanii np jutro, kiedy tam okienko będzie już zakończone ?
- Robaku
 - Juventino

A czy ktoś coś szerzej może powiedzieć o furii Conte na wczorajszej konfie? Podobno był b. wkur...zony.
Dzisiaj pojawiają sie kolejne opcje Radja to priorytet, ale istnieje obawa, że nie do wyciągnięcia, Dlatego pojawiają się ew. zastepstwa Obiang i Kristicic.
Obiang byłby naprawdę fajny, pokazal w meczu z nami ,ze ma potencjal.
Kristicic tez jest w miarę mlody i Conte coś mógłby z niego zrobic. Ale nie wiem jak to będzie wyglądało jesli FaQa odejdzie (czego mu zycze) - Conte zabije ten zarzad!?

Dzisiaj pojawiają sie kolejne opcje Radja to priorytet, ale istnieje obawa, że nie do wyciągnięcia, Dlatego pojawiają się ew. zastepstwa Obiang i Kristicic.
Obiang byłby naprawdę fajny, pokazal w meczu z nami ,ze ma potencjal.
Kristicic tez jest w miarę mlody i Conte coś mógłby z niego zrobic. Ale nie wiem jak to będzie wyglądało jesli FaQa odejdzie (czego mu zycze) - Conte zabije ten zarzad!?
- Piti
 - Juventino

@Robaku
Mysle, że to gra pod publike. Marotta wychodzi na bezwzględnego dyrektera sportowego, a Conte na czlowieka, ktory do konca wielbil swoich pilkarzy bez wzgledu na to jaki poziom prezentowali itp
 Licze na jakąś miłą niespodziankę jeszcze. Odszedł Marrone i Matri, trzeba uzupelnić kadre przynajmniej 1 pilkarzem, licze na jakiegoś LWB, marzenie - Coentrao (ponoc jeszcze nic dogadanego w sprawie pojscia do Spurs, więc jeszcze jakas nadzieja jest), ale nie obraze sie jak przyjdzie Bonaventura, bo uwazam go za dobrego zawodnika.

Mysle, że to gra pod publike. Marotta wychodzi na bezwzględnego dyrektera sportowego, a Conte na czlowieka, ktory do konca wielbil swoich pilkarzy bez wzgledu na to jaki poziom prezentowali itp
- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Tak, prawdopodobnie jesteśmy 100 mln do tyłu, bo my nigdy nie kupujemy w ratach, ale w ratach sprzedajemy. Propsy.Mehehehe pisze:Przede wszystkim trzeba pamiętać, że za transfery Matriego i Marrone nie zarobiliśmy 11+3.5 i zaraz to wydamy. Transfer Matriego rozbito na 4 raty. Więc zakładam transfer za max 7 mln.
- pablo1503
 - Juventino

Jak skończy się u nich okienko transferowe, to nie będą mogli kupować zawodników, ale jak najbardziej będzie można ich sprzedawać.Mate.G pisze:Dzisiaj ostatni dzień okienka transferowego w Hiszpanii.

- Ouh_yeah
 - Qualità Juventino

No mniej więcej tak to wygląda. Zresztą ta rzekoma furia Conte, o której dziś dużo we włoskiej prasie, jest trochę przereklamowana. Zobaczcie sami:Bazyliszek pisze:Mysle, że to gra pod publike. Marotta wychodzi na bezwzględnego dyrektera sportowego, a Conte na czlowieka, ktory do konca wielbil swoich pilkarzy bez wzgledu na to jaki poziom prezentowali itp
Co do West Hamu - oni oferują tylko wypożyczenie z prawem wykupu, ich oferta nie przejdzie, ponoć już została odrzucona.
Od wczoraj wszyscy wiedzą, że transfer Marrone jest dogadany (brak powołania!), a Ty dziś piszesz, że się zgodził? :doh: Przecież już parę dni temu jego ojciec mówił, że zrobią tak, jak im Marotta każe. O tym, że Q się zgodził na West Ham też było ładnych parę dni temu. Wczoraj Conte powiedział, że skoro Marti poszedł to Q zostaje.jakku1 pisze:Edit: Marrone i Quagliarella zgodzili sie opuscic klub. Marrona powiedzial tak Sassuolo, a Quagliarella West Hamowi. Teraz wszystko zalezy od tego, co zdecyduje klub. Jesli znajdziemy nastepce dla Marrone, on odejdzie. Stad te proby i zapytania o Nainggolana w ostatnich dniach. Conte nie chce puscic Luki w sytuacji, gdyby nie mial zagwarantowanego nastepcy na srodek pomocy. Co do sprawy Quaga - nie wiadomo co dalej. Sam pilkarz wyrazil zgode na transfer do West Hamu.