Mercato (2012-2014)
- Winner
 - Juventino

Matri oficjalnie ponownie czerwono-czarny http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/44887. Z innych informacji wynika że kasa na Matriego będzie z transferu Boatenga do Schalke za 12 mln.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
						- Kucharius1
 - Juventino

Właśnie ! Dopiero Pep da im odpowiednią swobodę i chłopaki odbiją się od dna. ! oneone1111alina pisze:Prawda! A zobacz jak ten cały Hejnkes ograniczał taktycznie Mandziukicia, Rojbena, Milera i Riberego! Nic nie grali w zeszłym sezonie!!!!!!!!111Kucharius1 pisze:Masz racje! Nic mnie tak nie wkurza jak napastnik harujący przy odbiorze piłkiAlexinhio-10 pisze:Poza tym Castiel ma racje, napastnicy maja w tym durnym ustawieniu, dziwne zalozenia taktyczne i chocby tu gral Aguero, czy inny napadzior o wysokich umiejetnosciach to byloby mu ciezko. Llorente ma grac na szpicy albo wysunietego, to samo Matri. Wkurza mnie ze Conte probuje za wszelka cene zawodnikow dostosowac do taktyki, a nie odwrotnie.Ten cały Conte to już w ogóle żenada.
Niespodzianka na koniec Mercato ? Ibarbo lub Berardi.
- pan Zambrotta
 - Juventino

warte odnotowania jest fakt, że po zmianie klubu Matri znowu zaliczy debiut przeciwko Cagliari.
cóż, ponoć łysy z milanu to najlepszy ds na świecie i z nim już dawno zdobylibyśmy lm (nie moje słowa, lecz pewnego "redaktora" jp), więc pewnie wie co robi
 . Dużo szrotu sprzedaliśmy, finansowe scudetto nasze.

cóż, ponoć łysy z milanu to najlepszy ds na świecie i z nim już dawno zdobylibyśmy lm (nie moje słowa, lecz pewnego "redaktora" jp), więc pewnie wie co robi
- squinter
 - Juventino

Matri byl nam zbedny, skoro Vucinic gra obok Teveza pierwsze skrzypce, a na zmiane jest Llorente. Swietny interes, ciekaw jestem, czy sprowadzimy w to mercato kogos jeszcze, mam nadzieje, ze Marotta nie zaskoczy nas nazwiskiem pokroju tego goscia z Parmy.

- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

Oj Nie Zambro jeszcze nie.pan Zambrotta pisze:warte odnotowania jest fakt, że po zmianie klubu Matri znowu zaliczy debiut przeciwko Cagliari.
cóż, ponoć łysy z milanu to najlepszy ds na świecie i z nim już dawno zdobylibyśmy lm (nie moje słowa, lecz pewnego "redaktora" jp), więc pewnie wie co robi. Dużo szrotu sprzedaliśmy, finansowe scudetto nasze.
Warto przypomnieć ze Ziegler tylko wypozyczenie. Nadal gdzieś tam jest Motta, DeCeglie nikomu niepotrzebny i ten FaQa, który prawdopodobnie nie odejdzie A Szkoda, Czuje, że finansowe scudetto mozemy zrobic do konca okna.
moze Motta, Marrone, Beltrame, Fabio.
Go Marotta Go.
- wagner
 - Juventino

Będę zgrzytał zębami gdy za kilka spotkań wepchnie nam bramkęWinner pisze:Matri oficjalnie ponownie czerwono-czarny http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/44887.
- pumex
 - Juventino

11 milionów za Matriego? Cóż, kwota powoduje, że nad transferem nie ma co debatować. Ofertę tej wysokości po prostu trzeba było zaakceptować. Lubę Matriego głównie za jako skromny i waleczny charakter, lecz umiejętności ma przeciętne. Ot, taki jednowymiarowy grajek, jak się uda to przyjmij, obróć się i strzel jakkolwiek, może wpadnie. Przeciętna szybkość, przeciętne warunki fizyczne, raczej słana technika i tragiczna gra w powietrzu. Zapamiętam go jednak dobrze, przed oczami mam jego bramkę w meczu z Milanem pt. Muntari oraz gola z Celtikiem. Fajnie też asystował Pepe bodaj w którymś meczu z Lazio.
Jakiegoś wielkiego żalu z mojej strony nie ma. Powodzenia.

Jakiegoś wielkiego żalu z mojej strony nie ma. Powodzenia.

- meda11
 - Juventino

- francois
 - Juventino

Jak oni to wyliczają, że operacja sprzedaży Matriego przyniesie 0.6 mln zysku? :doh: Przy każdej sprzedaży jest taka informacja, a co to w sumie oznacza?

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
						tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vimes
 - Juventino

- meda11
 - Juventino

Pewnie zostanie. Quag raczej nie zgodzi się na odejście do średniaka - tym bardziej po opchnięciu Matriego. Gdyby zainteresowanie Arsenalu byłoby prawdziwe to pewnie facet już by się pakował. Kierunek wschodni i Donieck pewnie wchodziłby w grę ale musiałby dostać 3-3.5 bańki na rękę, a w to też wątpię. A propos 3.5 bańki - tyle na rok ma ponoć dostać Zuniga za przedłużenie kontraktu. Filmowiec jest naprawdę zdeterminowany - wszystko byle tylko nie dać gracza Juventusowi.

- bendzamin
 - Redaktor

Że karta Matriego była warta 10,4 mln €. Niedługo będzie tekst na JP, gdzie będzie wyczerpująco wytłumaczone jak to jest z amortyzacją kart zawodników i wszystko będzie jasne.francois pisze:Jak oni to wyliczają, że operacja sprzedaży Matriego przyniesie 0.6 mln zysku? :doh: Przy każdej sprzedaży jest taka informacja, a co to w sumie oznacza?
- meda11
 - Juventino

Zagrywka psychologiczna. Zrzuca odpowiedzialność na Marotte czyli chłodno kalkującego dyrektora sportowego, a on sam wychodzi na trenera uwielbiającego swoich zawodników. Jak Beppe ściągnie za te pieniądze Zunige czy innego Nainggolana to za tydzień o Matrim i Gacku słowa nie usłyszymy. Natomiast pełno będzie tekstów: "Radja to prawdziwy profesjonalista i wspaniały człowiek. Bardzo szybko zintegrował się z resztą chłopaków i równie szybko przyswaja naszą taktykę. To jest facet, który podnosi poziom rywalizacji w zespole, a ta jak wiemy pomoże nam być z każdym dniem jeszcze lepszymi. Dzięki temu możemy jeszcze szybciej gonić marzenie pt. Liga Mistrzów."bendzamin pisze:Marotta powiedział wczoraj, że jeśli Matri odejdzie, to Quagliarella zostaje. Conte dzisiaj na konferencji był wkurzony z powodu odejścia Matriego i Giaka, powiedział że nie były to transfery planowane. Dodał, że ma nadzieję na pozostanie Quaga.
- Castiel
 - Juventino

Obejrzyj sobie mecze Juve i od razu zobaczysz, że to nie dzięki napastnikom wygraliśmy te 2 mistrzostwa. Napastnik taki jak Tevez czy Llorente powinni być w ataku wolnymi elektronami i skupiać się przede wszystkim na szukaniu pozycji. Conte chce żeby to się wszystko ładnie i równo przesuwało ok ale idą wszyscy równo to jak chcą zaskoczyć rywala? Mam nadzieje, że Tevez zmieni trochę ten stan rzeczy bo ostatnie 2 lata wyglądały pod względem ataku fatalnie. Nasi zamiast szukać pozycji, uciekać to dreptali sobie równo z obrońcami i liczyli na cud. Taka przynajmniej była wizja Conte - napastnicy są beznadziejni to niech przynajmniej robią miejsce dla 2 linii którą akurat mamy genialną, może oni coś wymyślą.meda11 pisze:Dla dobra wszystkich użytkowników forum zachowaj takie durne komentarze dla siebie. Proszę...Castiel pisze:Znając życie Matri będzie sobie lepiej radził w Milanie. Tam nie będzie miał tych wszystkich kretyńskich zadań taktycznych. Większa swoboda na pewno wyjdzie mu na dobre.