Mercato (2012-2014)
- Krystek
 - Juventino

A jak było z Ziegler'em? Najwyraźniej można tak zrobić, ale mam nadzieje że ta oferta od razu zostanie odrzucona.baka pisze:Właśnie to przeczytałem jak można takie głupoty wypisywać, przecież Llorente do 2014 roku nie ma prawa zmienić klubu...deszczowy pisze:Na Onecie piszą, że ponoć Barca złożyła oficjalne zapytanie o Llorente :shock:
Forza Juve!
						- koki90
 - Juventino

Przykład Zieglera zdecydowanie temu przeczy. O czymś nie wiembaka pisze:Właśnie to przeczytałem jak można takie głupoty wypisywać, przecież Llorente do 2014 roku nie ma prawa zmienić klubu...deszczowy pisze:Na Onecie piszą, że ponoć Barca złożyła oficjalne zapytanie o Llorente :shock:
Edit:
I wszystko jasne
					Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2013, 08:39 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.

- Siewier
 - Administrator

- Podziekował: 3 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

A w ilu to Ziegler oficjalnych spotkaniach u nas zagrał?koki90 pisze:Przykład Zieglera zdecydowanie temu przeczy. O czymś nie wiem ?baka pisze:Właśnie to przeczytałem jak można takie głupoty wypisywać, przecież Llorente do 2014 roku nie ma prawa zmienić klubu...deszczowy pisze:Na Onecie piszą, że ponoć Barca złożyła oficjalne zapytanie o Llorente :shock:
- Lypsky
 - Juventino

Galliani: "Co powiedzieliśmy sobie z Barbarą Berlusconi? Że zdaniem naszego trenera potrzeba zmiennika dla Pazziniego, bo nie wiemy, kiedy będzie do dyspozycji. W obronie wróci Bonera i jesteśmy zabezpieczeni dzięki przybyciu Silvestre. W pomocy czujemy się dobrze obsadzeni, bo mamy wielu graczy, którzy mogą występować w tej formacji. Poszukamy jedynie napastnika, który jest nam potrzebny. Matri? Nie podajemy nazwisk, szukamy wysuniętego napastnika. Kibice nie chcą Matriego? Darzę sympatią chłopców z Curva Sud i dobrze im życzę, ale jeden transparent - wywieszony być może przez pięć osób - nie może określać klubowego mercato. Dlaczego nie wzmocnimy najpierw obrony i pomocy? Nasz trener wie, że możemy kupić tylko jednego zawodnika. Wskazał wysuniętego napastnika jako najpilniejszą potrzebę."
Allegri: "Mercato? Jestem zadowolony z kadry, jaką mam do dyspozycji. W ciągu najbliższych czterech dni zastanowimy się, co zrobić. Matri? Od zawsze żyję w zgodzie z klubem: z prezydentem rozmawiam przez telefon 2-3 razy w tygodniu, a z Gallianim spotykam się codziennie. Ponieważ we wszystkim się zgadzamy, jest tak również w przypadku wzmocnienia, jakiego dokonamy przed końcem mercato."
za acmilan.pl
Wg. Sportitalia Milan złożył ofertę za Matriego wartą 12 mln. euro.
Czas pożegnać Alessandro. Jeśli uda wyrwać się za niego tak gruby hajc, będzie to świetna informacja.

Allegri: "Mercato? Jestem zadowolony z kadry, jaką mam do dyspozycji. W ciągu najbliższych czterech dni zastanowimy się, co zrobić. Matri? Od zawsze żyję w zgodzie z klubem: z prezydentem rozmawiam przez telefon 2-3 razy w tygodniu, a z Gallianim spotykam się codziennie. Ponieważ we wszystkim się zgadzamy, jest tak również w przypadku wzmocnienia, jakiego dokonamy przed końcem mercato."
za acmilan.pl
Wg. Sportitalia Milan złożył ofertę za Matriego wartą 12 mln. euro.
Czas pożegnać Alessandro. Jeśli uda wyrwać się za niego tak gruby hajc, będzie to świetna informacja.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Odprawić Matriego, De Ceglie,Zieglera,Melo i Fabio w jednym mercato.
Marotta. Jednak jestes dobry.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
						"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- kosciu88
 - Juventino

Nani OK tylko na poczatek wypadaloby sprzedac Matriego i Fabio bo z przodu juz jest strasznie tloczno. Zakladajac jednak ze Nani do nas trafi to ciekawe jaki kontrakt dostanie i gdzie on ma sie odnalesc w 3 5 2. Bo jesli ma byc rezerwowym i zarabiac +4 mln to srednio mi sie to podoba.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- pumex
 - Juventino

Z tym Nanim to dziwna sprawa. Pamiętam, że w przypadku Teveza, kiedy Paddy Power wypaliło z newsem, wielu redaktorów w Italii potwierdzało, że coś jest na rzeczy, tymczasem jak to dziś wygląda w sprawie Naniego? Di Marzio milczy, Criscitello, Marchetti, Pedulla mówią, że albo to chwyt reklamowy buka, albo, że nie ma nic konkretnego i większość jest zmyślona.

- Mehehehe
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 18 razy

:rotfl: Wg Tuttojuve Milan daje 10+bonusy, a Marotta woła o 12  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: Wydaje mnie się, że jednak go nie sprzedamy w tym okienku.
Natomiast co do Naniego to myślę, że przyjdzie za rok za darmo albo zimą jeszcze Marotta zaproponuje za niego jakieś 2-3 mln.

Natomiast co do Naniego to myślę, że przyjdzie za rok za darmo albo zimą jeszcze Marotta zaproponuje za niego jakieś 2-3 mln.
					Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2013, 12:06 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piti
 - Juventino

Nie zgadzam się, właśnie, że w sprawie Teveza również milczeli zaraz po tym zajściu w firmie bukmacherskiej, dopiero sam di Marzio zaczął pisać na temat transferu, ale to bylo wtedy jak Marotta z Paraticim kupowali bilet do Menchesteru. Czyli jakiś 'tydzien' lub więcej po tej informacji od bukmacherow.
Wiadomo, żeby Nani musiał przyjść, najpierw musimy się pozbyć kogoś. Na odstrzał idzie de Ceglie, którym Sunderland się interesuje, Galliani chce zastepce dla Balotellego i ma zakusy na Matriego, Marrone pewnie tez gdzies wyslemy na wypozyuczenie. Następne dni będą kluczowe.
/
Fausto Rossi oficjalnie w Realu Valladolid na zasadzie wypozyczenia. Ciekawe swoją drogą co pokaze w Elche Boakye, bo o 1 sklad raczej martwic się nie musi.

Wiadomo, żeby Nani musiał przyjść, najpierw musimy się pozbyć kogoś. Na odstrzał idzie de Ceglie, którym Sunderland się interesuje, Galliani chce zastepce dla Balotellego i ma zakusy na Matriego, Marrone pewnie tez gdzies wyslemy na wypozyuczenie. Następne dni będą kluczowe.
/
Fausto Rossi oficjalnie w Realu Valladolid na zasadzie wypozyczenia. Ciekawe swoją drogą co pokaze w Elche Boakye, bo o 1 sklad raczej martwic się nie musi.
					Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2013, 12:29 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
 - Juventino

Nie zgadzać się oczywiście możesz, ale fakty są takie, że wtedy mówiło się o Tevezie jako o realnej alternatywie dla Higuaina, natomiast dziś, mimo akcji Paddy Power, wszyscy raczej zaprzeczają, tylko każdy w ciut inny sposób.Bazyliszek pisze:Nie zgadzam się

- francois
 - Juventino

Póki co sprzedał jednego z nich, a drugiego wypożyczył. Szału nie ma.iltalismano pisze:Odprawić Matriego, De Ceglie,Zieglera,Melo i Fabio w jednym mercato.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
						tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Crunny
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Za Matriego, jako 26,5-letniego napastnika, który był w bardzo dobrej formie w Cagliari, który pukał do bram reprezentacji i w którym niektórzy widzieli nawet pierwiastek Inzaghiego daliśmy łącznie 18 mln, a teraz mamy szansę sprzedać go nawet za 12 mln, jako 29-letniego napastnika, który jest rezerwowym bez formy i który masowo marnuje dobre sytuacje. Jak dla mnie bomba! 

Kupno 29-letniego Teveza za 12 mln i sprzedaż jego rówieśnika Matriego za tyle samo będzie pewnie jedną z najlepszych zamian, jakie w życiu widziałem. Wiem, że Carlos miał rok do końca kontraktu i nie pasował Pellegriniemu, ale i tak oba te ruchy są godne prawdziwego znawcy FM-a

Kupno 29-letniego Teveza za 12 mln i sprzedaż jego rówieśnika Matriego za tyle samo będzie pewnie jedną z najlepszych zamian, jakie w życiu widziałem. Wiem, że Carlos miał rok do końca kontraktu i nie pasował Pellegriniemu, ale i tak oba te ruchy są godne prawdziwego znawcy FM-a