Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- FalsoVero
- Juventino
To podaj adresy na forum ponieważ nie wiemy jakie masz ;]. Zapewne nie masz żadnego i chcesz aby Ci powypisywać, chłopie poszukaj a na pewno znajdziesz w temacie pełno różnych adresów.maslo21 pisze:Ja mam taką prośbę, znalazłam kilka adresów ligi hiszpańskiej i bundesligi i nie wiem który jest dobty. Może ktoś podać aktualny.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- maslo21
- Juventino
Po pierwsze juz znalazlam. A dla uczciwosci:FalsoVero pisze:To podaj adresy na forum ponieważ nie wiemy jakie masz ;]. Zapewne nie masz żadnego i chcesz aby Ci powypisywać, chłopie poszukaj a na pewno znajdziesz w temacie pełno różnych adresów.maslo21 pisze:Ja mam taką prośbę, znalazłam kilka adresów ligi hiszpańskiej i bundesligi i nie wiem który jest dobty. Może ktoś podać aktualny.
rfef@rfef.es
info@dfb.de
info@bundesliga.de
lnfp@lfp.es
A przy okazji pytanko do tych co do Detroit wysyłali maila czy mogliby podac adres, bo nie chce pisac z oficjalnej strony.
- Kamil_on
- Juventino
Mów to tym, którzy noszą się z zamiarem pisania e-mailimagosik pisze:Poczytaj temat to sie dowiesz...

Jeśli masz znaczki z kraju, do którego wysyłasz list, to dobrze by było gdybyś je przykleiłodish pisze:hej. jestem nowy. chciałbym tylko wysyłać listy. ale mam małe pytanie.
a mianowicie mam do listu dołączyć kopertę i znaczek? jak duża to ma być koperta?im większa tym lepiej?![]()
z góry dzięki za info:)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- golec115
- Juventino
Bardzo dużo klubów odpisuje po liście zwykłym. Chievo Verona, Arminia Bielefeld itd., polecam Ci też Górnika Zabrze - mi przysłali zajefajna paczkę
(jak chcesz to mam do niego e-mail)
Wiecie może jak zdobyć graf Pavla Nedveda?? Pomóżcie

Wiecie może jak zdobyć graf Pavla Nedveda?? Pomóżcie

- Motor
- Juventino
magosik pisz do Adama Małysza jeśli interesują cię skoki narciarskie i odpowiedział i przesłał autograf wraz z naklejką na samochód "PL".
Dziś list do "prosiaczka" (Krzynówek :twisted: ).
Dziś list do "prosiaczka" (Krzynówek :twisted: ).
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland