Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- albertcamus
- Juventino
Pogba wraca. United podobno rozwiązuje z nim kontrakt za porozumieniem stron i nasz francuski czempion wraca do nas za frikoCrunny pisze:Matuidi?Poprostu pisze:Wrzucam tu bo luźne info z juventuz.com
We are still working on a French champion.
- pracujemy nad francuskim chempionem o którym była mowa przed mercatoO nim mowa jest już od ponad roku

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zainteresujmy się na poważnie tym Pereirą z Porto. Ciężko będzie stoczyć walkę z Anglikami, jako że utracili gracza na tej pozycji, ale sportowo miałby u nas inny świat.
Jeśli faktycznie myślimy o topie na pozycję środkowego pomocnika to przecież nie jest to Matuidi. :lol: Chyba, że nie chcemy topa wtedy git.
Jeśli faktycznie myślimy o topie na pozycję środkowego pomocnika to przecież nie jest to Matuidi. :lol: Chyba, że nie chcemy topa wtedy git.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2017, 23:19 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Faktycznie Moggi, pokazały to takie nazwiska jak Baggio i Inzaghi.Ivory pisze:Luciano Moggi również skorzystał z okazji, aby przyszpilić naszemu kierownictwu:
"U mnie byłoby to niemożlliwe. Musiałby przenieść się za granicę"
- albertcamus
- Juventino
A co jeśli my nie myśleliśmy o Serie A, a o Lidze Mistrzów? 
Nie chcieliśmy oddać Leo do jakiegoś dobrego klubu, na który moglibyśmy wpaść w Lidze Mistrzów tylko daliśmy go średniakowi, który LM może pooglądać jedynie w telewizji. To ma sens

Nie chcieliśmy oddać Leo do jakiegoś dobrego klubu, na który moglibyśmy wpaść w Lidze Mistrzów tylko daliśmy go średniakowi, który LM może pooglądać jedynie w telewizji. To ma sens
- Shadow Marshall
- Juventino
Załóżmy, że to prawda...czyli co Dybala albo Mandzukic odchodzi?MRN pisze:Pracujemy nad Mbappe :hellyes:
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie wiem co im chodzi po głowach ale gruby transfer o którym była mowa przed mercato to właśnie on...ostatnio nawet Chirico będący blisko klubu coś rzucił na ten temat.
Ale na marginesie - jeżeli byłaby okazja ściągnięcia go to co mnie obchodzi kto odejdzie ? Ten kolo wymiata.
Ale na marginesie - jeżeli byłaby okazja ściągnięcia go to co mnie obchodzi kto odejdzie ? Ten kolo wymiata.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
N`Golo Kante, przychodzi Bakayoko do Antka a my bierzemy Kante
innego championa nam przydatnego nie widzę
skład
------------------------Higuain---------------------------
---------Mbappe----------------------Dybala-------------
Costa---------------Pjanic-----------------------Bernardeschi
Sandro-------------Chiellini-----------Rugani--------------???
------------------------Buffon------------------------
Wygląda ciekawie, ale bramek to byśy tracili od groma ::D
za to problemów ze strzelaniem bramek nie powinno być

skład
------------------------Higuain---------------------------
---------Mbappe----------------------Dybala-------------
Costa---------------Pjanic-----------------------Bernardeschi
Sandro-------------Chiellini-----------Rugani--------------???
------------------------Buffon------------------------
Wygląda ciekawie, ale bramek to byśy tracili od groma ::D
za to problemów ze strzelaniem bramek nie powinno być

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
Spotkalem sie z trzema interesujacymi doniesieniami dotyczacymi Mbappe. Zapytany dzis o przyszlosc odpowiedzial, ze nie wie, co sie wydarzy (co juz sugeruje mozliwy transfer; ostro sie tam wyprzedaja, wiec juz teraz moze chciec zmienic otoczenie). Inna sprawa to wywiad z jakims dziennikarzem, ktory poinformowal, ze jedyna oferta zlozona oficjalnie Monaco jest ta od Juve. Ostatnia sprawa - rzekomo Real nie jest zainteresowany sprowadzeniem go w tym okienku, bo maja w ataku ciasno. Chirico tez sie wysypal, o czym pisalismy - wiadomo, smieszek, ale bral to naprawde na powaznie, do tego szczegolowe informacje odnosnie dwoch ofert przygotowanych przez nas.MRN pisze:Nie wiem co im chodzi po głowach ale gruby transfer o którym była mowa przed mercato to właśnie on...ostatnio nawet Chirico będący blisko klubu coś rzucił na ten temat.
Tylko teraz na logike - dziura po prawej stronie obrony, w srodku pola, a my mielibysmy uderzyc po Mbappe? Nawet jesli placilibysmy teraz jedna rate rzedu 45 mln. Chyba, ze wlasnie dlatego tak kombinujemy z platnosciami.
- Osgiliath
- Juventino
Coś te plotki o rzekomej kłótni Gigiego z bonucem chyba były fejkiem, skoro na twitterze pełen szacunek i pożegnanie z klasą, no chyba że to już kurtuazja po fakcie.
Te plotki o Mbappe w obliczu dziury w środku pomocy, niepewnym Schiku, niepotwierdzonym Bernie, braku prawej obrony wydają się śmieszne. Z resztą to gdzie on niby? Coś mi się wydaje, że do 4-2-3-1 nie za bardzo, może choinka, ale to wym,aga zmiany pomocy i stawia pod lekki znak zapytania Costę (chyba że ten może grać z boku ataku).
EDIT:
Wg SkySport Italia CFC oferowało za Sandro 70 mln euro, ale odrzuciliśmy. Po pierwsze
po drugie wynika z tego, że odejście bonuca musiało być wkalkulowane w to mercato
Te plotki o Mbappe w obliczu dziury w środku pomocy, niepewnym Schiku, niepotwierdzonym Bernie, braku prawej obrony wydają się śmieszne. Z resztą to gdzie on niby? Coś mi się wydaje, że do 4-2-3-1 nie za bardzo, może choinka, ale to wym,aga zmiany pomocy i stawia pod lekki znak zapytania Costę (chyba że ten może grać z boku ataku).
EDIT:
Wg SkySport Italia CFC oferowało za Sandro 70 mln euro, ale odrzuciliśmy. Po pierwsze

- MRN
- Juventino
Ale ja się z tobą zgadzam. Z tym, że kto może być grubym transferem do środka a na dodatek Francuzem ? Nie ma takiego tam, ja cały czas jestem przekonany, że Beppe czeka aby uderzyć do Romy po Ninję. Marzenie ale co tam. Matuidi raczej nie jest tym francuskim mistrzem.

- mrozzi
- Juventino
Wez pod uwage, ze po pierwsze Buffon ma klase, po drugie jesy kapitanem i tak po prostu nalezalo zrobic. Dzisiaj byly glosy, rzekomo od insidera, ze Bonucci pozarl sie doslownie z kazdym, w najwiekszym stopniu z Buffonem wlasnie i Chiellinim (co w sumie tlumaczyloby oburzenie jego siostry).Osgiliath pisze:Coś te plotki o rzekomej kłótni Gigiego z bonucem chyba były fejkiem, skoro na twitterze pełen szacunek i pożegnanie z klasą, no chyba że to już kurtuazja po fakcie.
- MRN
- Juventino
Wyprowadzić Kielona albo Gigiego z równowagi to jest sztuka do której Bonu jest zdolny. Siedem lat spędzone w Juve spłukał w kiblu bez wahania. Wiem, że pożegnania za pośrednictwem portali społecznościowych to nie wszystko bo można a nawet powinno się to robić inaczej ale zawsze Markiz, Gigi, Dybala coś tam wrzucali. Dzisiaj cisza, coś musi być na rzeczy bo dziwnym trafem od czasu finału zawodnicy chętnie wypowiadający się przed nim nabrali wody w usta. Przypadek ?
Czy Dybala pożegnał Alvesa, widać było, że rozumieją się doskonale ?
Czy Dybala pożegnał Alvesa, widać było, że rozumieją się doskonale ?

- mrozzi
- Juventino
Wczesniej wspomniano, ze odrzucilismy oferte za Sandro, ale jednoczesnie to samo zrodlo podaje, ze Chelsea zawolala od nas 45 mln za Maticia.
Skoro chca go oddac za granice i juz zostal odsuniety od skladu to moze daloby sie zbic do 40 mln. To moim zdaniem adekwatna cena za niego, dokladnie takiego profilu szukamy. Moze nie jakas bomba, ale swietny gracz, bardzo dobre statsy w Premier.
Skoro chca go oddac za granice i juz zostal odsuniety od skladu to moze daloby sie zbic do 40 mln. To moim zdaniem adekwatna cena za niego, dokladnie takiego profilu szukamy. Moze nie jakas bomba, ale swietny gracz, bardzo dobre statsy w Premier.
- Bulentus
- Juventino
Ale to info co wrzucał @Poprostu nie było jednocześnie o Francuzie i do środka pola. Jedynie o french champion. I tak przeglądam na TM rozszerzoną kadrę Francji i kto by mógł być tam do wyciągnięcia i względnie pasujący?MRN pisze:Ale ja się z tobą zgadzam. Z tym, że kto może być grubym transferem do środka a na dodatek Francuzem ? Nie ma takiego tam, ja cały czas jestem przekonany, że Beppe czeka aby uderzyć do Romy po Ninję. Marzenie ale co tam. Matuidi raczej nie jest tym francuskim mistrzem.
Sidibe, Matuidi, Rabiot, Dembele, Mbappe? A jeśli french champion oznacza Monacno, to może zgarniemy Chelsea Bakayoko sprzed nosa? :spiteful:
Cholera wie tego Marottę... co roku gra z wszystkimi w kota i myszkę jak mu się podoba i wyciągla króliki z kapelusza. Będzie jeszcze wesoło Panowie, mówię Wam