Liga Mistrzów 2012/13
- Dzium
- Juventino
Spalony Eliseu przy 2. bramce Malagi i podwójny spalony przy ostatniej bramce Borussi.
Dodajmy do tego: czerwo Naniego, spalony Zlatana, Mandzukicia, faul Robbena [jakąś sytuacje na pewno pominąłem] i mamy piękny obraz fazy pucharowej LM 12/13.
Jak zawsze byłem przeciw powtórkom wideo, to teraz, patrząc na te wszystkie mecze, jestem pierwszy za...
Dodajmy do tego: czerwo Naniego, spalony Zlatana, Mandzukicia, faul Robbena [jakąś sytuacje na pewno pominąłem] i mamy piękny obraz fazy pucharowej LM 12/13.
Jak zawsze byłem przeciw powtórkom wideo, to teraz, patrząc na te wszystkie mecze, jestem pierwszy za...
- wojczech7
- Juventino
Sergiusz goooooooooooooooooooooooooooooooooool Ryczel dał czadu, nie ma co.
Śmieszna ta para była. Wygrali mimo wszystko lepsi, nie oszukujmy się. Ja tam nie mam jakiegoś strasznego butthurtu z tego tytułu. Niespodzianek dziś nie było, liczę na (co najmniej) jedną jutro.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- bendzamin
- Redaktor
Dorzucam nerkę i wątrobę, stan dobry.Cabrini_idol pisze: Ja oddałbym rok życia za dwa gole na 3 : 0 w doliczonym czasie gry.
Włączamy to i łączymy się w pozytywnym myśleniu przed jutrem

Wersja posta dla użytkownika LordJuve i innych trzeźwo myślących ludzi:
Nie mamy szans, bo nie mamy top playerów.
Na otrzeźwienie przed jutrem.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 23:02 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja nie widzialem w tym dwumeczu zeby Borussia byla lepszym zespolem. EEE?wojczech7 pisze:Sergiusz goooooooooooooooooooooooooooooooooool Ryczel dał czadu, nie ma co.Śmieszna ta para była. Wygrali mimo wszystko lepsi, nie oszukujmy się. Ja tam nie mam jakiegoś strasznego butthurtu z tego tytułu. Niespodzianek dziś nie było, liczę na (co najmniej) jedną jutro.

- logatus
- Juventino
A już się cieszyłem ,że przynajmniej jedna szkopska drużynka odpada....
Tragedia ,jestem cały wściekły , na dodatek ten komentarz ,tragedia.
Teraz trzeba omijać polskie serwisy sportowe ,bo już napewno wiecie co tam się dzieje.
Tragedia ,jestem cały wściekły , na dodatek ten komentarz ,tragedia.
Teraz trzeba omijać polskie serwisy sportowe ,bo już napewno wiecie co tam się dzieje.
- Bubu1899
- Milanista
A słyszal ze przy akcji gdzie dwoch zawodnikow rywali jest blizej bramkarza to pilka wyznacza linie spalonego?SKAr7 pisze: No i druga bramka dla Malagi prawidłowa, gdzie tam C+sowcy widzieli spalonego?
Dzium Messi przy golu na 2:0 z Milanem.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 22:54 przez Bubu1899, łącznie zmieniany 1 raz.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Paulo
- Juventino
Jak Wy nie widzicie spalonego przy drugim golu Malagi to alert dla okulisty w Waszym mieście !! Ilość błędów w fazie pucharowej porażająca. Skoro Stark został zawieszony za jeden błąd po interwencji wspaniałej Barcy to wyspiarz powinien być zawieszony dożywotnio w LM.
- LordJuve
- Juventino
Proszę Cię, nie rozbawiaj trzeźwo myślących ludzi...bendzamin pisze:Dorzucam nerkę i wątrobę, stan dobry.Cabrini_idol pisze: Ja oddałbym rok życia za dwa gole na 3 : 0 w doliczonym czasie gry.
Włączamy to i łączymy się w pozytywnym myśleniu przed jutrem

Wstyd porównywać tamten Juventus do obecnego. Jak będziemy mieć takie podejście to skończymy za parę lat jako przeciętniak i nie wrócimy na piłkarskie szczyty...dlaczego? Dlatego, że tamto Juve składało się z mistrzów, to natomiast stanowi - niby - kolektyw...i żadni Top Playerzy nie są nam potrzebni (jakby Del Piero, Treze, Nedved, Thuram, Davids i paru innych z tamtego okresu nie było top playerami). :lol:
- Libertarian
- Juventino
Całkiem w porządku mecz, szkoda Malagi, ale końcówką mnie zniszczyli. Gdy Borussia strzeliła na 3-2 cieszyłem się tylko, że nie słyszę polskich komentatorów i że nie ma mnie na tym stadionie. Przeraża mnie sama myśl o tysiącach niemieckich gardeł wydzierających się dookoła. Nie żebym miał coś do Niemców, po prostu ich język...
Naprawdę szkoda, że jutro nie zagrają Vidal i Lichtsteiner - byłbym może nie spokojny, ale spokojniejszy o wynik rewanżu.
Naprawdę szkoda, że jutro nie zagrają Vidal i Lichtsteiner - byłbym może nie spokojny, ale spokojniejszy o wynik rewanżu.
- Skibil
- Redaktor
To wybierz się do okulisty. Co prawda nie była to przewaga taka jak w spotkaniu Bayernu z Juventusem, ale jednak Borussia była lepszą drużyną. Daleko mi do fapania nad Lewandowskim i spółką, ale w mojej opinii grali lepiej niż Malaga, dla której to i tak był ogromny sukces.Cabrini_idol pisze: Ja nie widzialem w tym dwumeczu zeby Borussia byla lepszym zespolem. EEE?
- Antek666
- Juventino
Dawka farta niemieckich drużyn na ten tydzień wyczerpana,jutro pójdzie nam z górki
Dziwny mecz to był,naprawdę dziwny...
Jeden z tych masturbatorów przy mikrofonie rzekł też "kibice którzy wyszli po bramce dla malagi są skończonymi idiotami"
Jak jutro awansujemy i w półfinale trafimy na bvb to choć nie cierpię obu języków woleć będę oglądać po arabsku czy rusku

Dziwny mecz to był,naprawdę dziwny...
Jeden z tych masturbatorów przy mikrofonie rzekł też "kibice którzy wyszli po bramce dla malagi są skończonymi idiotami"

Jak jutro awansujemy i w półfinale trafimy na bvb to choć nie cierpię obu języków woleć będę oglądać po arabsku czy rusku

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Najwyzsy szacunek dla graczy Malagi za to, ze nie rzucili sie na bramkowego. Stoi kolek dwa metry od pilki, wszystko jak na tacy i nic. Na ich miejscu rozszarpalbym @%$^%&*^%*.
- bendzamin
- Redaktor
Uważasz się za takiego?LordJuve pisze: Proszę Cię, nie rozbawiaj trzeźwo myślących ludzi...![]()
A gdzie go porównałem?LordJuve pisze: Wstyd porównywać tamten Juventus do obecnego.

LordJuve pisze:Jak będziemy mieć takie podejście to skończymy za parę lat jako przeciętniak i nie wrócimy na piłkarskie szczyty...dlaczego? Dlatego, że tamto Juve składało się z mistrzów, to natomiast stanowi - niby - kolektyw...i żadni Top Playerzy nie są nam potrzebni (jakby Del Piero, Treze, Nedved, Thuram, Davids i paru innych z tamtego okresu nie było top playerami). :lol:
A jakie tu znaczenie ma nasze podejście? Myślisz, że jak się będziesz ślinił przed monitorem do zdjęcia Sancheza czy innego Suareza, to Marotta szybciej go kupi, a jak ja wkleję link do bramek z meczu sprzed dekady, to nasz DS zadowoli się duetem Bonaventura - Gilardino?
- wojczech7
- Juventino
Zajeżdża hejterstwem na kilometr. Może dzisiaj nie było tego tak bardzo widać, ale w pierwszym meczu Borussia powinna strzelić co najmniej 2 bramki i nerwówki by nie było.Cabrini_idol pisze:Ja nie widzialem w tym dwumeczu zeby Borussia byla lepszym zespolem. EEE?wojczech7 pisze:Sergiusz goooooooooooooooooooooooooooooooooool Ryczel dał czadu, nie ma co.Śmieszna ta para była. Wygrali mimo wszystko lepsi, nie oszukujmy się. Ja tam nie mam jakiegoś strasznego butthurtu z tego tytułu. Niespodzianek dziś nie było, liczę na (co najmniej) jedną jutro.
Tak jak nie rozumiem "dumy z polskiej Borussi", tak samo nie mogę pojąć zawiści co poniektórych. Naprawdę tak Was boli, że 3 Waszych rodaków zagra w półfinale LM?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."