Wszystko o Milanie
- SKAr7
- Juventino

No cóż, Milanowi bramkę sędziowie zabrali, a zaraz potem dali (Mudinigg dostał taak czyściutko po achillesach, że nie mam pojęcia, jak tam nie odgwizdano faulu).
Swoją drogą, to Zlatek powinien wylecieć z boiska za grę po gwizdku. Nie jestem "fanem", tego, co w zeszłym roku zrobiono z RVP, ale dziś było takich sytuacji 3? 4? 5?
Swoją drogą, to Zlatek powinien wylecieć z boiska za grę po gwizdku. Nie jestem "fanem", tego, co w zeszłym roku zrobiono z RVP, ale dziś było takich sytuacji 3? 4? 5?
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 16:59 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino

Straszna szkoda, bo w przypadku zwycięstwa z Romą moglibyśmy sobie pozwolić na dwa remisy, co byłoby komfortową sytuacją.
Nie ma co jednak narzekać, przecież przed meczem taki wynik byśmy wzięli z pocałowaniem ręki.
Brawo Bologna
Nie ma co jednak narzekać, przecież przed meczem taki wynik byśmy wzięli z pocałowaniem ręki.
Brawo Bologna
- annihilator1988
- Juventino

No i Milan znowu wtopił, a wszystko przez nieuznany gol Muntariego :twisted:
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie za dużo oczekujesz?Mati1990 pisze:Zamiast wybijać, to murzyn się bawi w ronaldinho :doh: Niby remis milanu też dobry, ale kurde... niedosyt zostaje![]()
Milan nie zasłużył na zwycięstwo, gra padakę, jakich mało. Spodziewałem się, że po tej dłuższej przerwie nieco otrząsną się z letargu, ale jest tak samo źle, jak było.
4 minuty doliczonego czasu gry - toż to są jaja. :shock:
- Lypsky
- Juventino

Brawa dla murzyna, to co zrobił w akcji bramkowej dla Milanu, przechodzi ludzkie pojęcie :lol: Myślenie, nie jest jego najmocniejszą stroną.
Milan dziś nieskuteczny, a kilka okazji mieli.
Milan dziś nieskuteczny, a kilka okazji mieli.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 17:02 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bartek88
- Juventino

A nie liczy sie kto ma mniejsza roznice bramek straconych/strzelonych ?yamakasi pisze:w przypadku równej liczby punktów drużyn 1 i 2 na koniec jest prawdopodobnie dodatkowy mecz o majstra.. taki przepis był kiedyś, nie jestem pewien jak jest teraz
- Nedved1983
- Juventino

nie, w takim wypadku trenerzy przeciagają linę. zwycięzca bierze scudetto. DECYDUJE WYNIK BEZPOŚREDNICH SPOTKAŃyamakasi pisze:w przypadku równej liczby punktów drużyn 1 i 2 na koniec jest prawdopodobnie dodatkowy mecz o majstra.. taki przepis był kiedyś, nie jestem pewien jak jest teraz
- dawid1897
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Bo w ciągu sezonu liczy się bilans bramek, a nie bezpośrednich spotkań.Nedved1983 pisze:i nie rozumiem czemu w tabeli na seriea.pl Milan jest obecnie pierwszy
Fajna niespodzianka, ale lepiej nie patrzeć na Milan. To my jesteśmy liderem i musimy uważać wyłącznie na siebie.
FORZA JUVE!!!
- jareckik
- Juventino

Nie ufaj tak Zambrottcie na słowo, bo będziesz jeszcze w zimie w trampach chodził.yamakasi pisze:w przypadku równej liczby punktów drużyn 1 i 2 na koniec jest prawdopodobnie dodatkowy mecz o majstra.. taki przepis był kiedyś, nie jestem pewien jak jest teraz
Milan jeszcze pogubi spokojnie pkt. przede wszystkim Inter, a jeszcze Genua. W aktualnej formie to z każdym mogą stracić pkt.Vincitore pisze:Straszna szkoda, bo w przypadku zwycięstwa z Romą moglibyśmy sobie pozwolić na dwa remisy, co byłoby komfortową sytuacją.
Brawo Bologna
- bendzamin
- Redaktor

- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 100 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Liczy się wynik spotkań bezpośrednich, a nie żadne bramki czy dodatkowe mecze.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- SKAr7
- Juventino

Ile meczów Bologni(szczególnie tych z czołówką) oglądałeś w tym sezonie? To jedna z najbardziej niewygodnych drużyn w serie a, a ty twierdzisz, że to jakaś super niespodzianka? Dla mnie niespodzianką było, że zagrali dziś znacznie słabiej, mniej solidnie, niż potrafią.mrozzi pisze:Nie za dużo oczekujesz?Mati1990 pisze:Zamiast wybijać, to murzyn się bawi w ronaldinho :doh: Niby remis milanu też dobry, ale kurde... niedosyt zostaje![]()
Przed meczem NIKT przy zdrowych zmysłach nie przewidziałby takiego wyniku. Remis to z naszej perspektywy fantastyczny rezultat
Bologna jest jedyną drużyną, która nie przegrała ani z Juve, ani z Milanem w tym sezonie(przynajmniej nie po regulaminowych 90 minutach).
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Bologna sama z sobą ten mecz zremisowała. Tyle dobrych okazji do kontry a od jakiejś 60 minuty gracze ofensywni przestali kompletnie się rozumieć, jakieś podania na pałę, rwane dryblingi.
Di Vaio niech już idzie na emeryturę jak mu się biegać nie chce.
MVP po stronie Milanu oczywiście Van Bommel. Dzisiaj urodzinki więc może sobie popił rano bo błysnął tylko ostrymi faulami w odbiorze i fatalną stratą przy bramce dla gości.
Milan od trzech spotkań gra to samo czyli nic. Każdy mecz będzie dla nich bardzo trudny. Zwłaszcza, że jak na grę tyloma dobrymi w defensywie pomocnikami zadziwiająco łatwo dają się kontrować.
Di Vaio niech już idzie na emeryturę jak mu się biegać nie chce.
MVP po stronie Milanu oczywiście Van Bommel. Dzisiaj urodzinki więc może sobie popił rano bo błysnął tylko ostrymi faulami w odbiorze i fatalną stratą przy bramce dla gości.
Milan od trzech spotkań gra to samo czyli nic. Każdy mecz będzie dla nich bardzo trudny. Zwłaszcza, że jak na grę tyloma dobrymi w defensywie pomocnikami zadziwiająco łatwo dają się kontrować.
Bilans bramek liczy się do momentu, kiedy drużyny nie zagrają ze sobą dwóch meczów. Na seriea.pl w nogach śpią i mało wiedzą.dawid91 pisze:Bo w ciągu sezonu liczy się bilans bramek, a nie bezpośrednich spotkań.Nedved1983 pisze:i nie rozumiem czemu w tabeli na seriea.pl Milan jest obecnie pierwszy
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 17:12 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino

A jakie to ma znaczenie, skoro liga nie kończy się w połowie sezonu.dawid91 pisze:Bo w ciągu sezonu liczy się bilans bramek, a nie bezpośrednich spotkań.
Logiczne, że jak na koniec będziemy pierwsi, to teraz też powinniśmy być.