Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- MichałJuve124
- Juventino
Kibiców Lazio na meczu za dużo nie ma,ale jest Boniek :-D

- The_Sickness
- Juventino
http://legionisci.com/galeria/2433
Galeria z Rzymu, drugie zdjęcie nasz akcent
Ogólnie Legia niszczy frekwencją i jakością dopingu na wyjazdach, szkoda tylko że we własnym kraju mając za politycznych przeciwników ludzi ograniczonych umysłowo a szkoda, bo przy fantazji Legionistów moglibyśmy szczycić się w europie piekłem na trybunach jakie tworzą chociażby ekipy z Turcji. Ale nie, najlepiej udupić i pozbawić pasji tysiące ludzi bo są niewygodni
Swoją drogą poza stadionem niezły najazd na stolicę Włoch, wielu jednak podróż była chyba zbyt długa
Galeria z Rzymu, drugie zdjęcie nasz akcent
Ogólnie Legia niszczy frekwencją i jakością dopingu na wyjazdach, szkoda tylko że we własnym kraju mając za politycznych przeciwników ludzi ograniczonych umysłowo a szkoda, bo przy fantazji Legionistów moglibyśmy szczycić się w europie piekłem na trybunach jakie tworzą chociażby ekipy z Turcji. Ale nie, najlepiej udupić i pozbawić pasji tysiące ludzi bo są niewygodni
Swoją drogą poza stadionem niezły najazd na stolicę Włoch, wielu jednak podróż była chyba zbyt długa
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
MandatTaszen pisze:upomnienie... ?artur_89 pisze: Ale najpierw może jakieś lekkie upomnienie żeby wiedział gdzie się znajduje(...)

- juventusiak_94
- Juventino
"Niestety to wszystko prawda , Zgoda przeszla dzisiaj do Historii . Poszlo o wyjazd do Rzymu i male spiecie na linii Pogon - Legia , mianowicie na mlynie Pogoniarze wyciagneli prowiant i zaczeli go jesc a Staruch powiedzial do jednego z zasluzonych kibicow ze Szczecina ' kur*a ja Cie prosze nie jedz tu tego paprykarza, na żużlu sobie jedz '. To generalnie byla eskalacja drobnych spiec na linii (L) - Pogon od pewnego czasu. "
- D-Rose
- Juventino
Ty chyba nie wierzysz w to, ze poszło o jakiegos pieprzonego paprykarza?! 8)
Skoro sie zrywa ponad 20letna zgode to musza byc troche powazniejsze powody a nie to co kto je na sektorze
Nie ma co drazyc. Fakt jest faktem i nic juz nikt z tym nie zrobi.
Skoro sie zrywa ponad 20letna zgode to musza byc troche powazniejsze powody a nie to co kto je na sektorze

Nie ma co drazyc. Fakt jest faktem i nic juz nikt z tym nie zrobi.

- Don Paolo
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/jeszcze-jeden-wyskok-i-stadion-juventusu-zostanie-zamkniety/zwex4
10/10 :rotfl:"Umyj ich ogniem! Wezuwiuszu umyj ich ogniem!"
"Co za smród, nawet psy uciekają, gdy neapolitańczycy przyjeżdżają. Oh, ofiary cholery i trzęsień ziemi, nigdy się nie myjecie".
Brawo za inwencję :C
To drugie pod koniec się nie zrymowało więc mam rozumieć, że po włosku brzmi lepiej?
Ciekawe kiedy zamkną JS

- gosciu_Muranista
- Juventino
WFS:
"W dniu 30.10.2013 została zakończona zgoda z Juventusem. Rozstajemy się z wzajemnym szacunkiem."
znowu zerwana... nie chce mi się już dowiadywać dlaczego tym razem....
"W dniu 30.10.2013 została zakończona zgoda z Juventusem. Rozstajemy się z wzajemnym szacunkiem."
znowu zerwana... nie chce mi się już dowiadywać dlaczego tym razem....
- deszczowy
- Juventino
Ciekawe, czy w Turynie ktoś odnotował ten "wiekopomny fakt"?
- Wojtek1207
- Juventino
Pewnie dlatego grali dzisiaj (a właściwie to już wczoraj) z Parmą tak niemrawo. :twisted: Po takiej wiadomości idzie się załamać.
- Ein
- Juventino
o co poszło ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Myzarel
- Juventino
Z jednej strony trochę szkoda bo zawsze były jakieś fajne akcenty Juve na meczach legii. Z drugiej strony jak się trochę rozniesie po ludziach to będzie można spokojnie w barwach Juve chodzić po mieście nie martwiąc się że zaraz jakiś narwany kibic śląska czy innej wisły będzie szukał problemów 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- adamg10
- Juventino
No właśnie o co poszło?
Na stronach Legii nie idzie się dowiedzieć, z reguły Legioniści odpowiadają "ci co trzeba widzą". Drwią sobie jednocześnie z tych co drążą temat.
Mnie jako, kibica Polonii bardzo to nie boli
A no i może warto by zmienić w dziale kibice, że ta zgoda już nie jest aktualna.
Na stronach Legii nie idzie się dowiedzieć, z reguły Legioniści odpowiadają "ci co trzeba widzą". Drwią sobie jednocześnie z tych co drążą temat.
Mnie jako, kibica Polonii bardzo to nie boli

A no i może warto by zmienić w dziale kibice, że ta zgoda już nie jest aktualna.