Mercato (2012-2014)
- Arbuzini
 - Juventino

Ale sezon ogórkowy, że na taki temat dyskutujemy 

Na YT ktoś wkleił takie czasy, ale ile w tym prawdy to cholera wie.

Na YT ktoś wkleił takie czasy, ale ile w tym prawdy to cholera wie.
Kod: Zaznacz cały
Cristiano Ronaldo, 100m - 10.63 s
Theo Walcott, 100m - 10.30 s
Jonathan Biabiany 100m - 10.03 s- Dobry Mudżyn
 - Juventino

Tez slyszalem o tym, jednakowoz inne zrodla mowia, ze Theo i CR7 oraz Lennon > Aube oraz Biabiany. Nie wiem, nigdy sie pewnie nie dowiemy jak jest na 100% W kazdym badz razie, nie wiem czy potrzebny jest nam gosc ktory umie biegac i...tylko umie biegac.  

BESTER MANN, BESTEEER !

- juvemaroko
 - Juventino

Arbuzini pisze:Ale sezon ogórkowy, że na taki temat dyskutujemy![]()
Na YT ktoś wkleił takie czasy, ale ile w tym prawdy to cholera wie.Kod: Zaznacz cały
Cristiano Ronaldo, 100m - 10.63 s Theo Walcott, 100m - 10.30 s Jonathan Biabiany 100m - 10.03 s
To 10.03 to chyba jakis zart?
Malo specjalistow 100m w Europie moga sie pochwalic takim Pb !
- Łukasz
 - Juventino

Tu mu dają sekundę więcej:
http://www.givemesport.com/347454-world ... -sprinters
Fajne zestawienie, choć nie wiadomo, na ile wiarygodne.

http://www.givemesport.com/347454-world ... -sprinters
Fajne zestawienie, choć nie wiadomo, na ile wiarygodne.
- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ID=HP_BN_1
City chce 7 za Serba. Na co czekasz Marotta? Turasy sie szykuja, brac go póki ciepły!

City chce 7 za Serba. Na co czekasz Marotta? Turasy sie szykuja, brac go póki ciepły!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
						"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- zahor
 - Juventino

Jeżeli miałbym zgadywać, to obstawiałbym że na to, żeby zrobiło się wolne miejsce dla piłkarza spoza UE - przez sprzedaż któregoś z naszych extracomunitarich za granicę albo przez uzyskanie włoskiego paszportu przez Vucinicia.iltalismano pisze: City chce 7 za Serba. Na co czekasz Marotta?
- francois
 - Juventino

Piłka to jednak bardziej dochodowy biznes niż lekkoatletyka.juvemaroko pisze:Arbuzini pisze:Ale sezon ogórkowy, że na taki temat dyskutujemy![]()
Na YT ktoś wkleił takie czasy, ale ile w tym prawdy to cholera wie.Kod: Zaznacz cały
Cristiano Ronaldo, 100m - 10.63 s Theo Walcott, 100m - 10.30 s Jonathan Biabiany 100m - 10.03 s
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
						tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Arbuzini
 - Juventino

Skąd się wzięły plotki o Lewandowskim? Przecież tyle razy słyszeliśmy, że Roberta nie interesuje włoski kierunek, że naprawdę dziwie się tym doniesieniom. Pojawiło się coś nowego żeby wskrzeszać ten temat? Do samego piłkarza nic nie mam, wręcz przeciwnie. Na pewno jego przybycie okazałoby się wielkim wzmocnieniem i reszta ligi mogłaby tylko zbierać szczękę z podłogi, ale w chwili obecnej jeśli wyskakiwać już z grubszego hajsu to najlepiej sprowadzając na lewe wahadło jakiegoś wymiatacza.
BTW. W sparingu z Milanem odnotowałem parę sytuacji, w których Asamoah miał kontakt z piłką prawą nogą, a nawet nią podwał (celnie!). Czyżby przełom w jego grze?

BTW. W sparingu z Milanem odnotowałem parę sytuacji, w których Asamoah miał kontakt z piłką prawą nogą, a nawet nią podwał (celnie!). Czyżby przełom w jego grze?
- wojczech7
 - Juventino

Poza tym wielokrotnie dryblował na prawą stronę, co mu się na wahadle nie zdarzało zbyt często. Dobry prognostyk.Arbuzini pisze:BTW. W sparingu z Milanem odnotowałem parę sytuacji, w których Asamoah miał kontakt z piłką prawą nogą, a nawet nią podwał (celnie!). Czyżby przełom w jego grze?
Zastanawia mnie tak długi występ Isli. Antek rzeczywiście w niego wierzy, czy może nie chciał po prostu oglądać Motty?
Gdyby przyszedł Lewandowski byłyby niezłe jaja; pamiętacie trolla-proroka?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
						- Orkos
 - Juventino

Chłopie ciężko w to uwierzyć, ale jak będziesz miał rację to wyślę Ci flaszkę. Może być?aras pisze:Nie jestem trollem , ani prorokiem. Lewandowski już jest piłkarzem juve od końca czerwca. Verratti będzie w styczniu.
Nie nastrajam się, ale to by były mega wzmocnienia.
- aras666
 - Juventino

Sorry ten powyższy post można usunąć, bo wszedłem na czyjeś konto bo miał te same hasło, ale dalej twierdze ze lewy będzie nasz. :-D
Naszej drużynie brakuje skrzydłowych o ofensywnych umiejetnościach. Biabiany nie będzie żadnym wzmocnieniem tylko kolejnym Elią.
Brakuje nam kogoś do środka pomocy , Padoina bym wywalił, bo jest za słaby.
Ten sezon może być rozczarowaniem, ale nie będę krakać.

Naszej drużynie brakuje skrzydłowych o ofensywnych umiejetnościach. Biabiany nie będzie żadnym wzmocnieniem tylko kolejnym Elią.
Brakuje nam kogoś do środka pomocy , Padoina bym wywalił, bo jest za słaby.
Ten sezon może być rozczarowaniem, ale nie będę krakać.
- Filippo911
 - Juventino

wszedłeś na czyjeś konto , bo miał takie same hasło ? dobrearas666 pisze:Sorry ten powyższy post można usunąć, bo wszedłem na czyjeś konto bo miał te same hasło, ale dalej twierdze ze lewy będzie nasz. :-D
...
konto od 8 lat i dopiero dziś pierwszy post - jeszcze lepsze
Borussia powinna jak najszybciej sprzedać Lewego , zeby nie zostać z ręką w nocniku (gdziekolwiek , byle dostać jakąś konkretną kasę , im później będzie , tym trudniej o dobry dla nich deal)
- Zizou_1989
 - Juventino

ehh lubie takie wypociny znawców motorykifrancois pisze:Piłka to jednak bardziej dochodowy biznes niż lekkoatletyka.juvemaroko pisze:Arbuzini pisze:Ale sezon ogórkowy, że na taki temat dyskutujemy![]()
- Marat87
 - Juventino

- Podziekował: 20 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 43 razy

Konto Aras z 2005 roku, to konto Sławomira Peszki ( w końcu mówił kiedyś, że kibicuje Juve )! A to z tego roku to samego Roberta Lewandowskiego! Stąd ta pewność 

Małe info o Boakye:
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... rned-down/
Może zostanie za Matriego

Małe info o Boakye:
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... rned-down/
Może zostanie za Matriego