Mercato (2012-2014)
- Kucharius1
 - Juventino

Tyle że Atalanta podobno krzyczy za Bonaventurę 15 mln euro 
 Obiang w te okienko też jest nie do wyrwania za normalne pieniądze.
Ten Biabiany ma dobry drybling i jest dynamiczny. Moim zdaniem lepszy on niż Isla.
Ostatnio zajarałem się faktem jak perspektywicznie prowadzony jest Juventus. Mamy teraz fajnych grajków w podstawowej 11, ogarnięty skład 25 osób, do tego talenty niemal na każdą pozycję na wypożyczeniach.
Kupujemy bardzo jakościowo , a do tego tanio. Myślę że kolejny Martinez nie przytrafi się za szybko.
Ten sezon rysuje się w pięknych barwach, a zaufanie do Beppe podpowiada mi że kolejny rok znów ciężko przepracuje, wyrwie kogoś jakościowego za free, przejrzy profile graczy z kończącym się kontraktem
 Jak to on 
Ps. Arbuzini W tym rok nic z tego , ale za rok Ayew będzie miał kończący się kontrakt, jeśli Conte myśli o francuzie z Parmy jako o potencjalnym WB, to kto wie czy za rok Twoja wizja się nie spełni

Ten Biabiany ma dobry drybling i jest dynamiczny. Moim zdaniem lepszy on niż Isla.
Ostatnio zajarałem się faktem jak perspektywicznie prowadzony jest Juventus. Mamy teraz fajnych grajków w podstawowej 11, ogarnięty skład 25 osób, do tego talenty niemal na każdą pozycję na wypożyczeniach.
Kupujemy bardzo jakościowo , a do tego tanio. Myślę że kolejny Martinez nie przytrafi się za szybko.
Ten sezon rysuje się w pięknych barwach, a zaufanie do Beppe podpowiada mi że kolejny rok znów ciężko przepracuje, wyrwie kogoś jakościowego za free, przejrzy profile graczy z kończącym się kontraktem
Ps. Arbuzini W tym rok nic z tego , ale za rok Ayew będzie miał kończący się kontrakt, jeśli Conte myśli o francuzie z Parmy jako o potencjalnym WB, to kto wie czy za rok Twoja wizja się nie spełni
- Dybala 4ever
 - Juventino

Mam nadzieję, że ploteczki o tym Francuzie z Parmy się nie potwierdzą. To jest zawodnik na miarę takiego klubu, a nie Juventusu. Jak sobie nie poradził w gorszej części Mediolanu to jak dla mnie sprawa jest jasna. Kolarov lub Zuniga, ale po nich w Serie A nie kombinujmy. Tak wiem, że Serb nie gra teraz w Italii, ale grał tam więc go traktuję jak "swojego ligowca". Chyba, że jeszcze kogoś z zagranicy. I tak swoją drogą: Vucinić na treningu sapie do kibiców, czyżby zaczynała go zżerać trema i konkurencja w postaci Baska i Argentyńczyka? 

- jackop
 - Juventino

- Podziekował: 32 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 75 razy

bendzamin, Crunny wyjaśnił ci już o co mi chodziło. 
Z resztą podajesz Padoina, a ja ci odpowiem transferem Gacka. Nie zarobiliśmy na nim nic, a jednak postanowiliśmy nie robić mu problemów i zaakceptowaliśmy (zapewne) pierwszą propozycję jaka napłynęła i satysfakcjonowała samego zainteresowanego. Specjalnie się tym nie przejąłem, ale czy jest to równoznaczne z tym, że nie szanowałem go, gdy był u nas rezerwowym? Oczywiście, że nie.
Do Storariego nic nie mam. Przy okazji strzelasz sobie w stopę tym przykładem, bo podobno nasi działacze byli skłonni oddać go byle obniżyć cenę za Zunige. Także najwyraźniej nie łapie się do grona zawodników o statusie Pogby czy Vidala
Uważam, że ~30 za Mirasa, Ete i Isle (wywalić na zbity pysk za ostatnie wypowiedzi) to dobry deal, pozwalający na sprowadzenie klasowego left-winga i uzupełnienie ataku solidnym napastnikiem, który nie schodzi poniżej poziomu ligowego i godzi się ze swoją rolą w zespole.
Przypominam, że Szwagru jako jedyny kręcił nosem w mediach na wieść o topowych wzmocnieniach. Do tego chyba zaczynają mu puszczać nerwy. Może dlatego, że nie może miziać się ze swoim kumplem z repry, który kupował już dom w Turynie.
PS: W FMie preferuję w miarę tanich młodych rezerwowych z wysokim PA. Pogra trochę, podniesie skilla, dopisze do CV kilka trofeów i pójdzie za dużo większy pieniądz.

Z resztą podajesz Padoina, a ja ci odpowiem transferem Gacka. Nie zarobiliśmy na nim nic, a jednak postanowiliśmy nie robić mu problemów i zaakceptowaliśmy (zapewne) pierwszą propozycję jaka napłynęła i satysfakcjonowała samego zainteresowanego. Specjalnie się tym nie przejąłem, ale czy jest to równoznaczne z tym, że nie szanowałem go, gdy był u nas rezerwowym? Oczywiście, że nie.
Do Storariego nic nie mam. Przy okazji strzelasz sobie w stopę tym przykładem, bo podobno nasi działacze byli skłonni oddać go byle obniżyć cenę za Zunige. Także najwyraźniej nie łapie się do grona zawodników o statusie Pogby czy Vidala
Uważam, że ~30 za Mirasa, Ete i Isle (wywalić na zbity pysk za ostatnie wypowiedzi) to dobry deal, pozwalający na sprowadzenie klasowego left-winga i uzupełnienie ataku solidnym napastnikiem, który nie schodzi poniżej poziomu ligowego i godzi się ze swoją rolą w zespole.
Przypominam, że Szwagru jako jedyny kręcił nosem w mediach na wieść o topowych wzmocnieniach. Do tego chyba zaczynają mu puszczać nerwy. Może dlatego, że nie może miziać się ze swoim kumplem z repry, który kupował już dom w Turynie.
PS: W FMie preferuję w miarę tanich młodych rezerwowych z wysokim PA. Pogra trochę, podniesie skilla, dopisze do CV kilka trofeów i pójdzie za dużo większy pieniądz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- bendzamin
 - Redaktor

Nie będę udawał, że oglądałem co tydzień mecz Atalanty, ale wydaje mi się, że Bonaventura to raczej zawodnik ofensywny i ciężko byłoby mu pełnić rolę WB i B2B w naszym 3-5-2. Obiang na skrzydle raczej nie pośmiga. Zresztą, obu byłoby ciężko wyjąć z ich klubów. Na pewno nie starczyłyby na to pieniądze, które otrzymalibyśmy z hipotetycznej sprzedaży Padoina.Robaku pisze: Wiadomo Storari musi być, ale taki Padoin, myśle, ze lepszym pomysłem byłby np. Giacomo Bonaventura, młodszy, bardziej perspektywiczny, albo Obiang z Sampy.
Ktoś z Bologni powiedział, że jak Diamanti pojedzie z nimi na obóz, który zaczął się tydzień z temu, to nie odejdzie z klubu. Marotta powiedział, że nie negocjujemy tego transferu i negocjować nie zamierzamy. Sam zawodnik nie wyraża chęci odejścia, klub nie chce i nie musi sprzedawać. Małe szanse na powodzenie na naszych warunkach - za niewielką sumę, najlepiej włączając w to kartę któregoś z niechcianych przez nas zawodników.Robaku pisze: Sprzedajemy dwoch np. Matriego i Vucinica/FaQa, ok spoko , i kupujemy np. Diamantiego. Wg mnie duzo lepsza opcja bo i tak wiadomo, jak bedzie gral napastnik nr 5 w klubie, a zawsze takiego Diamantiego mozna wykorzystac na innej pozycji a nie tylko w ataku, wiec sprzedaz dwoch napadziorow przy kupnie Diamantiego da Juve duzo wiecej opcji rozegrania akcji ofensywnych. No i nasz budzet na tym nie ucierpi.
Myślę, że tutaj kluczowa mogła okazać się postawa samego zawodnika, który zabłysnął na PK i pewnie przestała mu się podobać rola piątego środkowego pomocnika w zespole. Ze strony Padoina czegoś takiego nie przewiduję. Poza tym, jeśli nie sprowadzimy żadnego fajnego LWB, to odejście Emanuele będę oceniał na minus.jackop pisze: Z resztą podajesz Padoina, a ja ci odpowiem transferem Gacka. Nie zarobiliśmy na nim nic, a jednak postanowiliśmy nie robić mu problemów i zaakceptowaliśmy (zapewne) pierwszą propozycję jaka napłynęła.
Ała, moja stopa. Podobno sobie w nią strzeliłemjackop pisze: Przy okazji strzelasz sobie w stopę tym przykładem, bo podobno nasi działacze byli skłonni
A masz na myśli jakieś konkretne nazwiska na te 2 pozycje? Pisałeś wcześniej o Murielu, ale moim zdaniem jego transfer w tym oknie jest nierealny - nie pali mu się do odejścia, a za rok będzie warty 2x tyle, co dziś. Na takiej zasadzie:jackop pisze: Uważam, że ~30 za Mirasa, Ete i Isle (wywalić na zbity pysk za ostatnie wypowiedzi) to dobry deal, pozwalający na sprowadzenie klasowego left-winga i uzupełnienie ataku solidnym napastnikiem, który nie schodzi poniżej poziomu ligowego i godzi się ze swoją rolą w zespole.
Tylko pewnie bez trofeówjackop pisze: Pogra trochę, podniesie skilla, dopisze do CV kilka trofeów i pójdzie za dużo większy pieniądz.
Moim zdaniem, bardzo ciężko będzie sprzedać obu z duetu Quag - Mirko. Oprócz znalezienia chętnego klubu trzeba jeszcze przecież zgody zawodnika. Quag może kręcić nosem na Norwich, Vuciniciowi na wschód Europy się na pewno nie spieszy. Plotki o zainteresowaniu naszym sympatycznym wąsaczem Manchesteru United można, moim zdaniem, wsadzić między bajki, a o innych ofertach się chyba ostatnio nie pisało. Sprzedaż jednego za godziwe pieniądze będzie już czymś zdecydowanie pozytywnym.
- Arbuzini
 - Juventino

Autentycznie jestem zdziwiony, że praktycznie w ogóle nie ma i raczej nie było plotek, które łączyłyby nas z tym zawodnikiem. Lewonożny, waleczny i ogarnięty w defensywie, szybki, bardzo dobry kondycyjnie i przy tym ma naprawdę spoko umiejętności czysto piłkarskie. Do tego posiada francuski paszport co w świetle nowych (i idiotycznych) przepisów jest wielkim atutem. Choć obecnie jest największą gwiazdą Marsylii i pewnie kwota odstępnego może być taka, że odpuszczamy na starcie. Odnoszę jednak wrażenie, że przydałyby mu się przenosiny do mocniejszego klubu, bo jego rozwój sukcesywnie wyhamowuje.Kucharius1 pisze:Arbuzini W tym rok nic z tego , ale za rok Ayew będzie miał kończący się kontrakt, jeśli Conte myśli o francuzie z Parmy jako o potencjalnym WB, to kto wie czy za rok Twoja wizja się nie spełni
Człowiek to jednak nienasycona bestia. Za nami naprawdę trzy fajne i sprawnie przeprowadzone transfery, w tym dwa do najbardziej newralgicznej formacji, a nam ciągle mało i sobie grymasimy
Naprawdę liczę, że nie zostaniemy uświadczeni jakąś fuszerką przy roszadach na wahadłach. Na chłopski rozum - skrzydłowi mają 2x więcej odpoczynku to 2x lepiej grają
Wygląda na to, że jednak nasi patrzą jakby tu sensownie wytransferować Marrone. Przyznaję się bez bicia, że po sprzedaży Gacka transfer Poliego za 3 mln E to wcale nie byłaby taka głupia akcja. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Sporo się mówi o Pogbie, ale tylko rok starszy Obiang też jest niezłym talentem i byłby sporym wzmocnieniem, ale Sampie taki interes jest nie na rękę.
Sporo pytań, a odpowiedzi jak na lekarstwo. Strasznie niefajny okres mercato teraz mamy. Nasi ostro się czają, próbują opchnąć szrot i tak czekamy sobie aż coś się w końcu ruszy.
- jackop
 - Juventino

- Podziekował: 32 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 75 razy

A szkoda. Nie obraziłbym się, gdyby za sezon Padoin i Peluso chcieli odejść, będąc świadomymi, że pewnego poziomu w Juve nie przeskoczą. A jak jeszcze znalazłby się klub który położy na stole 6-10 baniek to już w ogóle ekstra. Lepsi tacy niż:bendzamin pisze: Myślę, że tutaj kluczowa mogła okazać się postawa samego zawodnika [...] Ze strony Padoina czegoś takiego nie przewiduję.
- Mauricio "płaczę bo chcę grać w podstawie, albo odejść do interu" Isla
- <wybierz z listy pijawek> wolę nie robić nic cały rok i ciągnąć hajs, chociaż wiem, że mnie nie chcą.
Jak wyjaśniało już 56 osób, Gacek grający na LWB to abstrakcja. Także brak tu związku, a nawet przelotnego romansu.bendzamin pisze:Poza tym, jeśli nie sprowadzimy żadnego fajnego LWB, to odejście Emanuele będę oceniał na minus.
To, że nie chce się ruszyć, nie znaczy, że Marotta nie chciał go ruszyć.bendzamin pisze:Ała, moja stopa. Podobno sobie w nią strzeliłemWolę wierzyć w oświadczenie zawodnika, który napisał, że nigdzie się nie rusza, niż w ploty włoskich pismaków.
'Podobno' ze strony jakku1 trzeba traktować poważnie. xdjakku1 pisze:A Zuniga zostal na amen zablokowany i szanse na jego transfer wynosza obecnie 0,1%. Oferowalismy podobno Napoli Storariego + kase.
Ooo wyobraźnie to mam bardzo rozbudowaną (np. Coentrao za 20 i Taraabt za 10). Mógłbym też pójść na całość i co 8 postów katować wszystkich mokrymi snami o wymianie Vucinić + 10 mln = Chicharitobendzamin pisze:A masz na myśli jakieś konkretne nazwiska na te 2 pozycje?
Gdyby każdy rzucał nazwiskami i kwotami, nie mającymi nic wspólnego z naszym okienkiem, to zrobiłby się syf. Także wierzyłbym w dobrą passę Beppe, bo na horyzoncie jest jeszcze kilka potencjalnych okazji.
Ok. Jeśli byłyby wysokie oferty to PRÓBOWAŁBYM ich sprzedać. W poprzednich postach nie chodziło mi o prawdopodobieństwo takiego dealu, a jedynie opinie na temat tego co podały media.bendzamin pisze:Oprócz znalezienia chętnego klubu trzeba jeszcze przecież zgody zawodnika.
PS: widzisz, zmusiłeś mnie do zrobienia "@D@$ia"
PPS: gdyby info o Twojej stopie pochodziło od Di Marzio albo Sky, to radziłbym sprawdzić, czy nie ma tam czasem dziury xd
Meh... lepiej Kube Rzeźniczaka. Występ w 1 kolejce miał świetny.Mehehehe pisze:Jakbyśmy interesowali się RWB, to Wszołek zagrał na tej pozycji w ostatnim sparingu swojej drużyny
					Ostatnio zmieniony 22 lipca 2013, 01:55 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- bendzamin
 - Redaktor

Może nie przelotny romans, ale szybki numerek był - w jednym ze spotkań pod koniec sezonu 2011/2012. Nie chodziło mi rzecz jasna jednak o to, a o osobę Asamoah. Po sprzedaży Giaka media pisały, że Ghańczyk ma być wystawiany na środku, zagrał tak w ostatnim sparingu i na treningach w Chatillon, z tego co kojarzę, Conte też go tak ustawia.jackop pisze: Jak wyjaśniało już 56 osób, Gacek grający na LWB to abstrakcja. Także brak tu związku, a nawet przelotnego romansu.
Spoko, na tuttojuve nic nie piszojackop pisze: PPS: gdyby info o Twojej stopie pochodziło od Di Marzio albo Sky, to radziłbym sprawdzić, czy nie ma tam czasem dziury xd
A jakbyśmy sprzedali dwóch napastników i szukali kogoś do ataku, to Misza Kucharczyk wczoraj dwie bramki sypnął. Nawet gdybyśmy interesowali się RWB (w sumie to może się interesujemy -> Biabiany), to osoba Wszołka nie powinna mieć z tym nic wspólnego. Przynajmniej podczas tego mercato.Mehehehe pisze:Jakbyśmy interesowali się RWB, to Wszołek zagrał na tej pozycji w ostatnim sparingu swojej drużyny (a Salamon na środku defensywnej trójki).
- @D@$
 - Juventino

Fajnie że już chcecie sprzedać Peluso, ktory właśnie został kupiony 
 Djacie mu chociaż kilka treningów odbyć  :roll: 
Niektórzy to w ogóle mają tu niezłe obsesje ze sprzedażami. Przede wszytskim trzeba się pozbyć niechcianych zawodników z wypożyczeń (czyli wszystkich takowych poza "młodzieżą")
Z tych co grali w Juve w poprzednim sezonie to naprawde niewielu juz jest do odstrzału.
Mi by pasowało De Ceglie + 2-3 mln za Zunigę, ale na to nie pójdą.
Biabiany? RWB czy LWB musi przede wszystkim mieć żelazne płuca i ogarniać defensywę. Oczywiście oczekujemy też że dobrze poda, czasem zakręci obrońcę, ale jak nie spełnia warunków koniecznych to nie ma o czym gadać. Nie wiem czy Biabiany to spełnia, w sumie niewiele wiem o jego defensywnej grze.
Aaa, bym zapomniał:

Niektórzy to w ogóle mają tu niezłe obsesje ze sprzedażami. Przede wszytskim trzeba się pozbyć niechcianych zawodników z wypożyczeń (czyli wszystkich takowych poza "młodzieżą")
Z tych co grali w Juve w poprzednim sezonie to naprawde niewielu juz jest do odstrzału.
To jeszcze się nie nauczyłeś, że w kazdej plotce cos musi być, ale jak Marotta czy Agnelli cos mówią, to to na bank zasłona dymna, bo DS gadaja różne rzeczybendzamin pisze:Ała, moja stopa. Podobno sobie w nią strzeliłemWolę wierzyć w oświadczenie zawodnika, który napisał, że nigdzie się nie rusza, niż w ploty włoskich pismaków.
Kamex22 pisze:Czy ja dobrze zrozumialem, że Beppe chce dać 2 (słownie: DWÓCH) zawodników za jednego, któremu za rok kończy się kontrakt?
Nie no, na bank Napoli musiałoby jakos grubo dopłacić, tak czy siak mocno wątpliwa wymiana.Robaku pisze:Mnie to jakoś nie dziwi
Mi by pasowało De Ceglie + 2-3 mln za Zunigę, ale na to nie pójdą.
Nie pierwszy który chce równac do klasyka, ale to jednak nie to. Ja tam jestem bardziej merytoryczny 8)jackop pisze:PS: widzisz, zmusiłeś mnie do zrobienia "@D@$ia"
Biabiany? RWB czy LWB musi przede wszystkim mieć żelazne płuca i ogarniać defensywę. Oczywiście oczekujemy też że dobrze poda, czasem zakręci obrońcę, ale jak nie spełnia warunków koniecznych to nie ma o czym gadać. Nie wiem czy Biabiany to spełnia, w sumie niewiele wiem o jego defensywnej grze.
Aaa, bym zapomniał:
On już oficjalnie w Milanie? Ja tam bym nie miał nic przeciwko pomysłowi z zimy, czyli 2,5 mln € za pół karty. Na forum byłby płacz, ale podobnie było gdy pojawił się temat Candrevy za grosze w styczniu 2012, potem Lazio zrobiło świetny interes...Arbuzini pisze: Przyznaję się bez bicia, że po sprzedaży Gacka transfer Poliego za 3 mln E to wcale nie byłaby taka głupia akcja.
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

Wstaje sobie rano a tam juz opcje na mercato 2014, glowny nasz cel?
Tak jest Marotta style - Lewandowski, podaje to nie jedno a kilka źródel, że mimo, iż Lewy obicał sam siebie Bayernowi to Marotta bedzie robil wszystko co w jego mocy, aby Lewego do Turynu sprowadzic. Podobno cala trójka Beppe, Conte i Partaczi - snia i marzą po nocach o Lewym.
Co do reszty - to wszyscy wspominają utarczkę Mirasa z kibicem, wskazując na jego nerwowośc i brak pewności siebie, po sprowadzeniu Llorente i teveza. No i poza tym nic nowego trzeba sie pozbyc przynajmniej jednego napastnika i teraz na tym bedzie się skupial Marotta, a jak pozyska hajs ma powalczyc glownie o Zunige, a jesli Zuniga nie wyjdzie to jest Bibiany/ Diamanti - czyli zadne nowe nazwiska.
I jeszcze dziennikarze wskazuja, ze Conte pracuja nad nasza alternatywna obrona, ktora ma wygladac tak: Peluso - Ogbonna - Caseres jako odpowiednicy Kielona - Bonucza i Barzy, czyli nic co byłoby sszczegolnie zaskakujace dla kibicow Juve.

Tak jest Marotta style - Lewandowski, podaje to nie jedno a kilka źródel, że mimo, iż Lewy obicał sam siebie Bayernowi to Marotta bedzie robil wszystko co w jego mocy, aby Lewego do Turynu sprowadzic. Podobno cala trójka Beppe, Conte i Partaczi - snia i marzą po nocach o Lewym.
Co do reszty - to wszyscy wspominają utarczkę Mirasa z kibicem, wskazując na jego nerwowośc i brak pewności siebie, po sprowadzeniu Llorente i teveza. No i poza tym nic nowego trzeba sie pozbyc przynajmniej jednego napastnika i teraz na tym bedzie się skupial Marotta, a jak pozyska hajs ma powalczyc glownie o Zunige, a jesli Zuniga nie wyjdzie to jest Bibiany/ Diamanti - czyli zadne nowe nazwiska.
I jeszcze dziennikarze wskazuja, ze Conte pracuja nad nasza alternatywna obrona, ktora ma wygladac tak: Peluso - Ogbonna - Caseres jako odpowiednicy Kielona - Bonucza i Barzy, czyli nic co byłoby sszczegolnie zaskakujace dla kibicow Juve.
- Arbuzini
 - Juventino

Tak, wszystko już oficjalnie: http://acmilan.com.pl/news/OFICJALNIE-P ... dorii-6551@D@$ pisze:On już oficjalnie w Milanie? Ja tam bym nie miał nic przeciwko pomysłowi z zimy, czyli 2,5 mln € za pół karty. Na forum byłby płacz, ale podobnie było gdy pojawił się temat Candrevy za grosze w styczniu 2012, potem Lazio zrobiło świetny interes...Arbuzini pisze: Przyznaję się bez bicia, że po sprzedaży Gacka transfer Poliego za 3 mln E to wcale nie byłaby taka głupia akcja.
Nie wiem czy Poli pójdzie w ślady Candrevy, bo ten zawodnik jednak rozwinął się niesamowicie, ale trzeba też pamiętać, że zmieniono mu pozycję na boisku i dopiero na skrzydle pokazuje ile naprawdę potrafi. W każdym razie po transferze Gacka były zawodnik Sampy w ramach uzupełnienia kadry byłby całkiem OK. Oczywiście przy założeniu, że dalej szukamy wahadłowego na lewą stronę. No, ale teraz to już tylko gdybanie. Mam nadzieję, że w tym okienku nie zostaniemy już uraczeni PadoinoPelusem, któremu do trzydziestki zdecydowanie bliżej niż dalej.
- dp10
 - Juventino

Wie może ktoś jak wygląda sytuacja z Dorią - tym młodym Brazolem z Botafogo. Całkowicie z niego zrezygnowliśmy, czy coś tam jeszcze jest na rzeczy. Roma chyba nie pożałowała ściągnięcia swojego młodziaka z Brazylii dostając po roku grube $$$ od PSG.

- Kucharius1
 - Juventino

Co roku o tej porze musi się pojawić taki news :
http://www.calciomercato.com/mercato/na ... nno-798633

http://www.calciomercato.com/mercato/na ... nno-798633
- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

Sytacja z Mirasem - zahor liczę z twojej strony ( ze wzgledu na twoj alfabet) jakieś małe tłumaczonko o co dokładnie poszlo:
http://video.gazzetta.it/vucinic-piccol ... 84b9fc57a8
No i potwierdzaja sie opcje z Biabianym. Wszyscy z tego dealu sa zadowoleni włacznie z marrone, ktory jeszcze tydzien temu twierdzil, ze woli zagrac 5 meczy w Juve, niz 30 w jakims sredniaku, ale podoba mu się to bardzo.
http://www.diggita.it/v.php?id=1220402& ... um=twitter
A i podobno z Isla i Interem to nie koniec, będą dalsze rozmowy.

No i potwierdzaja sie opcje z Biabianym. Wszyscy z tego dealu sa zadowoleni włacznie z marrone, ktory jeszcze tydzien temu twierdzil, ze woli zagrac 5 meczy w Juve, niz 30 w jakims sredniaku, ale podoba mu się to bardzo.
http://www.diggita.it/v.php?id=1220402& ... um=twitter
A i podobno z Isla i Interem to nie koniec, będą dalsze rozmowy.
- zahor
 - Juventino

O co dokładnie poszło to Ci niestety nie powiem, bo nagranie zaczyna się właściwie już po fakcie i nie wiemy co ten kibic do Mirasa krzyknął. Na tym wideo słychać tylko jak Vucinić pyta się 5244 razy tego gościa, czy go obraził, a ktoś z boku (Storari?) pokrzykuje że on też to słyszał.Robaku pisze:Sytacja z Mirasem - zahor liczę z twojej strony ( ze wzgledu na twoj alfabet) jakieś małe tłumaczonko o co dokładnie poszlo: