Mercato (zima 2011/12)
- pumex
- Juventino
Ano nie wszyscy@Maras@ pisze:Hehalina pisze:Przecież wszyscy wiedzą, że jak co to będzie tylko wypożyczony.pumex pisze:Pizarro. [...] Za pół roku, najdalej za rok byłby jednym z pierwszych, których będziemy chcieli wykopać z klubuOkazuje się, że nie wszyscy

Zresztą, wiecie, jak jest z Marottą i z jego wypożyczeniami :roll: A nawet, jeśli faktycznie miałby być to tylko i wyłącznie półroczne wypożyczenie, to dalej zastanawiam się nad sensem całej operacji, bo nawet argument, że mielibyśmy pięciu pomocników średnio do mnie przemawia.

- Lypsky
- Juventino
dlatego trzeba kogoś sprowadzić, na lepszych warunkach.zoff pisze:Przepłacać? Niech ktoś tylko dozna kontuzji, albo posypią się kartki, a znowu będziemy widzieć nazwiska juniorów z Primavery w pierwszym składzie Juventusu.Lypsky pisze:Wiele wskazuje na to, że ### będzie z Caceresa. Jeśli mielibyśmy przepłacać i wykładać 10mln., to dobrze się stało.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- De Rossi
- Juventino
Formą nie grzeszy - racja, ale umiejętnościami powala.pumex pisze: 1) Pizarro. [...] umiejętnościami nie powala, formą również nie grzeszy,
Się chłopak w Rosji rozwinął? We Włoszech to było łatwe do przepchnięcia chucherko.pumex pisze:całkiem fajna wydaje się opcja z Bocchettim. Na środku jest dobry, na lewej również gra nieźle, co udowadniał w LE.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jak już napisał alina - Amauri już tak trenuje od dawna i nic sobie z tego nie robi. Ba, przecież Grosso już był całkowicie odsuwany od drużyny kilka razy i nic mu to nie przeszkadza. Prawdopodobnie wypełni kontrakt bo coś nie słychać o jego odejściu ostatnio.Castiel pisze:No to trening z juniorami do końca roku jako nauczka i sezon stracony z głupiej dumy, pazerności i idiotyzmu.
- pumex
- Juventino
Powala? :snooty: To znaczy tak: kiedyś Pizarro faktycznie był dobrym, ciekawym zawodnikiem. Zarówno w Udinese, jak i w Interze czy w Romie miał fajne mecze. Ale teraz jest zawodnikiem wypalonym a forma nie pozwala mu na pokazanie nawet połowy jego dawnych umiejętności. Co więcej, siedząc u nas na ławce, dawnej formy tym bardziej nie odzyska. Tu się chyba zgodzimyDe Rossi pisze:Formą nie grzeszy - racja, ale umiejętnościami powala.pumex pisze:1) Pizarro. [...] umiejętnościami nie powala, formą również nie grzeszy,
Wiesz co... szczerze powiem, ligi ruskiej nie oglądam, w poprzednim sezonie widziałem może ze 2-3 mecze Rubinu. Natomiast widziałem Bocchettiego w meczach LE, gdzie grywał na środku lub na lewej stronie. Nie wyglądał na chucherko, wręcz przeciwnie. Grał twardo, pewnie i nadspodziewanie dobrze wyprowadzał piłkę.De Rossi pisze:Się chłopak w Rosji rozwinął? We Włoszech to było łatwe do przepchnięcia chucherko.pumex pisze:całkiem fajna wydaje się opcja z Bocchettim. Na środku jest dobry, na lewej również gra nieźle, co udowadniał w LE.
Niedawno rozmawialiśmy o alternatywie dla Pirlo, być może otwiera się niepowtarzalna szansa na właśnie takiego zawodnika

Heh, tylko Sahin nie będzie chciał być u nas rezerwowym ( bo nie che mi się wierzyć, żeby Conte posadził Pirlo )pumex pisze:Powala? :snooty: To znaczy tak: kiedyś Pizarro faktycznie był dobrym, ciekawym zawodnikiem. Zarówno w Udinese, jak i w Interze czy w Romie miał fajne mecze. Ale teraz jest zawodnikiem wypalonym a forma nie pozwala mu na pokazanie nawet połowy jego dawnych umiejętności. Co więcej, siedząc u nas na ławce, dawnej formy tym bardziej nie odzyska. Tu się chyba zgodzimyDe Rossi pisze:Formą nie grzeszy - racja, ale umiejętnościami powala.pumex pisze:1) Pizarro. [...] umiejętnościami nie powala, formą również nie grzeszy,Wiesz co... szczerze powiem, ligi ruskiej nie oglądam, w poprzednim sezonie widziałem może ze 2-3 mecze Rubinu. Natomiast widziałem Bocchettiego w meczach LE, gdzie grywał na środku lub na lewej stronie. Nie wyglądał na chucherko, wręcz przeciwnie. Grał twardo, pewnie i nadspodziewanie dobrze wyprowadzał piłkę.De Rossi pisze:Się chłopak w Rosji rozwinął? We Włoszech to było łatwe do przepchnięcia chucherko.pumex pisze:całkiem fajna wydaje się opcja z Bocchettim. Na środku jest dobry, na lewej również gra nieźle, co udowadniał w LE.
Niedawno rozmawialiśmy o alternatywie dla Pirlo, być może otwiera się niepowtarzalna szansa na właśnie takiego zawodnika
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Gość
Mam nadzieje, że w tym okienku nie poleci nikt oprócz Amauriego Iaquinty Toniego Grosso i Motty. Oddanie Udinese Piazienzy uznam za szczyt <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, kiedy oni grają z nami 28 stycznia a 21 zaczyna się PNA ;D Będą osłabieni i powinniśmy wywalczyć 3pkt. To samo tyczy się quaga, nie ma sensu wzmacniać konkurencji...
- @Maras@
- Juventino
No właśnie też tak mi się wydajeOuh_yeah pisze:Pytania są akurat dość proste.
1) po kontuzji gra kiepsko
2) nie zadowoliłby się rolą rezerwowego

- pumex
- Juventino
Jakby Turek wytrwał jeszcze pół roku w Madrycie a my zakwalifikowalibyśmy się do Ligi Mistrzów, wtedy przechodząc do nas nie byłby skazany na parę spotkań w roku jak to jest obecnie w Realu. SerieA, Coppa Italia, Champions League... wówczas 33-letni Pirlo z chęcią oddałby trochę pola uzdolnionemu SahinowiOuh_yeah o Sahinie pisze:2) nie zadowoliłby się rolą rezerwowego

- rufi8
- Juventino
Czytaliście to ? :
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... arotta.php
Jeśli to prawda to jestem bardzo zadowolony, że Conte nie jest marionetką jak Del Neri i potwierdza to tylko tezę, że Marotta jest dobrym dyrektorem sportowym, ale w klubach poziomu Sampdorii. Daję sobie rękę uciąć, że pozostawienie Motty to decyzja łysego. Teraz wszystkie decyzje odnośnie transferów są konsultowane z Conte i przynosi to efekty jak widać.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... arotta.php
Jeśli to prawda to jestem bardzo zadowolony, że Conte nie jest marionetką jak Del Neri i potwierdza to tylko tezę, że Marotta jest dobrym dyrektorem sportowym, ale w klubach poziomu Sampdorii. Daję sobie rękę uciąć, że pozostawienie Motty to decyzja łysego. Teraz wszystkie decyzje odnośnie transferów są konsultowane z Conte i przynosi to efekty jak widać.
- Nedved4life
- Juventino
Dokładnie, poza tym Pirlo w przyszłym roku będzie o rok starszy i organizm jego może nie wytrzymywać takiego natężenia meczów (teraz gra cały czas) jeśli dojdzie jeszcze Liga Mistrzów, więc spokojnie mogłaby być rotacja między nim a Sahinem.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Dopiero 6 stycznia, a już chcę żeby to okienko się skończyło. Nie podobają mi się te ciągłe ploty i wpychanie szrotu w machinę Conte. Jakieś cyrki z Sorensenem (<3), Elia za Aggera, Pizarro za Pazienze, sprzedaż Q, Obi Mikel za 18 mln i inne tego typu kwiatki.
Jeżeli Conte faktycznie przytemperował FantMarotte i jego 'kosmiczne' plany "wzmocnień" to tym lepiej dla Juve.
Jeżeli Conte faktycznie przytemperował FantMarotte i jego 'kosmiczne' plany "wzmocnień" to tym lepiej dla Juve.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!