KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- SebaStianS
- Juventino
Siamano.
W najbliższą sobotę tj. 15 grudnia roku pańskiego 2012, naszej stronie pierdyknie 15 lat. W związku z tym, wypadałoby, w specjalny sposób uczcić tak specjalne wydarzenie. Niestety osoby odpowiedzialne za terminarz Serie A dały ciała i nie będzie nam dane oglądać Juve 15 grudnia( calciopoli, odebrane tytuły,serie B, gwiazdki na koszulkach, Conte, a teraz taka rocznica - FIGC jedzie z nami równo).
Dlatego świętowanie przesunięte zostało na niedzielę 16 grudnia przy okazji meczu Juventus - Atalelanta godzina 15:00.
Większe oglądanie było już, w Katowicach, Tychy obiecały coś Taszenowi więc tym razem zbiórka w Mikołowie.
Dla posiadających słodkawe fotografie na fejszbuku lynk do lokalu
https://www.facebook.com/XsMusicClubPub
Więcej informacji o lokalu oraz całej organizacji tego wydarzenia napisze Taszen. On też zostaje uznany za organizatora. Winą za wszelkie niedogodności można obarczać jego osobę, poprzez wysyłanie niewybrednej treści komentarzy z wykorzystaniem funkcji pw.
Transport:
Transport samochodowy, wykluczony. ( Ewentualnie poprzez wykorzystanie zewnętrznego kierowcy)
Osoby udające się z Katowic po raz kolejny mogą skorzystać z dobrodziejstw oferowanych przez koleje śląskie. Częste połączenia + krótki czas trwania podróży + niska cena sprawiają że ich oferta zaspokoi nawet najbardziej wybredne gusta.
W przypadku rozpoczęcia imprezy o godzinie 14 najbardziej odpowiednim będzie wyjazd o 13:22 z Katowic. Pociąg jedzie 22 minuty.
Plan imprezy:
- 14:00 juvepoland alkoholand
- 15:00 juvepoland alkoholand plus mecz
- 16:45 juvepoland alkoholand
Więcej informacji wkrótce.
Do dyskusji na temat tego wydarzenia oraz deklarowania obecności zapraszam do tematu tyskiego:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 436#680436
Pozdrawiam i zachęcam do przybycia.
W najbliższą sobotę tj. 15 grudnia roku pańskiego 2012, naszej stronie pierdyknie 15 lat. W związku z tym, wypadałoby, w specjalny sposób uczcić tak specjalne wydarzenie. Niestety osoby odpowiedzialne za terminarz Serie A dały ciała i nie będzie nam dane oglądać Juve 15 grudnia( calciopoli, odebrane tytuły,serie B, gwiazdki na koszulkach, Conte, a teraz taka rocznica - FIGC jedzie z nami równo).
Dlatego świętowanie przesunięte zostało na niedzielę 16 grudnia przy okazji meczu Juventus - Atalelanta godzina 15:00.
Większe oglądanie było już, w Katowicach, Tychy obiecały coś Taszenowi więc tym razem zbiórka w Mikołowie.
Dla posiadających słodkawe fotografie na fejszbuku lynk do lokalu
https://www.facebook.com/XsMusicClubPub
Więcej informacji o lokalu oraz całej organizacji tego wydarzenia napisze Taszen. On też zostaje uznany za organizatora. Winą za wszelkie niedogodności można obarczać jego osobę, poprzez wysyłanie niewybrednej treści komentarzy z wykorzystaniem funkcji pw.
Transport:
Transport samochodowy, wykluczony. ( Ewentualnie poprzez wykorzystanie zewnętrznego kierowcy)
Osoby udające się z Katowic po raz kolejny mogą skorzystać z dobrodziejstw oferowanych przez koleje śląskie. Częste połączenia + krótki czas trwania podróży + niska cena sprawiają że ich oferta zaspokoi nawet najbardziej wybredne gusta.
W przypadku rozpoczęcia imprezy o godzinie 14 najbardziej odpowiednim będzie wyjazd o 13:22 z Katowic. Pociąg jedzie 22 minuty.
Plan imprezy:
- 14:00 juvepoland alkoholand
- 15:00 juvepoland alkoholand plus mecz
- 16:45 juvepoland alkoholand
Więcej informacji wkrótce.
Do dyskusji na temat tego wydarzenia oraz deklarowania obecności zapraszam do tematu tyskiego:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 436#680436
Pozdrawiam i zachęcam do przybycia.
- mpolek
- Qualità Juventino
Jednak zmieniły mi się plany, więc jak nic mi nie stanie na przeszkodzie to wpadnę.. Muszę sobie tylko ogarnąć jakiś transport.. Chyba ode mnie z Rudy jeździ tam jakiś autobus do Mikołowa, bo to w sumie nawet ciut bliżej niż Kato, więc postaram się to ogarnąć.mpolek pisze:kurde... cały weekend jestem na wylocie i mnie nie będzie na miejscu..
- SebaStianS
- Juventino
Z Zabrza wyruszam pociągiem o 12:16 i w Kato będę o 12:45. Mam nadzieje że będziesz już tam na mnie czekała.Kuri pisze:dzieczyny jak jutro jedziemy?
Dawaj też tym pociągiem.mpolek pisze:Muszę sobie tylko ogarnąć jakiś transport..
Do Mikołowa jadziem o 13:22. Poczekamy na resztę w międzyczasie możemy dać w palnik gdzieś w okolicach dworca.
- Kuri
- Juventino
dobra to wbijamy w ten pociag o 12:45. Jaka to jest relacja zeby sprawdzic z ktorego peronu odjezdza? mam nadzieje ze nie bedzie cyrku zwiazanego z kolejami slaskimi...
edit:
aha Seba, czyli wysiadasz w Kato i wbijamy do innego zuga, nie dosiadamy sie do Ciebie?
edit:
aha Seba, czyli wysiadasz w Kato i wbijamy do innego zuga, nie dosiadamy sie do Ciebie?
- mpolek
- Qualità Juventino
- SebaStianS
- Juventino
Niet.Kuri pisze:wysiadasz w Kato i wbijamy do innego zuga, nie dosiadamy sie do Ciebie?
Ten pociąg którym przyjadę do Kato, jedzie dalej do Częstochowy.
A my o 13:22 mamy pociąg do Mikołowa( relacja Częstochowa-Racibórz.)
Sprawdzanie peronów nie ma teraz sensu. Przy zamieszaniu, które jest teraz w KS nie obędzie się zapewne bez atrakcji.