Mercato (Lato 2016)
- jakku1
- Juventino
Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mizabekmj23 pisze: Jakku1 chyba sam w to nie wierzysz...jakby coś takiego doszło do skutku to Beppe w tym okienku chyba by przebił Moggiego i jego zagrywki z Ibra i Canna oraz akcję całościową wymiany zizu i pippo na legendarna 3.
Graczej to tylko marzenia ludzi z VS.Już jeden z nich by robił robotę.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- gucio_juve
- Juventino
No?jakku1 pisze:Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mi
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Gucio gdybyś obserwował temst dogłębnie to byś wiedział ze w to mercato jakku prezentuje pumexstyle :-)gucio_juve pisze:No?jakku1 pisze:Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mi
- zabekmj23
- Juventino
Dawaj myślę że może być ciekawie 😁jakku1 pisze:Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mizabekmj23 pisze: Jakku1 chyba sam w to nie wierzysz...jakby coś takiego doszło do skutku to Beppe w tym okienku chyba by przebił Moggiego i jego zagrywki z Ibra i Canna oraz akcję całościową wymiany zizu i pippo na legendarna 3.
Graczej to tylko marzenia ludzi z VS.Już jeden z nich by robił robotę.
- jakku1
- Juventino
Jestem raczej sceptyczny, jeśli chodzi o jakieś grubsze transfery pod koniec okienka. Zazwyczaj z Marottą u sterów mieliśmy problemy z dobrą końcówką mercato, a Beppe sprawdzał się przy transakcjach, przy których pracował dłużej - miesiąc, dwa, trzy miesiące (Llorente, Tevez, Pirlo, Dybala, Morata, etc.). Może i sprowadzimy jeszcze 2 piłkarzy, ale raczej będą to gracze właśnie w stylu Soriano, Siqueiry, ewentualnie Sneijdera (czyli wypalona gwiazda dostępna za znośną kwotę).gucio_juve pisze:No?jakku1 pisze:Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mi
Jednocześnie chciałbym dodać, że nie zdziwi mnie nic w tym oknie i chociaż tak jak wyżej wspomniałem, jestem raczej sceptyczny, to nie wykluczam żadnego scenariusza. Dlaczego? Dlatego, że mamy środki na co najmniej jeden duży strzał i potrzebujemy takiego wzmocnienia. Nie tylko ze sportowego punktu widzenia ale też z marketingowego punktu widzenia. Po opchnięciu Llorente i Isli wyjdziemy litearlnie na zero, jeśli chodzi o wydatki/dochody. Rok temu, mały włos a ostatniego dnia mercato dostalibyśmy Falcao, więc pytanie brzmi kto będzie naszym Falcao w tym roku i czy historia się powtórzy? Pozostaje czekać ;-).

- zabekmj23
- Juventino
To mamy zblizone opinie na koncowke mercato ale lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac.jakku1 pisze:Jestem raczej sceptyczny, jeśli chodzi o jakieś grubsze transfery pod koniec okienka. Zazwyczaj z Marottą u sterów mieliśmy problemy z dobrą końcówką mercato, a Beppe sprawdzał się przy transakcjach, przy których pracował dłużej - miesiąc, dwa, trzy miesiące (Llorente, Tevez, Pirlo, Dybala, Morata, etc.). Może i sprowadzimy jeszcze 2 piłkarzy, ale raczej będą to gracze właśnie w stylu Soriano, Siqueiry, ewentualnie Sneijdera (czyli wypalona gwiazda dostępna za znośną kwotę).gucio_juve pisze:No?jakku1 pisze:Nie chcesz znać mojej opinii na temat tego, jak skonczy sie to mercato w naszym wykonaniu, uwierz mi
Jednocześnie chciałbym dodać, że nie zdziwi mnie nic w tym oknie i chociaż tak jak wyżej wspomniałem, jestem raczej sceptyczny, to nie wykluczam żadnego scenariusza. Dlaczego? Dlatego, że mamy środki na co najmniej jeden duży strzał i potrzebujemy takiego wzmocnienia. Nie tylko ze sportowego punktu widzenia ale też z marketingowego punktu widzenia. Po opchnięciu Llorente i Isli wyjdziemy litearlnie na zero, jeśli chodzi o wydatki/dochody. Rok temu, mały włos a ostatniego dnia mercato dostalibyśmy Falcao, więc pytanie brzmi kto będzie naszym Falcao w tym roku i czy historia się powtórzy? Pozostaje czekać ;-).
- Robaku
- Juventino
Tak sobie myślę że w wielu będzie dysonans co do. LAZIO, jestem przekonany że jeśli. LAZIO odpadnie z Bayerem to Lotito będzie sprzedawał swoje gwiazdki mam na myśli i Candreve i Andersona, oczywiście poglosek obecnie brak ale jeśli odpadna to ruchy się zaczną
- jakku1
- Juventino
@Robaku
Nie sadze, ze w tym oknie Anderson odejdzie. Za rok ;-).
@zabekmj23
Swoją drogą, mam od jakiegoś czasu nieodparte wrażenie, że sam Draxler jest dla nas tylko i wyłącznie opcją B, a cały czas pracujemy nad jakąś inną transakcją. To byłoby bardzo dziwne, gdyby cały nasz sztab kilka tygodni pracował nad tym, czy zaoferujemy Schalke 9m bonusu czy 12m. Jeśli rozmawiamy już zupełnie otwarcie, to wydaje mi się, że z Gotze absolutnie było coś na rzeczy. I naprawde była okazja, aby chlopaka nakłonić do gry dla nas i przekonać Bayern. Pytanie brzmi, czy ten statek już zupełnie odpłynął, czy dalej za kulisami coś się dzieje i czy to Gotze będzie tegorocznym Falcao?
Nie sadze, ze w tym oknie Anderson odejdzie. Za rok ;-).
@zabekmj23

Swoją drogą, mam od jakiegoś czasu nieodparte wrażenie, że sam Draxler jest dla nas tylko i wyłącznie opcją B, a cały czas pracujemy nad jakąś inną transakcją. To byłoby bardzo dziwne, gdyby cały nasz sztab kilka tygodni pracował nad tym, czy zaoferujemy Schalke 9m bonusu czy 12m. Jeśli rozmawiamy już zupełnie otwarcie, to wydaje mi się, że z Gotze absolutnie było coś na rzeczy. I naprawde była okazja, aby chlopaka nakłonić do gry dla nas i przekonać Bayern. Pytanie brzmi, czy ten statek już zupełnie odpłynął, czy dalej za kulisami coś się dzieje i czy to Gotze będzie tegorocznym Falcao?

- Robaku
- Juventino
Ja bym jednak szukał. okazji w zawodnikach tych klubów które grają w 4. Rundzie el. Lm, bo uważam ze tam leży klucz tzw. Okazji na wyciągnięcie. danego zawodnika z. Klubu
Edition: Heheszki Monaco gra z Valencia, moutinio i krzuawa kontuzjowani, czy 4 runda elemiminacji blokuje ich w grze w grupie, może to w tej parze jest klucz do wzmocnień Juve
Edition: Heheszki Monaco gra z Valencia, moutinio i krzuawa kontuzjowani, czy 4 runda elemiminacji blokuje ich w grze w grupie, może to w tej parze jest klucz do wzmocnień Juve
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2015, 22:58 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Sami, to dobry gracz, tyle ze kontuzyjny jak choleraAlexinhio-10 pisze:procz Dybaly i Ruganiego, przychodza same ochlapy z innych druzyn (Khedira, Mandzukic i prawdopodobnie Siekiera).

Mandzu - to po prostu dobry napastnik. Jestem pewien, ze strzeli w sezonie 20 goli. Letko.
Sqirere, Siquere... Nie wiem. Jego to przemilcze, bo chyba do nas jednak nie wpadnie

On ma cos wspolnego z Pescara?RICTOR pisze: Juan Quintero
Nie powiesz mi, ze za 20mln. nie da sie kupic dobrego b2b (nazwiskami nie sypne :oops: )? Wtedy oczywiscie Pogba na trequ. Zaryzykuje stwierdzenie, za dalo by nawet rade wypozyczyc takiego Nasriego i do tego dokupic jakiegos kogos po prostu solidnego do srodka pomocy.dawid91 pisze:Ja tam wolę Włocha z perspektywami niż nikogo. Widocznie mamy do wydania góra 15-20mln na trequartistę bądź środkowego pomocnika. Za to Draxlera ani Goetze ani innego dużego nazwiska nie kupimy. Marotta dwoi się i troi, ale z groszami w kieszeni niewiele zdziała.Osgiliath pisze:Niezależnie od tego, czy ten gracz jest perspektywiczny, dobry, czy też nie, mam w sobie odczucie takie, iż chciałbym, aby to mercato dobiegło już końca, ponieważ tradycyjnie w tym czasie hasło "szukanie okazji" wchodzi w fazę panicznego rozglądania się za ilością, a nie jakością.
Axel o Eriksenie pisze:Moim zdaniem opcja lepsza od Goetze czy Draxlera.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Quintero nie daje rady w Porto (gral w Pescarze). Costa bramka i asysta, Gotze na murawie od 60min.
jakku Czyli wiemy, ze nic nie wiemy
. Erikssen fajna opcja, magic pass, drybling i strzal, ale raczej drozsza niz Draxler.
Jacky Nie mowie ze Khedira i Mandzu to slabi zawodnicy, ale po tym sezonie myslalwm, ze przestaniemy brac zawodnikow niepotrzebnych w swoich klubach.
jakku Czyli wiemy, ze nic nie wiemy

Jacky Nie mowie ze Khedira i Mandzu to slabi zawodnicy, ale po tym sezonie myslalwm, ze przestaniemy brac zawodnikow niepotrzebnych w swoich klubach.
- wojczech7
- Juventino
Alexinhio-10 pisze:Jacky Nie mowie ze Khedira i Mandzu to slabi zawodnicy, ale po tym sezonie myslalwm, ze przestaniemy brac zawodnikow niepotrzebnych w swoich klubach.
Przypominam, że takim niechcianym ochłapem był m.in. Tevez
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Arbuzini
- Juventino
Jeśli tylko okażą się potrzebni u nas to nie widzę żadnego problemu. Tevez, Pirlo, Barzagli czy nawet Pogba to owoce właśnie takiej polityki transferowej. Jak widać można na takiej zasadzie pozyskiwać mistrzów.Alexinhio-10 pisze:Jacky Nie mowie ze Khedira i Mandzu to slabi zawodnicy, ale po tym sezonie myslalwm, ze przestaniemy brac zawodnikow niepotrzebnych w swoich klubach.
Romagnoli trafił już do Milanu za te 30 baniek? Trzeba oddać Marottcie, że pomimo dość lekkiego wydawania kasy w tym okienku, Ruganiego pozyskał na świetnych warunkach.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wojciech, Arbuz wiem, do konca nie trafione. Chodzi mi bardziej o to, ze nie mozemy pozyskac zawodnika o danym profilu, ktorego pragnie trener, a sprzedalismy zawodnika za 40mln. To okienko trzyma w napieciu, byleby nie bylo tak ze skonczymy z polsrodkami.