KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- juventin921
- Juventino
W ogóle to witam wszystkich Juventinich,dopiero teraz dołączyłem do Was bo cały czas na SoloJuve.com operowałem 

- Kuri
- Juventino
Cześć dziewczyny,
Lazio troche odpuścilismy ale zarządzam PEŁNĄ MOBILIZACJE na Chelsea!
Mecz o byc albo nie być w LM.
Kto się nie pojawi w Sports Pubie jest krypto-interistą i ma w spokoju plakat Morattiego!
1. Kuri
Lazio troche odpuścilismy ale zarządzam PEŁNĄ MOBILIZACJE na Chelsea!
Mecz o byc albo nie być w LM.
Kto się nie pojawi w Sports Pubie jest krypto-interistą i ma w spokoju plakat Morattiego!
1. Kuri
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2012, 22:51 przez Kuri, łącznie zmieniany 1 raz.
- SebaStianS
- Juventino
Radzio wrócił z czajnatałna.
Apeluje zatem o obecność, jeszcze chłopak pomyśli że nie oglądamy bo On przyleciał.
Jakby co, to zbiórka przed meczem zorganizowana ( a jakże inaczej niż pod mój przyjazd) o 17:31 w odnowionej hali katowickiego dworca, współfinansowanej ze środków europejskich, których nie dostrzegamy, a które otaczają nas, z każdej strony.
Apeluje zatem o obecność, jeszcze chłopak pomyśli że nie oglądamy bo On przyleciał.
Jakby co, to zbiórka przed meczem zorganizowana ( a jakże inaczej niż pod mój przyjazd) o 17:31 w odnowionej hali katowickiego dworca, współfinansowanej ze środków europejskich, których nie dostrzegamy, a które otaczają nas, z każdej strony.
- Michael900
- Juventino
Hej!
Jakoż, że SportsPub posiada dogodną lokalizację dla mojej osoby więc natenczas przybędę na Chelsea
1. Kuri
2. Michael900

Jakoż, że SportsPub posiada dogodną lokalizację dla mojej osoby więc natenczas przybędę na Chelsea

1. Kuri
2. Michael900

- matti1311
- Juventino
Panowie spotykacie sie w sportspubie na dąbrówki 3 w katowicach??
Dobra zobaczyłem link wyżej u już wiem że tam, ale swoją droga to sie dużo pozmieniało odkąd ostatnia raz tu zaglądałem bo cały czas w tychach byly spotkania..
Dobra zobaczyłem link wyżej u już wiem że tam, ale swoją droga to sie dużo pozmieniało odkąd ostatnia raz tu zaglądałem bo cały czas w tychach byly spotkania..