Forumowicz od A do Z - vol. 1
- gorczas
- Juventino
Johnny777 dlaczego nie ma zdjęcia Łośka
Weź wrzuć jeszcze raz innego linka. A co do ankiety to widzę, że para Pawciosss-Rasi niedługo może się rozpaść (bez urazy
).
Wszystki alfabety stoją na bardzo wysokim poziomie (szczególnie kilka przypadło mi do gustu
), ale powinno wszystkich być trochę więcej :?. Ja wierzę, że Świergot ząży przed wszystkimi pozostałymi ze swoim alfabetem
.

Wszystki alfabety stoją na bardzo wysokim poziomie (szczególnie kilka przypadło mi do gustu

- Sarsik
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. Rasi - 17 głosów
2. white_wolv - 10 głosów
3. Pawciosss - 6 głosów
4. Zdun - 2 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Rasi. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą white_wolv i Pawciosss. Skład uzupełnią Pelson (sam się zgłosił) i Bad Magick, wybrany przeze mnie.
Nareszcie ktoś z dwójki Rasi-Pawciosss wygrał ankietę. Faktycznie powoli nudziła się obecność ich obu w ankiecie.
Nowa ankieta:
Pawciosss
white_wolv
Pelson
Bad Magick
1. Rasi - 17 głosów
2. white_wolv - 10 głosów
3. Pawciosss - 6 głosów
4. Zdun - 2 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Rasi. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą white_wolv i Pawciosss. Skład uzupełnią Pelson (sam się zgłosił) i Bad Magick, wybrany przeze mnie.
Nareszcie ktoś z dwójki Rasi-Pawciosss wygrał ankietę. Faktycznie powoli nudziła się obecność ich obu w ankiecie.

Nowa ankieta:
Pawciosss
white_wolv
Pelson
Bad Magick
I need a girl that I can train.
- TomiQ
- Juventino
ciekawe ciekawe!!!!Zobaczymy co z tego wyjdzie!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Johnny777
- Juventino
Łosiek z tego co widziałem sam wróciłgorczas pisze:Johnny777 dlaczego nie ma zdjęcia ŁośkaWeź wrzuć jeszcze raz innego linka. A co do ankiety to widzę, że para Pawciosss-Rasi niedługo może się rozpaść (bez urazy
).
Wszystki alfabety stoją na bardzo wysokim poziomie (szczególnie kilka przypadło mi do gustu), ale powinno wszystkich być trochę więcej :?. Ja wierzę, że Świergot ząży przed wszystkimi pozostałymi ze swoim alfabetem
.

- Rasi
- Qualità Juventino
Dziki za gratki
to była łatwizna - 7 razy próbowałem po dobroci ale cos nie chcieliscie słuchac.. Musiałem wiec wysłac pare PW z groźbą kartek, wysłałem linka do wszystkich na liscie GG i w koncu sie udało
zawsze wiedziałem ze mam "dar przekonywania"
alfabet napisze jak juz napisze ostatni egzamin w sesji (teoretycznie moze byc kolo czerwca :lol: )

alfabet napisze jak juz napisze ostatni egzamin w sesji (teoretycznie moze byc kolo czerwca :lol: )
- gorczas
- Juventino
No niestety u mnie nie wrócił :? . Nie wiem co jest ale jak biorę właściowści tego obrazka to tam mam jego adres: http://galeria.tenbit.pl/i/galeria2/usr ... 110996.jpg. Gdy wejdę na niego to mam stronę:Łosiek z tego co widziałem sam wrócił
A gdy wezmę ściąganie przez DAP to mam okno do wpisania hasła :? Chyba nie jest mi dane obejrzenie ŁośkaForbidden
You don't have permission to access /i/galeria2/usr/22/johnny777110996.jpg on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.29 Server at galeria.tenbit.pl Port 80

- Johnny777
- Juventino
Hm... fakt nie ma Łośka...gorczas pisze:No niestety u mnie nie wrócił :? . Nie wiem co jest ale jak biorę właściowści tego obrazka to tam mam jego adres: http://galeria.tenbit.pl/i/galeria2/usr ... 110996.jpg. Gdy wejdę na niego to mam stronę:Łosiek z tego co widziałem sam wrócił
A gdy wezmę ściąganie przez DAP to mam okno do wpisania hasła :? Chyba nie jest mi dane obejrzenie ŁośkaForbidden
You don't have permission to access /i/galeria2/usr/22/johnny777110996.jpg on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.29 Server at galeria.tenbit.pl Port 80

Fatalnie...chyba coś się pokopało na tenbitowym serwerze... Postaram się podrzucić fotę Łośka Adminom - może sami wlepią Łośka gdzie trzeba?
EDIT 27.01.
Za sprawą naszych SuperAdminów (dzięki Swiergot :-D ) Łosiek powrócił na swoje miejsce :-D
- white_wolv
- Juventino
No fajnie..tylko ciekaw jestem kto to jest ten white_volf?Nie znam goscia.. 8)
sora, gdybym tak pamiętał każdy nick, jeden ma po polskiemu drugi po angielskiemu :-D W każdym razie, żebyś nie czuł się urażony, już poprawiłem
Dragon
sora, gdybym tak pamiętał każdy nick, jeden ma po polskiemu drugi po angielskiemu :-D W każdym razie, żebyś nie czuł się urażony, już poprawiłem
- Sarsik
- Juventino
Zabawa straciła swój urok. Z przykrością trzeba to stwierdzić.
Zabawa narazie zostaje wstrzymana do momentu, kiedy ukarzą się co najmniej dwa zaległe alfabety. Wszystkich zawiedzionych takim obrotem sprawy odsyłam do zwlekającyh z napisaniem alfabetu, czyli wszystkie pretensje do nich, nie do mnie. Jeśli nagle wiele osób zacznie sie zgłaszać do następnej ankiety, to zabawę też będzie można wyjątkowo wznowić.
Co do obecnej ankiety, to głosowanie przedłuża się o czas nieokreślony.

Co do obecnej ankiety, to głosowanie przedłuża się o czas nieokreślony.
- Lypsky
- Juventino
Tak juz jest ze kilka osob sie trudzi a inni olewaja temat.
Tak bylo i tym razem, niektorzy nie znalezli chociazby kilku godzin w tygodniu aby cos napisac...dziwne.
Tak bylo i tym razem, niektorzy nie znalezli chociazby kilku godzin w tygodniu aby cos napisac...dziwne.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2005, 12:53 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rasi
- Qualità Juventino
sesja idzie lepiej niz myslałem. tak wiec obiecuje zrobic alfabet w ciagu 2 tygodni
- 2MAN
- Juventino
Powiem szczerze że temu "pomysłowi" przyglądnołem sie dopiero pierwszy raz
i nie jest to głupie ale zaczyna sie powtarzać ... co prawda : możemy pisać podobnie ale każdy myśli troche inaczej , wiec w sumie jest to bardzo ciekawe
... nie chce mi się czytać Waszych "alfabetów" ale obiecuje że sie zmoblizuje bo jakoś mnie to "zainteresowało"
A przeczytam napewno jak kiedyś sam może wezme w tym udział
narazie się nie zanosi czyli pewnie sie nie zmobilizuje 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Sarsik
- Juventino
Te ponaglające słowa powinieneś skierować do osób, które zalegają z umieszczeniem alfabetu, bo to one są przyczyną tego zastoju. Możesz się też zgłosić do najbliżeszj ankiety. Może to jeszcze nie spowoduje restartu zabawy, ale na pewno ten moment przyspieszy.paku pisze:No panowie co jest z wami ? Nie bawicie sie juz w te klocki ? raz dwa trzy i temat odswieżamy ! Ciekawa zabawa wiele sie dowiedziałem o kilku użytkownikach (DjJuve, RybeQ)Pracujemy ! Pozdrawiam :>