Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja mam taką sprawe: znacie może jakieś strony, z których mozna ściągać stare polskie kultowe seriale ? chodzi mi o takie seriale jak "Alternatywy 4" czy też "Zmiennicy". Domyślam się, że da się to zdobyć poprzez DC czy też Emule, aczkolwiek ja się kompletnie na tych programach nie znam i nie potrafie się nimi posługiwac
więc jeśli ktoś zna stronke, z której można zassać jakieś odcinki z w/w seriali to byłbym wdzięczny za pomoc 

- M.
- Juventino
Zmiennicy
Alternatywy 4
Mam pytanie odnośnie siatkówki. Czy as serwisowy jest tylko wtedy, gdy żaden zawodnik z drużyny przeciwniej nie dotknie piłki, a ona spadnie w polu, czy też jest gdy zawodnik przyjmie piłkę, ale np. wyrzuci ją w aut po bardzo mocnym serwisie?
Alternatywy 4
Mam pytanie odnośnie siatkówki. Czy as serwisowy jest tylko wtedy, gdy żaden zawodnik z drużyny przeciwniej nie dotknie piłki, a ona spadnie w polu, czy też jest gdy zawodnik przyjmie piłkę, ale np. wyrzuci ją w aut po bardzo mocnym serwisie?
:roll:
- STAN
- Juventino
Witam!Mam pytanko i jesli ktos zna odpowiedz to prosze o pomoc, mianowicie: Czy wie ktoś jak zmienic kompresje wideo z Xvida na Divix?Ael znacie jakis program konwertujący tego rodzaju pliki?Prosze o pomoc.Pozdro
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Mam dwie sprawy:
1. Czy wie ktoś jak zrobić coś takiego jak pop-up (albo coś w tym stylu)???
Konkretniej chodzi mi o to, żeby po wejściu na strone główną (index) wyświetlało mi sie okienko w którym mógłbym umieścić napisy lub obrazek.
2 Czy zna ktoś jakieś strony na których można znaleźć kompozycje pulpitu (dla Win XP - oprócz tych standardowych trzech : oliwkowozielony, niebieski, srebrny) ????
1. Czy wie ktoś jak zrobić coś takiego jak pop-up (albo coś w tym stylu)???
Konkretniej chodzi mi o to, żeby po wejściu na strone główną (index) wyświetlało mi sie okienko w którym mógłbym umieścić napisy lub obrazek.
2 Czy zna ktoś jakieś strony na których można znaleźć kompozycje pulpitu (dla Win XP - oprócz tych standardowych trzech : oliwkowozielony, niebieski, srebrny) ????
- KwiAtek
- Juventino
Polecam stronki www.wincustomize.com oraz www.xpthemes.com.Ja-JUVE-nek pisze: 2 Czy zna ktoś jakieś strony na których można znaleźć kompozycje pulpitu (dla Win XP - oprócz tych standardowych trzech : oliwkowozielony, niebieski, srebrny) ????
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Ole(k)Juve!
- Juventino
Wiem o co ci chodzi. sprawa jest skomplikowana mysle ze trzebaby troche pokombinowac z warstwami. chociaz ta dziedzina html'a niegdy sie jescze nie trudzilem.Ja-JUVE-nek pisze:. Czy wie ktoś jak zrobić coś takiego jak pop-up (albo coś w tym stylu)???
dam ci kilka adresów stron webmasterskich, tam mozesz sie spytac na forum:
http://www.webhelp.pl
http://www.kurshtml.boo.pl
http://www.webagent.za.pl
http://www.siteql.pl
Ja zawsze ogladajac mecze bylem przekonany, ze as to ja pierzwszym dotknieciem nie przyjmie dobrze pilki, czyli jak wyrzuci na aut to tez. Tak wynikalo przynajmniej z tego co mowil komentator. moj tata raz sie o to ze mna spieral, takze nie mam 100-procentowej pewnosci co do tegoDiego pisze:Mam pytanie odnośnie siatkówki. Czy as serwisowy jest tylko wtedy, gdy żaden zawodnik z drużyny przeciwniej nie dotknie piłki, a ona spadnie w polu, czy też jest gdy zawodnik przyjmie piłkę, ale np. wyrzuci ją w aut po bardzo mocnym serwisie?
- BIGGI
- Qualità Juventino
- Vincitore
- Juventino
Mam sprawę... ostatnio w tv pojawiła się reklama Kamer Sony DVD jest tam pewna pieśń gdybym mógł tytuł znać tytuł tej pieńni byłbym wdzieczny .. problem wtym że koonstruuje pewne filmiki w Movie Makerze i ta piosenka pasuje jak ulał!!
Z góry
THX!
Z góry
THX!
- Pawciosss
- Juventino
Niby wszystko OK, zrobiłem sobie przenośną prezentację, ale kto mi powie czym otworzyć to ustrojstwo. Rozszerzenie *.ppz jak ktoś chciałby wiedzieć. Ktoś wie ? :>Diego pisze:Twoja rada niestety nic nie dała, ale problem już rozwiązałem :-D . Pamiętam, że robiłem prezentację z rok temu i wtedy wszystko samo "weszło" do dokumentu (ale wtedy pracowałem na innym Office, a teraz robiłem na XP). Szukałem po różnych forach i zauważyłem, że wiele osób ma z tym problem. Rozwiązaniem jest Przenośna prezentacja.
EDIT: Dobra, już sie skapłem o co tam chodzi :p
- Alexa Del Piero
- Juventino
Stereo Total - "I Love You, Ono"Pelson pisze:Mam sprawę... ostatnio w tv pojawiła się reklama Kamer Sony DVD jest tam pewna pieśń gdybym mógł tytuł znać tytuł tej pieńni byłbym wdzieczny
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Yari
- Juventino
A nie lepiej zrobić tak ? :Wessal pisze:czy moglby mi ktos napisac jak sie nazywa program ktory byl w niezbedniku ze moglo sie ustawiac co podczas startu windowsa sie uruchamia. i ewentualnie prosilbym podac linka skad mozna to sciagnac
start --> uruchom ----> i wpisujesz msconfig
Przynajmniej nie trzeba niczego instalować