Telefony komórkowe
- FalsoVero
- Juventino
kornkot ale przygotuj się, że N95 będzie Ci bateria 2 dni trzymać
Tak jak mi ^^ Jeżeli już chcesz wydawać pieniądzę proponuje Iphone naprawde dobry telefon uznany jako telefon 2007 roku

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- kornknot
- Qualità Juventino
Ja kupuje n82, podobno bateria jest lepsze o czym juz wspomnielismy. A zreszta w moim obecnym telefonie trzyma mi dokladnie 2 dni, wiec nie bedzie najwyzej duzej zmianyFalsoVero pisze:kornkot ale przygotuj się, że N95 będzie Ci bateria 2 dni trzymaćTak jak mi ^^ Jeżeli już chcesz wydawać pieniądzę proponuje Iphone naprawde dobry telefon uznany jako telefon 2007 roku
Co do iphone'a to nie jest telefon dla mnie, mi sie on najzwyczajniej nie podoba, od muzyki mam ipoda.
Chce miec symbiana, wifi i porzadny aparat i dlatego biore n82.
Pozdrawiam
- *Fightersik*
- Juventino
A ja, mam na sprzedaż Motorolę W375.. Jak by ktoś chciał, pisać :-D
- Pawel1897
- Juventino
Wiesz co ci powiem ja mam nokie 6630 i prawie nigdy sie nie wiesza chyba ze za duzo aplikacji uruchomie,jak dla mnie symbian jest swietny moge ogladac filmy formacie avi wgrywac ciekawe programy polecammateelv pisze:Dlaczego? Zawsze słyszę, że symbian jest gorszy. Podobno dużo zawieszeń.kornknot pisze: Chce miec symbiana

- Vincitore
- Juventino
A ja mam Sony Ericssona k800i, bardzo fajny poręczny telefonik i łatwy w obsłudze. Wyświetlacz idealny, najwięcej bajerow w internecie jest pod niego. Myślę że z całą pewnością mogę go polecić każdemu.
http://blog.rabinek.pl/wp-content/uploa ... /k800i.jpg
http://blog.rabinek.pl/wp-content/uploa ... /k800i.jpg
- swiergot
- Juventino
Bzdury. Nie ma lepszego systemu niż Symbian, obecnie najwięcej się da z nim zrobić. Przebija go tylko OpenMoko (www.openmoko.com), ale Neo Freerunner to na razie nie jest telefon dla końcowego użytkownika, no i ma przynajmniej jedną wkurzającą wadę w konstrukcji - kartę pamięci na tej samej magistrali co chip graficzny... Ale to mają poprawić w następnej wersji i jeszcze dodać aparat.mateelv pisze:Dlaczego? Zawsze słyszę, że symbian jest gorszy. Podobno dużo zawieszeń.
Co do iPhone, w życiu bym nie zamienił na to coś mojej Nokii N95 GB, którą gorąco polecam.

- Łukasz
- Juventino
Temat dotyczy co prawda aparatów, ale mam pytanie odnośnie operatorów, a nie chcę zakładać nowego: czy ktoś z użytkowników przenosił numer do play'a? Czy nie było z tym żadnych problemów/trudności/kłopotów? Kończy mi się umowa w mixplusie i mocno zastanawiam się nad przejściem do playa (mix), a chciałbym zachować numer...
- Prokson
- Juventino
mam za sobą rok pracy w seriwsie gsm i tak jak przed tą robota uważałem że nokia robi najwiekszy badziew tak teraz uważam że sony ericssona nic nie przebije w awaryjności. nokie też mają problemy, głównie ze stabilnością z tym ze jedna sprawa - jeżeli drogi mlodel, wypasiony i w ogóle to tylko nokia, zapomnijcie o iphonach i innych szmelcach. ja mam E90 i strasznie sobie chwale. chyba jedyna droga wpadka nokii to N95 który jest dla mnie kawałkiem złomu. 8GB lepsza ale brakuje zasłonki na aparat.
E51 to nieporozumienie, całkiem całkiem są 5610 i te nowe navigatory - nastepca 6110, nie pamiętam numeru
E51 to nieporozumienie, całkiem całkiem są 5610 i te nowe navigatory - nastepca 6110, nie pamiętam numeru

- montero4
- Juventino
Mało - 150darek pisze:Orientuje się ktoś może ile bym dostał w komisie za nokię 6230i sprawną, bez simlocka z pudełkiem, ładowarką, kablem. Obudowa trochę wytarta
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- steru
- Qualità Juventino
Chce ściągnąć simlocka z Nokii E50. W jednym punkcie powiedzieli mi że to kosztuje 70 złociszy a w drugim 50 zł. Rozbieżność spora, więc pytam czy ktoś się orientuje ile normalnie płaci się za tą "usługę"? Nie będę przepłacał...