Gonzalo Higuain
- jakku1
- Juventino
Ale to są normalne zdjęcia z testów przecież ;-).
Obejrzyj sobie pare meczów Napoli z zeszłego sezonu. Higuain dokładnie taką ma posturę. Nie przytył, ani nie schudł przez ostatnie pare miesięcy czy tygodni. To po prostu pilkarz podobny jesli chodzi o warunki fizyczne do Lucio czy Barzaliego. Jesli ktos sadzi, ze on powinien zrzucic pare kilo to w porzadku, ale Igła dokładnie tak samo prezentowal sie w Neapolu.
Obejrzyj sobie pare meczów Napoli z zeszłego sezonu. Higuain dokładnie taką ma posturę. Nie przytył, ani nie schudł przez ostatnie pare miesięcy czy tygodni. To po prostu pilkarz podobny jesli chodzi o warunki fizyczne do Lucio czy Barzaliego. Jesli ktos sadzi, ze on powinien zrzucic pare kilo to w porzadku, ale Igła dokładnie tak samo prezentowal sie w Neapolu.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Arbuzini
- Juventino
Jakie mają być, nienormalne? Na tym chyba polega robienie takich zdjęć żeby wybrać te, na których zawodnik wygląda korzystnie.
Igła, kiedyś miałeś lepszy brzuch: http://67.media.tumblr.com/tumblr_l65x64wDCH1qzqjxg.jpg
Igła, kiedyś miałeś lepszy brzuch: http://67.media.tumblr.com/tumblr_l65x64wDCH1qzqjxg.jpg
- jakku1
- Juventino
No nie wiem, jakie maja byc, Ty mi powiedz? Najpierw sugerowales, ze są przerabiane, a potem ze dobrane specjalnie tak, aby nie bylo widac jakichs mankamentow.Arbuzini pisze:Jakie mają być, nienormalne? Na tym chyba polega robienie takich zdjęć żeby wybrać te, na których zawodnik wygląda korzystnie.
Ja tam nie widze niczego takiego i posture Igły widac na nich dosc dobrze. Gdyby Juventus chciał coś ukryć to wrzuciliby z testów zdjęcia Igły np. w koszulce. Igła wygląda dokładnie tak, jak wyglądał przez ostatnie miesiące w Napoli. Jesli nie miales okazji ogladac ich spotkan, a takie w tej chwili mam wrazenie, pusc sobie pierwsza lepsza kompilacje goli Pipity z zeszlego sezonu.
Zreszta, w tym chyba tkwi problem. Wrzuciłeś zdjęcie Gonzalo, jak ten miał z 20 lat i zaczynal przygodę z poważną piłką. Od kilku lat Higuain wyglada juz troche inaczej i przypomina posturą wlasnie wyzej wymienionych Lucio czy Barzagliego. Gdybys zobaczyl pare spotkan Napoli w zeszlym sezonie, pewnie nie bylby to dla Ciebie taki wielki szok.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- realbs
- Juventino
Raz - Higuain zawszę miał dosyć "dużą" posturę.
Dwa - fakt, trochę mu się przybrało na wadze, ale zostały jeszcze dwa tygodnie. Dybala w poprzednim sezonie w ok. miesiąc nabrał bodajże 5kg czystych mięśni, tak dla przypomnienia
Trzy - Suarez gdy debiutował w Barcy ( pic rel ) wyglądał znacznie gorzej niż Igła u nas.
Spokojnie, Higuain to nie Adriano a Juventus to nie Inter, żeby pozwalać sobie na takie coś.

Dwa - fakt, trochę mu się przybrało na wadze, ale zostały jeszcze dwa tygodnie. Dybala w poprzednim sezonie w ok. miesiąc nabrał bodajże 5kg czystych mięśni, tak dla przypomnienia

Trzy - Suarez gdy debiutował w Barcy ( pic rel ) wyglądał znacznie gorzej niż Igła u nas.
Spokojnie, Higuain to nie Adriano a Juventus to nie Inter, żeby pozwalać sobie na takie coś.

Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 00:57 przez realbs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbuzini
- Juventino
Przypomnę, co napisałem po tym fragmencie wypowiedzi, który przytoczył jakku, bo dyskusja zmierza w złym kierunku:
Moim zdaniem Igła "ciutkę" wygląda na zaokrąglonego. Tylko to nie jest tak, że to są kilogramy jakiegoś długoletniego grubasa, a profesjonalnego zawodnika, który wysiłek fizyczny ma dzień w dzień. Organizm w takim wypadku zdecydowanie łatwiej wraca do dawnej wagi.
Rozumiem, że sprzedaż Pogby absorbuje całą uwagę i otępia umiejętność chłodnego myślenia, ale wyluzujcie chłopcy, bo ze zwykłych heheszków robicie grubą sprawę. Jakbyście czytali więcej niż ostatnią stronę wątku to znalibyście moje stanowisko w sprawie transferu Igły, a to jest w znacznej mierze pozytywne.
Spotkań Napoli nie oglądałem. Po co? Nie mam na to czasu, a kompilacje nadrobiłem jakiś czas temu i cóż... niech to wygląda tak jak na przykładach od realbsa
Moim zdaniem Igła "ciutkę" wygląda na zaokrąglonego. Tylko to nie jest tak, że to są kilogramy jakiegoś długoletniego grubasa, a profesjonalnego zawodnika, który wysiłek fizyczny ma dzień w dzień. Organizm w takim wypadku zdecydowanie łatwiej wraca do dawnej wagi.
Rozumiem, że sprzedaż Pogby absorbuje całą uwagę i otępia umiejętność chłodnego myślenia, ale wyluzujcie chłopcy, bo ze zwykłych heheszków robicie grubą sprawę. Jakbyście czytali więcej niż ostatnią stronę wątku to znalibyście moje stanowisko w sprawie transferu Igły, a to jest w znacznej mierze pozytywne.
Nic takiego nie sugerowałem. Napisałem dokładnie: zdjęcia przed publikacją selekcjonuje się i wybiera najkorzystniejsze ujęcia. Tak jest i z tego powodu oficjalne materiały nie mają dla mnie wartości dowodowej.jakku1 pisze:No nie wiem, jakie maja byc, Ty mi powiedz? Najpierw sugerowales, ze są przerabiane, a potem ze dobrane specjalnie tak, aby nie bylo widac jakichs mankamentow.
Spotkań Napoli nie oglądałem. Po co? Nie mam na to czasu, a kompilacje nadrobiłem jakiś czas temu i cóż... niech to wygląda tak jak na przykładach od realbsa

- Shadow Marshall
- Juventino
Ludzie...Igła miał w końcu wolne i mógł bez gościa stojącego nad nim z batem w końcu zjeść jak człowiek i tak jak chciał. Od razu mu to wyskoczyło, ale to nie żaden problem - mniej jak miesiąc treningów w Turynie i koleś będzie wyglądał jak atleta.
- Olek1987
- Juventino
Komicznie wyglądał Igła, ale to może dlatego, że tylko czarne wyszczupla 
Co nie zmienia faktu, że Igła zacznie grać w podstawie od 3-4 kolejki SerieA, będzie wyglądał muscle-fit i będzie łupał aż miło.
Bo chyba każdy sobie zdaje sprawę z tego, że pierwsze 2-3 kolejki to Mandzukic w podstawie ( z West Hamem asysta i gol) taki rezerwowy to skarb.
dla przypomnienia - Bendtner, Anelka, Osvaldo, Matri... :lol:

Co nie zmienia faktu, że Igła zacznie grać w podstawie od 3-4 kolejki SerieA, będzie wyglądał muscle-fit i będzie łupał aż miło.
Bo chyba każdy sobie zdaje sprawę z tego, że pierwsze 2-3 kolejki to Mandzukic w podstawie ( z West Hamem asysta i gol) taki rezerwowy to skarb.
dla przypomnienia - Bendtner, Anelka, Osvaldo, Matri... :lol:
Zero szacunku dla Pogby
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Mandzukic gra żeby podbijać cenę, jakby został odstawiony od składu to 10 byśmy za niego nie wzięli a tak pokazujemy jaki to on dobry i dla nas ważny
jak ktoś nie wierzy niech sobie wspomni Comana czy Diego
jako rezerwowy jest nam całkowicie zbędny bo niby co? wejdzie na utrzymanie wyniku z Bayernem? :rotfl:
jako rezerwowy jest nam całkowicie zbędny bo niby co? wejdzie na utrzymanie wyniku z Bayernem? :rotfl:
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Olek1987
- Juventino
Ok, to dawaj propozycje kogoś kto wejdzie za Higuaina :facepalm2:Maly pisze:Mandzukic gra żeby podbijać cenę, jakby został odstawiony od składu to 10 byśmy za niego nie wzięli a tak pokazujemy jaki to on dobry i dla nas ważny
ps. Zaza jest na wylocie.
Zero szacunku dla Pogby
- kdzr
- Juventino
A jakby nie grał, to dlatego, że dogaduje się właśnie z nowym klubem? Bzdura. Mandzu to wartościowy zawodnik i wcale nie jest skreślony w walce o skład.Maly pisze:Mandzukic gra żeby podbijać cenę, jakby został odstawiony od składu to 10 byśmy za niego nie wzięli a tak pokazujemy jaki to on dobry i dla nas ważny
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Maly
- Juventino
w takim razie zapomnijmy o LM a transfer Pipity jest bezcelowy (bo ligę wygralibyśmy i z Boriello na ataku)kdzr pisze:Mandzu to wartościowy zawodnik i wcale nie jest skreślony w walce o skład.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Olek1987
- Juventino
Ty masz okres ? Menopauzę ? Czy o co chodzi ? bo od jakiegoś czasu piszesz takie farmazony, że szkoda czytać :facepalm2:Maly pisze:w takim razie zapomnijmy o LM a transfer Pipity jest bezcelowykdzr pisze:Mandzu to wartościowy zawodnik i wcale nie jest skreślony w walce o skład.
Idąc twoim tokiem "rozumowania" - sprzedajemy Mandzukica i nie mamy zastępstwa dla Higuaina, tak chcesz wygrac LM i Serie A ?

Zero szacunku dla Pogby
- Maly
- Juventino
ja? przecież to nie ja napisałem, że Mandzu będzie grał (walczył skład) a na ławce siedział Higuain
zawodnik za 90mln nie potrzebuje zastępstwa, powinien mieć siły i formę na rozegranie 55 meczów w sezonie tak jak to jest w innych klubach gdzie rezerwowy napastnik to jakiś młokos lub piłkarz godzący się na siedzenie na ławce (w Chelsea Remy, w Barcelonie nikt, w Realu Jese/Morata, w Bayernie nikt, w MU Rashford)
zawodnik za 90mln nie potrzebuje zastępstwa, powinien mieć siły i formę na rozegranie 55 meczów w sezonie tak jak to jest w innych klubach gdzie rezerwowy napastnik to jakiś młokos lub piłkarz godzący się na siedzenie na ławce (w Chelsea Remy, w Barcelonie nikt, w Realu Jese/Morata, w Bayernie nikt, w MU Rashford)
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 14:16 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Olek1987
- Juventino
A ktoś tak napisał ?? :facepalm2:Maly pisze:ja? przecież to nie ja napisałem, że Mandzu będzie grał (walczył skład) a na ławce siedział Higuain
Napisałem tylko, że pierwsze 2-3 kolejki w podstawie zagra zapewne Mario, bo Igła ma lekkie zaległości. Tyle.
Czytaj kolego ze zrozumieniem.
Zero szacunku dla Pogby