Antonio Conte
- PlanetJuve
- Juventino
Dokładnie tak. Nikomu nie trzeba tłumaczyć ile zrobił dla Juventusu.Shadow Marshall pisze:Wojtek pisze:Już poszła petycja o usunięcie jego gwiazdy ze stadionu :-)![]()
Czasem się zastanawiam czy tacy ludzie to jeszcze kibice czy już duże dzieci...
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
No to chyba spalił za sobą most.
Z jednej strony, może być to ciekawy rywal dla nas, z drugiej - czemu akurat Antek... i czemu akurat do złodziei
Trudno, ja też się podpisuję pod Kielonem... samych sukcesów Panie Conte!
...w życiu prywatnym.
Z jednej strony, może być to ciekawy rywal dla nas, z drugiej - czemu akurat Antek... i czemu akurat do złodziei

Trudno, ja też się podpisuję pod Kielonem... samych sukcesów Panie Conte!
...w życiu prywatnym.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Najlepszym powitaniem byłoby regularne wygrywanie z jego Interem, a nie żadne obelgi, gwizdy czy chamskie banery skierowane ku Conte. Cisza i ignorowanie zabolą Antka bardziej, bo będzie wiedział, że nie zasługuje nawet na nienawiść z naszej strony. Conte musi być w pełni świadomym tego, że jednym ruchem przekreślił całą swoją co by nie mówić piękną historię z Juventusem, ale skoro tak wybrał, to jego sprawa. Życzę mu zdrowia i sukcesów w życiu prywatnym.MRN pisze:Mam nadzieję, że powitają interowca z należytymi honorami
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Osgiliath
- Juventino
No cóż, widać w piłce nie ma sentymentów, z resztą trudno się dziwić, bo gdybyśmy go faktycznie chcieli to już dawno byłby u nas, a tak przecież nie będzie wiecznie na nas czekał.Wojtek pisze:Już oficjalnie. Conte nowym trenerem interu.
Ruch może i kontrowersyjny, ale dalej będę obstawiał, że silny inter to silne Juve i w kontekście ligi to dla nas plus.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ja tam Antka i tak bede szanowal za to co dla nas zrobil. Chyba ze teraz zacznie sie zachowywac jak idiota w stosunku do nas. Kibice ktorzy chca odebrania gwiazdki niech sie pukna w czolo. Wreszcie przybedzie jakis rywal w walce o scudetto.
- Osgiliath
- Juventino
W ogóle ta cała petycja to jest jakiś absurd. Facet jeszcze słowa antyJuve nie powiedział, a tu już chcą odebrania gwiazdki. Co miał zrobić? Grzecznie czekać na cokolwiek innego, albo na nas, byśmy się wreszcie określili?Alexinhio-10 pisze:Ja tam Antka i tak bede szanowal za to co dla nas zrobil. Chyba ze teraz zacznie sie zachowywac jak idiota w stosunku do nas. Kibice ktorzy chca odebrania gwiazdki niech sie pukna w czolo. Wreszcie przybedzie jakis rywal w walce o scudetto.
- wojczech7
- Juventino
Doleję oliwy do ognia, a co mi tam...

Wybrałem Inter ze względu na solidną podstawę projektu i jego ambicje. Również z powodu historii klubu. Uderzyła mnie chęć przywrócenia Interu tam, gdzie być powinien.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."