Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- kuba2424
- Juventino
Sądząc po ostatnim meczu z nimi, będą mieli pełne porty i nie sądzę, by się zapuszczali pod naszą bramkę. Nawet gdybyśmy postawili trzy strachy na wróble, nie powinniśmy mieć kłopotów, a nasza wygrana to tylko formalność.Paweljuve2006 pisze:Ciekaw jestem meczu z Pescara bo w obronie zagramy jak nigdy w tym sezonie;) pewnie zagramy 4-3-3.święta jednak będą pozytywne. W lidze mistrzów zróbmy dla odmiany lany wtorek bawarczykom:)
Podoba mi się pomysł z lanym wtorkiem!

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Dokładnie. O ile trudno jest w jakikolwiek sposób wyciągać wnioski z jakichś dziesięciu minut na boisku, tak Gio robił dziś to, co do niego należało. Przytrzymywał piłkę, odciągał ją na połowę rywala.baka pisze:Nie przesadzaj. Trochę zabrał czasu interowcom jak go kosili i kilka stałych fragmentów dał nam i chyba o to Antosiowi chodziło jak go wpuszczał.deszczowy pisze:Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie wiem czy Wy też tak macie: zawsze jak widzę Giovinco, to wydaje mnie się (przez jego wzrost i właśnie twarz), że to jakiś 15-16 letni wychowanek.SKAr7 pisze:Chłopak po prostu się urodził z taką twarzą![]()
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To bylo az straszne.! Za zadne skarb bym go nie oddał.mazi12 pisze:. Vidal - otwierające podanie do Quaga i znowu zasuwanie, zapadł mi w pamięci jeden obrazek, jak Vidal w 93. min po nieudanej akcji wracał od pola karnego Interu NA SPRINCIE do obrony
Ogolnie to klepalismy merdasow jak chlopców.
Piętki, wkrętki.
Claudio krecił aż miło, Fabio zasługuje na 1 skład.
Matri gdyby nie bramka to byłby flopem meczu.
Asa wraca do formy? Nasz blok obronny dobrze.
Czas na Bayern.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- PlanetJuve
- Juventino
Co do formalności to trzeba poczekać do soboty ale patrząc na to, że ma być pełny stadion (przygotowanie przed rewanż lm) i szansa rezerwowych pokazania sie to może być ciekawie;)kuba2424 pisze:Sądząc po ostatnim meczu z nimi, będą mieli pełne porty i nie sądzę, by się zapuszczali pod naszą bramkę. Nawet gdybyśmy postawili trzy strachy na wróble, nie powinniśmy mieć kłopotów, a nasza wygrana to tylko formalność.Paweljuve2006 pisze:Ciekaw jestem meczu z Pescara bo w obronie zagramy jak nigdy w tym sezonie;) pewnie zagramy 4-3-3.święta jednak będą pozytywne. W lidze mistrzów zróbmy dla odmiany lany wtorek bawarczykom:)
Podoba mi się pomysł z lanym wtorkiem!
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
W zeszłym sezonie wygraliśmy 30 sezon, ale nie możemy mieć 3 gwiazdek, bo Inter zapłacił, więc zarząd zdecydował się, że gramy bez żadnej.rammstein pisze:nie wiem czy o tym juz bylo, ale zauwazyliscie ze mielismy zaklejone gwiazdki bialym kwadracikiem na koszulkach Juve?
- Buffalo
- Juventino
:shock: :shock: :shock: No way?!rammstein pisze:nie wiem czy o tym juz bylo, ale zauwazyliscie ze mielismy zaklejone gwiazdki bialym kwadracikiem na koszulkach Juve?
Co do zawodnika meczu to wachalbym sie miedzy Marchisio a Q. Jesli jestesmy przy szczegolach, to Buffon powinien wiecej zwlekac z wprowadzaniem piłki ręką do obroncow. Przy korzystnym wyniku zawsze mozna z minutke zebrac.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- bajbek17
- Juventino
Świetny mecz Marchisio, a podania Pirlo pierwsza klasa dzisiaj, ale graczem meczu chyba jednak Quagliarella. Wielkie brawa dla Conte za ten mecz. Zrobiliśmy wielki krok po mistrzostwo wygrywając dzisiejszy mecz.
- jareckik
- Juventino
Ma ktoś może jakiś dobry fragment tej sytuacji zderzenia Chiellona z Guarinem, co padł gol dla merdaczy ?? Jestem ciekaw, czy tam poszedł jakiś perfidny łokieć czy nie...
- juvemaroko
- Juventino

Wazna wygrana przed spotkanie z Bayernem.
Mam nadzeje ze to zmotywuje naszych pilkarze zeby dac z siebie 100% w Monachium i wywalczyc dobry wynik.