LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- zahor
- Juventino
A czy jest to zabronione? Pytam serio, bo nie wiem.Antek666 pisze: oho,szmaciarze pokazywali Conte i kogoś obok kto używał telefonu komórkowego,oho,będzie temacik dla the sun i innych ścierw o meczu.
Po drugiej połowie aktualne pozostaje to, co pisałem w przerwie. Martwi fakt że Vucinić na najwyższym poziomie grywa, a nie gra. Mam nadzieję że dzisiejsze dobre wejście Quagliarelli jest zwiastunem czegoś więcej, a nie tylko wypadkiem przy pracy.
Do tego dodam jeszcze że bardzo podoba mi się sędziowanie. Proença to bardzo dobry arbiter. Czuje ducha gry i nie nadużywa gwizdka, ale jednocześnie cały czas ma pod kontrolą sytuację na boisku. Do tego właściwie chyba nie popełnił dzisiaj żadnego błędu.
- annihilator1988
- Juventino
Fantastyczny mecz w wykonaniu obu ekip, brawo
Nie zdziwię jeśli władze Serie A zażądają bilingów z telefonu Conte i jego współpracowników.

Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 22:43 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- SirRose
- Juventino
Już zapomniałem o tym że Fabio u nas gra i w ogóle nie myślałem o nim jako o zmienniku Giovinco a tu taka miła niespodzianka 
Nie zagraliśmy drugiej połowy lepiej niż pierwszej - widać, że Chelsea jest znakomicie przygotowana fizycznie - tak samo jak My.
2:2 z Chelsea na Stanford Bridge bierze chyba każdy zespół na świecie w ciemno. Zasłużyliśmy na dobry rezultat i pokazaliśmy, że trzeba się z nami liczyć. Mamy szanse na bardzo dobry rezultat w tej edycji LM

Nie zagraliśmy drugiej połowy lepiej niż pierwszej - widać, że Chelsea jest znakomicie przygotowana fizycznie - tak samo jak My.
2:2 z Chelsea na Stanford Bridge bierze chyba każdy zespół na świecie w ciemno. Zasłużyliśmy na dobry rezultat i pokazaliśmy, że trzeba się z nami liczyć. Mamy szanse na bardzo dobry rezultat w tej edycji LM
- Arcadio Morello
- Juventino
Hejtowaliście Quagliarelle i ja wierzyłem, że jeszcze dam Nam dużo radości
. Bardzo dobry mecz. Na Juventus Stadium Smerfy zginą
.
Pasowało by kupić kogoś za Bonucciego. Gościu jest nie pewny. Zresztą każdy wie.

Pasowało by kupić kogoś za Bonucciego. Gościu jest nie pewny. Zresztą każdy wie.

- Eric6666
- Juventino
szkoda, że Lucio nie zagrał za Bonu, bo widac, że cieżko u niego z formą a brazylijczyk był zawsze jednym z najpewniejszych w LM.
A tak to widac gołym okiem, że coś ich stresik chyba zjadł, bo dużo błedów, ale teraz powinno byc juz tylko lepiej.
Jak na poczatek przygody z LM to mecz piekny! Oscar spłoń!!!
A tak to widac gołym okiem, że coś ich stresik chyba zjadł, bo dużo błedów, ale teraz powinno byc juz tylko lepiej.
Jak na poczatek przygody z LM to mecz piekny! Oscar spłoń!!!

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- jakku1
- Juventino
1. Swietnie gralismy w obronie. Wiadomo, ze niektorych rzeczy sie nie da uniknac, ale dzisiaj - mimo paru bledow - trio Barzagli, Bonucci, Chiellini na duzy plus.
2. Giovinco i Vucinic slabo, a nawet bardzo slabo. Mirko w pierwszej czesci meczu jeszcze chociaz potrafil przetrzymac pilke z przodu, ale w drugiej polowie kompletnie przygasl.
3. Bardzo dobry mecz Marchisio i Vidala. Slabo Pirlo, ale tez trzeba powiedziec, ze byl swietnie kryty od 40 metra.
4. Lichtsteiner fantastycznie przykryl Hazarda.
5. Asamoah z tylu poprawnie, z przodu przecietnie.
Cieszy punkt i przede wszystkim to, ze bylismy w stanie sie podniesc z 0:2! Brawo ; )
2. Giovinco i Vucinic slabo, a nawet bardzo slabo. Mirko w pierwszej czesci meczu jeszcze chociaz potrafil przetrzymac pilke z przodu, ale w drugiej polowie kompletnie przygasl.
3. Bardzo dobry mecz Marchisio i Vidala. Slabo Pirlo, ale tez trzeba powiedziec, ze byl swietnie kryty od 40 metra.
4. Lichtsteiner fantastycznie przykryl Hazarda.
5. Asamoah z tylu poprawnie, z przodu przecietnie.
Cieszy punkt i przede wszystkim to, ze bylismy w stanie sie podniesc z 0:2! Brawo ; )
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Piotr21
- Juventino
2:2 to super wynik jak na pierwszy mecz naszej ekipy! Walczymy i to jest ważne. Ale mam wrażenie że nasi jakby spięci chodzili Giovinco to przestraszony grał jakiś, Pirlo zero z tego co słynie.
Farsa, Real, ManU, ManC, Psg - Chamy do CHAMPIONS LEAGUE wracamy!!!
Farsa, Real, ManU, ManC, Psg - Chamy do CHAMPIONS LEAGUE wracamy!!!
- Kubba
- Juventino
Też mi się tak wydawało... Ciekawie, ciekawie.Łukasz pisze: Z ciekawostek: Conte i tak komunikuje się ze sztabem (będzie afera?), a Vucinić biega (O_o).
Co do meczu... Słabo graliśmy w pierwszej połowie, za to w drugiej się nasi rozruszali jak to mają w zwyczaju. Mimo wszystko chłosta należy się Bonucciemu(jak zawsze), Pirlo! i Asa...
Brawo Quag!

Nie pomyślałbym, że ten zawodnik jeszcze tyle nam da.
Remis, 1pkt - jestem bardzo zadowolony.
- deszczowy
- Juventino
Gnietli nas. Szczególnie w pierwszej połowie. Szczerze powiem, sądziłem, że dostaniemy trzecią bramkę i będzie po zawodach.
Bramka FaQu? :shock: Ale ta asysta Marchisio... no no no. Poezja!
Bramka FaQu? :shock: Ale ta asysta Marchisio... no no no. Poezja!
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja wiem jedno po tym meczu, Asa to nie jest LWB, nie na LM i klasowe zespoly, nie umie bronic. Bonu niestety ale on chyba zawsze bedzie tym zawodnikiem, ktory przy pilce powoduje palpitacje serca.
Ktos dzisiaj zarzucil ze snilo mu sie ze Quag strzelil.
a mogl zostac MOT 1 kolejki LM 
Juve jest jeszcze bez formy, pilkarze musza nabrac chociaz minimalnego doswiadczenia w rozgrywkach LM, przynajmnije polowa skladu.
EJ ludziska 2:2 w twierdzy obroncy tytulu, zle ?
Ktos dzisiaj zarzucil ze snilo mu sie ze Quag strzelil.

Juve jest jeszcze bez formy, pilkarze musza nabrac chociaz minimalnego doswiadczenia w rozgrywkach LM, przynajmnije polowa skladu.
EJ ludziska 2:2 w twierdzy obroncy tytulu, zle ?
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 22:46 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Plan minimum wykonany i to cieszy. Remis na bardzo trudnym terenie. Widać było u niektórych piłkarzy stresik, ale liczę, że do meczu rewanżowego oswoją się z LM i wtedy pokażemy niebieskim kto rządzi w tej grupie.
W II połowie Giovinco miał kilka akcji, w których miał dużo miejsca i wtedy jego gra wyglądała naprawdę w porządku. Nadal w niego wierze i liczę, że za kilka miesięcy okaże się naszym topem. Pamiętacie pierwsze mecze Vucinicia? Wtedy w życiu bym nie pomyślał, że będzie on naszym kluczowym zawodnikiem w LM.
W II połowie Giovinco miał kilka akcji, w których miał dużo miejsca i wtedy jego gra wyglądała naprawdę w porządku. Nadal w niego wierze i liczę, że za kilka miesięcy okaże się naszym topem. Pamiętacie pierwsze mecze Vucinicia? Wtedy w życiu bym nie pomyślał, że będzie on naszym kluczowym zawodnikiem w LM.

- Gotti
- Juventino
Trochę dziwny mecz, ale jestem bardzo zadowolony, bo na przestrzeni 90 minut byliśmy od Chelsea zwyczajnie lepsi. Na angielskim terenie, tak bardzo przeklętym dla Juve graliśmy swoje.
Marchisio i Vidal - klasa. Mamy genialny środek pola. Czekać tylko na koniec sezonu i oferty od szejków po 50 mln za jednego... :C
Szkoda, że nie wpadło na 2:3, bo wtedy sukces Juve obił by się może większym echem w mediach.
Marchisio i Vidal - klasa. Mamy genialny środek pola. Czekać tylko na koniec sezonu i oferty od szejków po 50 mln za jednego... :C
Szkoda, że nie wpadło na 2:3, bo wtedy sukces Juve obił by się może większym echem w mediach.
- Sorek21
- Juventino
Najtrudniejszy mecz w grupie a Juve wywozi cenny bramkowy remis w bardzo dobrym stylu.Europa zobaczyła że mamy własny styl,unikalną taktykę podpartą ciężką pracą. Dziś było widać że Juve gra dobry futbol.
Vidal w tym jednym meczu pokazał szerszej publiczności dlaczego jest ulubieńcem kibiców.Symbol odrodzonego Juve Antonio Conte.
Może ta bramka odblokuje Fabio.
Tego brakowało.Liga Mistrzów ma teraz właściwy smak.
Vidal w tym jednym meczu pokazał szerszej publiczności dlaczego jest ulubieńcem kibiców.Symbol odrodzonego Juve Antonio Conte.
Może ta bramka odblokuje Fabio.
Tego brakowało.Liga Mistrzów ma teraz właściwy smak.
- wojczech7
- Juventino
Prawdę powiedziawszy, to mogą naskoczyć Conte za taki kontakt. Jego sąsiad z ławki sobie "gdzieś tam" dzwonił, bo kto mu zabroni? Najpeweniej będzie o tym głośno, ale nic mu za to raczej nie zrobią.Łukasz pisze:Z ciekawostek: Conte i tak komunikuje się ze sztabem (będzie afera?)
Mecz bardzo fajny. Otwarta gra obu drużyn. Wzajemny szacunek wobec rywali. Taką LM chcę oglądać w TV; nie kolejne nudne Gran Derbi.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."