Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pudełko21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:45

IMO bramka ze spalonego, ale Naingolan (?) powinien być już dawno w szatni. Karny ewidentny dla nas. Szkoda, że Milan znowu dostał karnego. Niestety potwierdzają się moje obawy - Milan jeszcze to wygra, zobaczycie. Jak nie własnymi siłami, to pomoże im sędzia. Nie możemy się na nich oglądać, trzeba strzelić drugą bramkę i uspokoić grę.
Bardzo boję się o Lichego. To niestety wygląda poważnie.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 21:46 przez pudełko21, łącznie zmieniany 2 razy.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Lichtsteiner podobno przytomny, pojechal do szpitala na przeswietlenie.

podobno interowi nie uznali gola podobnego do sytuacji z muntarim, o ktorej caly czas szczekal max allegro :lol:

Obrazek
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Oby nasi strzelili jeszcze z jedną lub dwie bramki, a co do Milanu to już chyba nie będą płakać o tego karnego z Juve, bo teraz dostali za friko i się wyrównało.

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:46

Bez drugiej bramki się nie obędzie.
Sędzia boi się gwizdać dla Juve, żeby nie było nagonki. I tak zaliczył bramkę Vucinica ze spalonego.
Nainggolan czerwona, ale to szczegół.
Ewidentna żółta dla jednego z Cagliari za powalenie Marchisio.
Pepe mógłby czasem podać, a nie zgrywać bohatera.
Matri na ławkę, Del Piero na boisko i Giaccherini za Pepe.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 21:48 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:47

Cagliari dzisiaj jest dość groźne, gramy bardzo niedokładnie i mam nadzieję, że to się na nas nie zemści. Nie możemy sobie pozwolić na remis, coś czuję, że Milan jeszcze wygra ten mecz z Interem.
Oby wszystko się skończyło po naszej myśli, żebyśmy mogli świętować mistrzostwo już dzisiaj :happy:
nynek pisze: Ewidentna żółta dla jednego z Cagliari za powalenie Marchisio.
Koleś dostał żółtą
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 21:49 przez SirRose, łącznie zmieniany 1 raz.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:48

FalsoVero pisze:
Giovani pisze:Gramy dość słabo, myślę, że wynika to głównie ze zmęczenia, no ale cóż... dowieźmy ten wynik do końca !

Był spalony czy nie było ?
Nie było spalonego Vuko stał an równi z prawym obrońcą
Dokladnie, na granicy bylo.

WIE KTOS CO Z LICHYM?!

KLIK ==>www
drewnaldinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Tez macie takie problemy z oglądaniem naszego meczu przez internet?.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

whitesignus pisze:Jak ja sie boje jak pierwsza polowa konczy sie wynikiem 1-0! Niech szybko strzela druga bo moze byc roznie. Juventusie po mistrza !

A do maturzystow, pl ustny to proscizna, wczoraj mialem 90 % prawie bez nauki ;P
Jakim cudem miales ustny w sobotę, na dodatek przed wszystkimi pisemnymi? :whistle:

Co do rozszerzonego Polaka - fear nothing. Na 90% bedzie interpretacja wiersza ktory widizeiscie 1 raz na oczy - to dobrze. Na rozszerzeniu, w przeciwienstwie do podstawy przydaje sie KREATYWNOSC. Jesli jestescie w tym dobrzy, wyciagniecie niezly wynik. Ja zrobilem raptem 2 arkusze przed rozszerzona matura 2 lata temu i prosze, 82% :D

Co do meczu, spalony ewidentny, NIESTETY, ale tak samo NIESTETY merdaazzuri remisuja, ze wzgledu na sedziego. Jakbym mial oceniac obiektywnie, wyszlismy na zero - powiedzmy. Gdyby wszystko bylo OK Juve powinno remisowac z Cagliari 0:0, a Inter prowadzic z Milanem 2:0.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:49

Milan i tak bedzie sie czepial o karnego. Co z tego, ze tyle ich dostali w calym sezonie. Tak juz maja ;/ szkoda ze to dopiero polowa a nie koniec meczy ale strzelic trzeba i tyle. Juz za wiele razy bylo 1-0 z ogorkami po 1 polowie i wiadomo co sie dzialo

Normalnie mialem pl ustny. teraz wtorek mata, sroda angol ustny a czwartek angol pisemny

pudełko21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:50

Obejrzyjcie powtórkę -

Nie ma spalonego. Nawet minimalnego. IMO.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:51

Czy możecie przestać z łaski swojej już pierniczyć o tej straszliwej maturze? ;D Staram się wyławiać ciekawe/ważne informacje a co drugi post typu: Bardzo się denerwuje meczem, a mam jutro jeszcze mature z polaka.

Lichtsteiner pewnie wstrząs mózgu, nasza gra jest strasznie szarpana. Podobnie jak w środę, niestety.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 21:51 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobry Mudżyn pisze:Co do meczu, spalony ewidentny, NIESTETY, ale tak samo NIESTETY merdaazzuri remisuja, ze wzgledu na sedziego. Jakbym mial oceniac obiektywnie, wyszlismy na zero - powiedzmy. Gdyby wszystko bylo OK Juve powinno remisowac z Cagliari 0:0, a Inter prowadzic z Milanem 2:0.
Tu bramka, została noga prawego obrońcy Cagliari i chyba nie było ;)

e: kolega mnie uprzedził :/
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 21:51 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

FalsoVero pisze:
Giovani pisze:Gramy dość słabo, myślę, że wynika to głównie ze zmęczenia, no ale cóż... dowieźmy ten wynik do końca !

Był spalony czy nie było ?
Nie było spalonego Vuko stał an równi z prawym obrońcą
Vuko? :D to chyba nie ten piłkarz :prochno:

dopiero co wróciłem z pracy, obejrzałem szybki skrót pierwszej połowy i mi się zdawało czy Lichtsteiner miał krew pod ustami? Czyli wybite zęby? No i do tego głową nieźle wylądował na murawie. Pewnie wstrząs mózgu (nie daj Boże). Ach, żeby za 45 minut w mediolanie był remis, a w Trieście zwycięstwo naszych. Tyle lat czekam na ten moment. Już się stęskniłem...ale nie mówmy hop, trzeba pocisnąć, wepchnąc drugą i trzymać za remis w derbach

45 minut do raju?

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:52

Milan dostał karnego z suuuper kapelusza. Może Inter, który nie gra źle da radę to zremisować/wygrać i my oczywiście szybko druga brameczka bo kicha będzie.

Pałlo3

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 21:52

Milan remisuje po karnym z dupy, Juve wygrywa po golu z ewidentnego spalonego...

Jak to kiedyś cynicznie powiedział Del Piero ( po kontrowersyjnej wygranej Juve, tuż przed aferą calciopoli): " Sędzia ma zawsze rację" :)

FORZA MILAN!
Zablokowany