ŁÓDŹ i okolice || wspólne wypady na mecz
- A_Lisowski
- Juventino
Również będę. Dajcie znać gdzie.
- tonietamto
- Juventino
Ktoś coś dziś?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może się uda zebrać grupę, z tobą by było na ten moment 3 os. czekam na odpowiedź od 2 typów. Czytaj jutro temat powinno się coś pojawić w tym temacie.darcus13 pisze:Ustawiacie się gdzieś na mecze jeszcze?
Dawno mnie nie było na meczu Juve w pubie, a rewanż z Realem wypadałoby obejrzeć w ekipie juventino.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sprawa wygląda tak, mam na ten moment potwierdzenie od 5 os. [Kuchcior, Corlinho, A.Lisowski, darcus13 + Ja], na przybycie, więc nie jest źle.
Zbiórka jutro w lokalu Magazyn 82 na Piotrkowskiej 82. Nie podaję konkretnej godziny, ale dla tych co mogą proponuje być od godziny 20.00, tak aby zając dogodne i godne
nam miejsce. Nie robię tam rezerwacji bo u nich to niemało kosztuje.
Ja osobiście postaram się być jak najszybciej.
Do zobaczenia jutro.
Forza Juve!
Zbiórka jutro w lokalu Magazyn 82 na Piotrkowskiej 82. Nie podaję konkretnej godziny, ale dla tych co mogą proponuje być od godziny 20.00, tak aby zając dogodne i godne

Ja osobiście postaram się być jak najszybciej.
Do zobaczenia jutro.
Forza Juve!
- osk4r91
- Juventino
Witam!
Jak wygląda sprawa z oglądaniem finału w Łodzi
?
Jestem z Piotrkowa , ale tutaj jest nie za wiele chętnych osób i zamierzam wybrać się do Łodzi do jakiegoś baru czy gdziekolwiek, obejrzeć mecz w gronie kibiców
Jak wygląda sprawa z oglądaniem finału w Łodzi

Jestem z Piotrkowa , ale tutaj jest nie za wiele chętnych osób i zamierzam wybrać się do Łodzi do jakiegoś baru czy gdziekolwiek, obejrzeć mecz w gronie kibiców

- dawid87juve
- Juventino
Ja też bym się wybrał
- aRn.
- Juventino
jeżeli nie wypali wyjazd busem z krk, to najprawdopodobniej będę jechał sam swoim autem ze zduńskiej woli, więc mógłbym Was zabrać.Sebsonik pisze:Ktoś jedzie na mecz Juve- Lechia do gdańska?
Z kumplem szukamy transportu.
- Jacek Kaźmierczak
- Juventino
Czy w takim małym mieście jak Zgierz koło Łodzi jest tez ktoś kto kocha tak JUVE jak ja?